Vælg en side

Portfolio

Vores cases

WE TELL YOUR STORY

 

SIGNA får kundernes historier til at leve!
Ved at kombinere video og content skaber vi
 tilfredse kunder!

SIGNA – We Tell Your Story

SIGNA har eksisteret siden august 2015, og i de første 7 år har vi samarbejdet med mere end 750 kunder, som synes om vores måde at gøre tingene på. Derfor har vi også produceret over 5.000 forskellige film og har hjulpet over 50 kunder med content

SIGNA har fremstillet korte og journalistisk bearbejdede film for mange både små og store virksomheder. Vi får ofte spørgsmålet, om film overhovedet kan betale sig, og vi møder ofte bekymringen om, at film er både besværligt og tidskrævende at lave. Herudover er det mest stillede spørgsmål i forbindelse med content, om det kan betale sig at få hjælp fra en ekstern samarbejdspartner.

Få svar på dine spørgsmål

Hvis du sidder med samme spørgsmål, overvejelser eller bekymringer, så skriv til os eller se med herunder, hvor vi har samlet en række løsninger til en række forskellige brancher og anvendelser. Her er også samlet udtalelser med, hvad nogle af vores kunder har sagt, efter de har fået lavet film og content hos os. 

Klik og se SIGNA løsninger udført i forskellige brancher

Film

KOMPAN: 50.000 videovisninger giver rækkevidde i millionklassen

Gennemslagskraften for KOMPANS videoer er enorm. Hver video får typisk omkring 50.000 visninger, så KOMPAN når ud til millioner af potentielle kunder hvert år med video.

FILM & CONTENT

H+H – Det har givet os et enormt boost

På kort tid har H+H oplevet enorm vækst i deres antal af følgere på Facebook, fået set deres film over 300.000 gange og fået et øget engagement på sociale medier på over 200%. Læs hvordan vi gjorde.

CONTENT

PROTOX – Vores seerskare er eksploderet!

Fra 2 til 950 følgere på under 2,5 måned. Det var, hvad Protox oplevede, da de lagde deres nye svenske content marketing indsats i SIGNAfilms hænder – og følgerne ruller stadig ind.

Let Your Customers Speak, and Pay Attention

Kunden har altid ret – ok – næsten altid! Når vi fortæller kundernes historier, gør vi det fordi historien fortjener at blive hørt. Glade kunder køber mere og fortæller det vidt og bredt! En sur kunde fortæller det desværre til endnu flere!

Og sådan er det med historier. En historie har mange vinkler uanset om den er god eller dårlig. Læs nogle af vores cases og referencer og bliv klædt på til et samarbejde.

“Jeg har altid sagt, at dårlig omtale er bedre end ingen omtale, så længe man bare sælger en ordentlig vare (Citat: Simon Spies, okt. 1970)

Cases fra SIGNA - We Tell Your Story

Vi har hjulpet disse virksomheder og mange flere med at fortælle den gode historie. 
Bag hver god historie ligger spændende cases og referencer!

WE TELL YOUR STORY!

 

Cases 1

Vil du opleve det samme?

Er du klar til film & content? Lad os tage en snak om mulighederne.