Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

DRONEFILM

Hvem har ikke altid drømt om at kunne flyve?

Kom med dronen på en flyvetur og…

 

Skil dig ud

Skab en wauw-oplevelse i dine film med droneoptagelser. Droner er særligt velegnet til at skyde optagelser af landskab, byggerier og virksomheder. Du får med andre ord overblik over alt. Og så får din film et pift, som gør, at den skiller sig ud fra mængden.

Skab liv og dynamik

Ønsker du optagelser af dine maskiner, biler eller mennesker i bevægelse, skaber klip optaget med drone et helt andet liv og dynamik i din film, end et kamera kan klare på sine tåspidser. Med dronefilm kan du vise dine maskiner og bygninger fra alle led og kanter.

Dronefilm giver dig overblik

Hvad kan droneoptagelser gøre for din film?

 

Server nogle ekstra lækre billeder i din film med en drone. Præsentationen af din virksomhed, dit produkt eller noget helt tredje bliver endnu mere unik, når du tager dine målgrupper, f.eks. inden for byggeri og turisme med op i droneperspektiv.
Det giver dem det store og forkromede overblik, der skal til.

Det kan også være, at du har et lidt kedeligt produkt, som faktisk er relevant for rigtige mange mennesker, men du mangler et lækkert snit i fremvisningen af produktet. Så lad en dronefilm gøre opgaven for dig. Du vil elske det. Det vil dine kunder i øvrigt også.

Vi laver sjældent en dronefilm, der “bare” er en dronefilm, men droneoptagelser indgår i en stor del af alle de film, vi laver. Droneoptagelser er et genialt supplement til almindelige kameraoptagelser, da de giver en hel anden vinkel og følelse i filmen. Vi har 8 certificerede dronepiloter spredt ud over hele landet, så vi kan give din film den ekstra wauw-effekt, der nogle gange skal til.

Droneoptagelser er særligt velegnede til nedenstående brancher og situationer. Vi har god erfaring inden for byggeri og turisme, men vi har også fløjet indenfor i store industrihaller. Og er du i tvivl, om drone giver mening for din virksomhed og din film, så tager vi gerne en indledende snak med dig.

Lad os give din film luft under vingerne og skab nye scenarier og vinkler med videooptagelser fra luften!

Sådan kan film med droneoptagelser se ud

Eurowind Energy

Vi giver et unikt indblik i vindmølleopsætning

CERTEX kraner

Gør dit arbejde nemmere

Vølund Varmeteknik

Samarbejde, der gavner din forretning

Kontakt mig eller en af mine kollegaer for en snak om,
hvilke film du skal eller kan bruge til din opgave. 

Ring 86124700

Brian | SIGNAfilm

Hvad får du, når du køber droneoptagelser?

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer kan dette tilkøbes.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

Luftfotos

Som en del af vores dronefilmkoncept er der altid 5-10 luftfotos af høj kvalitet med, når du får lavet droneoptagelser. På den måde står du både med en fantastisk film og billeder taget fra oven, som du kan bruge til at markedsføre din virksomhed på den absolut mest betagende måde.

Tilkøb:

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som du kan købe til din dronefilm, hvis du ønsker det. Har du behov for et udenlandsk speak, tilbyder vi stemmer fra hele verden. Find vores udvalg af speakere her.

ALMINDELIG DRONEOPTAGELSE

  • En times optagelse

  • 5-10 luftfotos taget med drone 

  • 1-2 minutters redigeret droneoptagelse

  • Underlægningsmusik

  • Kørsel til én filmdestination

Fra 6.295,-

DRONEOPTAGELSE AF EVENT O.L.

  • To timers optagelse
  • 5-10 luftfotos taget med drone
  • 1-2 minutters redigeret droneoptagelse
  • Underlægningsmusik
  • Kørsel til én filmdestination

Fra 7.495,-

Derfor skal du vælge en film hos os

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 5.000 film for mere end 750 kunder på syv år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak, musik og optagelse på én lokation inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier med rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Vidste du, at...

En af SIGNAfilms droner har fløjet og optaget film i hele 14 forskellige lande? Disse inkluderer Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Polen, Frankrig, Belgien, Tjekkiet, USA, Canada, Australien, Singapore og England.

Kombiner video med kommunikation og sæt skub i din marketing

Hos SIGNAfilm har vi et klart mål: Vi vil hjælpe din virksomhed til opnå jeres forretningsmål. Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af begge. Vi mener, at denne kombination hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide at kombinere video og digital kommunkation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

Dronefilm 6
Stephan Kohlwes | SIGNAfilm

Stephan Kohlwes, Business Unit Manager & Filmelsker, København

Vil du høre mere og få et tilbud på dronefilm?

Kontakt Stephan eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med film i din virksomhed.