Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

DRONEFILM

Hvem har ikke altid drømt om at kunne flyve?

Kom med på en flyvetur og…

 

Skil dig ud

Skab en wow-oplevelse i dine film med droneoptagelser. Droner er særligt velegnet til at skyde optagelser af landskab, byggerier og virksomheder. Du får med andre ord overblik over alt. Og så får din film et pift, som gør, at den skiller sig ud fra mængden.

Skab liv og dynamik

Ønsker du optagelser af dine maskiner, biler eller mennesker i bevægelse, skaber klip optaget med drone et helt andet liv og dynamik i din film, end et kamera kan klare på sine tåspidser. Med dronefilm kan du vise dine maskiner og bygninger fra alle led og kanter.

Bliv inspireret af andres dronefilm

Eurowind

Vi giver et unikt indblik i vindmølleopsætning 

CERTEX kraner

Gør dit arbejde nemmere

Vølund Varmeteknik

Samarbejde, der gavner din forretning

Derfor skal du vælge en dronefilm hos os

Vi fortæller ægte historier med rigtige mennesker, som får dine kunder til at trykke på dine knapper.

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 3.000 film for mere end 600 kunder på fire år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak, musik og optagelse på én lokation inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier med rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Hør hvad 3 af vores kunder siger om at få lavet film

C-Value: SIGNAfilm skabte tryghed

IMS: Det er nemt at få lavet film

H+H: Det har givet os et enormt boost

Vis hvad din virksomhed kan med en dronefilm

Server nogle ekstra lækre billeder i din film er med en drone. For præsentationen af din virksomhed, dit produkt eller noget helt tredje bliver endnu mere unik, når du tager dine målgrupper med op i droneperspektiv.
Du giver det store og forkromede overblik af din virksomhed eller produkt.

Men det kan også være, at du har et lidt kedeligt produkt, som faktisk er relevant for rigtige mange mennesker, men du mangler et lækkert snit i fremvisningen af produktet. Så lad en dronefilm gøre opgaven for dig. Du vil elske det. Det vil dine kunder i øvrigt også.

Lad os give din film luft under vingerne!

Med en videoproduktion fra SIGNAfilm øger du din virksomheds synlighed og salg. Vi er filmnørder, og vi laver ikke film bare for at lave film. Vi laver film, fordi vi ikke kan lade være, og fordi vi tror på, at det er den mest værdifulde måde at kommunikere din virksomheds budskaber på.

Ønsker du at puste liv og luft i dine budskaber, så du bliver forstået – hver eneste gang – så vælg en dronefilm fra SIGNAfilm!

 

Hvad får du, når du køber en dronefilm?

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer kan det tilkøbes.med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet færdig, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

ALMINDELIG DRONEOPTAGELSE

  • En times optagelse

  • 5-10 luftfotos taget med drone 

  • 1-2 minutters redigeret droneoptagelse

  • Underlægningsmusik

  • Kørsel til ÉN filmdestination

5.295,-

DRONEOPTAGELSE AF EVENT O.L.

  • To timers optagelse
  • 5-10 luftfotos taget med drone
  • 1-2 minutters redigeret droneoptagelse
  • Underlægningsmusik
  • Kørsel til én filmdestination

6.495,-

Kombiner video med kommunikation og sæt skub i din marketing

Hos SIGNAfilm har vi et klart mål: Vi vil hjælpe din virksomhed til opnå jeres forretningsmål. Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af begge. Vi mener, at denne kombination hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide at kombinere video og digital kommunkation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

Dronefilm 1
Dronefilm 2

Nikolaj Arenbrandt, Key Account Manager & Filmelsker, København

Vil du høre mere om dronefilm og få et tilbud?

Kontakt Nikolaj eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med film i din virksomhed.