Vælg en side

LØSNINGER TIL BOLIGSELSKABER & -BOLIGFORMIDLERE

FÅ HJÆLP TIL DINE BUDSKABER OM BOLIGER

Vi sætter fokus på din historie, så du får eksponeret dine budskaber

BRUG FOR EN PARTNER, SOM FORSTÅR BOLIGMARKEDET?

Boligselskaber og andre virksomheder som agerer i boligmarkedet, har brug for en del kommunikation for at være synlige. 

Og boligmarkedet et område, som er under konstant udvikling, og det skaber budskaber, der skal kommunikeres. SIGNA har bistået aktørerne med film og kommunikation, så historierne bliver spredt gennem storytelling og når ud til de rigtige.

Løsninger til boligselskaber og boligformidlere

Vi har samlet nogle udvalgte eksempler inden for 2 områder indenfor boligselskaber og boligformidling, som forhåbentligt kan inspirere til brugen af film og kommunikation i det daglige arbejde.

BOLIGSELSKABER

Boligselskabernes kommunikation med potentielle og nuværende lejere kan være vanskelig. Og derfor har en del boligselskaber lavet film til forklaring og forventningsafstemning i de forskellige berøringspunkter. En del andre boligselskaber skal jævnligt renovere deres boliger. Her kan de få støtte fra Landsbyggefonden, hvis de sørger for at lave en film om projektet.

 

Bovia – Grønnevangen

Bovias afdeling Grønnevangen lidt uden for Kolding var i sit livs efterår, hvor de virkelig trængte til en kærlig hånd. Så dan håndværkerne gik i krig blev det gennem omfattende renoveringer til nogle helt nye boliger. SIGNA har besøgt byggeprojektet 4 gange undervejs i forløbet for at kunne fremvise status inden opstart, processen og hvordan det tager sig ud til sidst.

Webfilmen skal bruges i forbindelse med renoveringsstøtte fra Landsbyggefonden LBF. 

 

Organisation: Bovia

Opgave: Journalistisk film

HVORDAN HÅNDTERES KLAGER

Der er stor forskel på, hvordan forskellige beboere i en boligforening agerer og respekterer hinanden. Hos Boligselskabet Sjælland foretrækkes dialog, men nogle gange er det ikke nok. For at beskrive klageprocessen er denne flm udviklet.

Organisation: Boligselskabet Sjælland
Opgave: 2D-animation

FÆLLESSKAB PÅ TVÆRS AF KULURER

I et boligselskab hvor der bor mange forskellige kulturer kan der opstå udfordringer, hvis man ikke tager udgangspunkt i de forskelle der er. Hos Bovia ønsker man at fremme mødet med de fremmede kultur gennem en positiv tilgang til løsning af de praktiske problemer.

 

Organisation: Bovia

Opgave: Doodle-film

SÅDAN BRUGER DU “MIN BOLIG”

Da Alabu Bolig fik en ny medlemsportal blev det samtidig muligt at betjene sig selv med en række opgaver. Som lejer blev der online adgang til en række oplysninger om boligen og den afdeling, man bor i. For at hjælpe lejerne bedst muligt lavede SIGNA en lille introduktionsfilm til brugen af portalen.

 

Organisation: Alabu Bolig

Opgave: Instruktionsfilm
Bomidtvest boligselskab
alabu boligselskab
boligselskabet sjælland
bovia boligselskab

BOLIGFORMIDLING

Hele den finansielle branche bygger på store, omfattende IT-løsninger. Finanssektoren er tilmed kendetegnet af hyppige og store forandringer, og disse forandringer skal organisationernes IT være rustet til at kunne håndtere. Dertil stiller verdenssamfundet øgede krav til finanssektoren – blandt andet gennem FNs verdensmål – og det er i høj grad blevet relevant og vigtigt for finansielle aktører at lave kommunikation til kunder, samarbejdspartnere, leverandører om, hvordan man imødekommer disse krav gennem forskellige indsatser.

THOMAS JÆGER – EN DEDIKERET BOLIGADVOKAT

Advokatfirmaet Thomas Jæger hjælper boligkøbere med at gennemføre og realisere en af de helt store handler i en persons liv. Boligkøb er for de fleste en stor beslutning, som kræver god støtte fra eksperter.

Organisation: Advokatfirmaet Thomas Jæger

Opgave: Profilfilm

SOME FILM

Som uafhængig ejendomsmægler er Anita Jæger en dygtig og progressiv boligformidler i det midtjyske. Men hvordan forklarer man nye potentielle kunder, at kundeservice og gode oplevelser de findes her!

Igennem en længere række af SoMe film hjælper SIGNA med at sætte fokus på gode kundeoplevelser, trends i boligmarkedet og interessante liebhaverboliger i området.

SIGNA er også med, når de gode historier løbende deles på de sociale medier.

 

Organisation: Ejendomsmægler Anita Jæger

Opgave: SoMe film | Sociale medier
Anita Jæger logo
Advokatfirmaet Thomas Jæger
SIGNA360

VI KAN HJÆLPE DIG MED…

Vi har rig erfaring med og stor ekspertise inden for nedenstående områder i et utal af brancher. Med vores sammensatte løsninger kan vi skræddersy en model, der passer til lige netop din virksomhed. Se alle mulighederne her.

Jens Ole Bie | SIGNAfilm

JENS OLE BIE, BUSINESS UNIT MANAGER & TOSSET MED GODE LØSNINGER, AARHUS

Vil du høre mere om, hvordan du sammensætter en løsning, der afhjælper dine udfordringer?

Kontakt Jens Ole eller en af vores andre eksperter på 86 12 47 00 og få sammensat en løsning, der løser dine udfordringer med at blive kendt, fundet eller hørt. Søger du en løsning, som kombinerer det hele, tager vi gerne en dialog om dette.