Vælg en side

Portfolio

Vores cases

WE TELL YOUR STORY

 

SIGNA skal få kundernes historier til at leve!
Ved bruge video og content sammen, får
vi tilfredse kunder!

SIGNA – We Tell Your Story

SIGNAfilm har eksisteret siden august 2015, og i de første 4 år har vi samarbejdet med mere end 600 kunder, som synes om vores måde at gøre tingene på. Derfor har vi også produceret over 3.000 forskellige film og har hjulpet over 50 kunder med content

SIGNAfilm har fremstillet korte og journalistisk bearbejdede film for mange både små og store virksomheder. Vi får ofte spørgsmålet, om film overhovedet kan betale sig, og vi møder ofte bekymringen om, at film er både besværligt og tidskrævende at lave. Herudover er det mest stillede spørgsmål i forbindelse med content, om det kan betale sig at få hjælp fra en ekstern samarbejdspartner.

Hvis du sidder med samme spørgsmål og bekymringer, så se med herunder. Her er hvad nogle af vores andre kunder har sagt, efter de har fået lavet film og content hos os. 

Film

KOMPAN – 50.000 videovisninger giver rækkevidde i millionklassen

Gennemslagskraften for KOMPANS videoer er enorm. Hver video får typisk omkring 50.000 visninger, så KOMPAN når ud til millioner af potentielle kunder hvert år med video.

FILM & CONTENT

H+H – Det har givet os et enormt boost

På kort tid har H+H oplevet enorm vækst i deres antal af følgere på Facebook, fået set deres film over 300.000 gange og fået et øget engagement på sociale medier på over 200%. Læs hvordan vi gjorde.

CONTENT

PROTOX – Vores seerskare er eksploderet!

Fra 2 til 950 følgere på under 2,5 måned. Det var, hvad Protox oplevede, da de lagde deres nye svenske content marketing indsats i SIGNAfilms hænder – og følgerne ruller stadig ind.

Let Your Customers Speak, and Pay Attention

Kunden har altid ret – ok – næsten altid! Når vi fortæller kundernes historier, gør vi det fordi historien fortjener at blive hørt. Glade kunder køber mere og fortæller det vidt og bredt! En sur kunde fortæller det desværre til endnu flere!

Og sådan er det med historier. En historie har mange vinkler uanset om den er god eller dårlig.

“Jeg har altid sagt, at dårlig omtale er bedre end ingen omtale, så længe man bare sælger en ordentlig vare (Citat: Simon Spies, okt. 1970)

Cases fra SIGNA - We Tell Your Story

Vil du opleve det samme?

Er du klar til film & content? Lad os tage en snak om mulighederne.