Vælg en side
FAQ - Priser . hvad er inkluderet hos SIGNA

Priser og det der er inkluderet

Har du spørgsmål om vores priser og hvad, der er inkluderet i dem, kan du læse mere her.

Generelt 

Fungerer jeres filmpakke som et klippekort?

Ikke som udgangspunkt, nej. Men vi har forskellige filmpakker, hvor der opnås en samlet rabat ved køb af flere film. Du kan også få en løsning, hvor vi filmer flere film samme dag på samme lokation, og dermed kan du både få dem hurtigere og billigere, da vi sparer transporttid.

Har du brug for en større løsning med en række forskellige film, så laver vi en løsning til dig, som passer til dit behov. Har du rigtigt mange film, så kan vi også lave en helt individuel prisliste, hvor du kan få inkluderet de ting, som du ønsker. Vi har på denne måde lavet større løsninger, som har inkluderet:

  • Ekstra tid til optagelse
  • Altid undertekster
  • 2-3 retterunder
  • Enkeltvise filmoptagelser (som klippekort)
Kører I med rabatordninger?

En del af vores koncept er, at vi har gennemskuelige priser. Hvis I ønsker flere film, har vi også faste priser på filmpakker med mængderabat inkluderet. 

For store faste kunder med løbende produktioner har vi mulighed for at lave individuelle bonusaftaler eller specielle prisaftaler.

Hvor mange retterunder er der inkluderet i jeres priser?

Der er typisk én retterunde med i prisen, uanset om vi taler film eller content. Det gør processen overskuelig og effektiv for alle parter, så vi kan aflevere dit produkt til dig så hurtigt og godt som muligt. På de første projekter bruger vi dog måske lidt ekstra tid, så vi lige kan finde hinanden og forventningsafstemme.

Har du brug for flere retterunder, kan de selvfølgelig tilkøbes.