Vælg en side

LØSNINGER TIL BYGGERI

FÅ HJÆLP TIL DINE BUDSKABER

Vi sætter fokus på din historie, så du får eksponeret dine budskaber

BRUG FOR EN KOMPETENT PARTNER, SOM FORSTÅR BYGGEBRANCHEN?

På tværs af sektorer inden for byggeri hjælper SIGNA med at fortælle de gode historier: om materialeleverandører eller underentrepriser og projekter fra tegninger til færdigt byggeri. Den store konjunkturafhængighed i byggebranchen gør, at der er behov for fleksibilitet, og dertil kommer manglen på arbejdskraft. Behovet for dokumentation og gode referencer er derfor helt afgørende for succes.

SIGNA har hjulpet mange aktører i byggebranchen med film og kommunikation, så deres historier bliver spredt gennem storytelling, og de når ud til de rigtige.

Løsninger til byggeri

Vi har samlet nogle udvalgte eksempler inden for forskellige dele af byggebranchen,
som forhåbentligt kan inspirere til brugen af film og kommunikation i det daglige arbejde.

DEVELOPERE & RÅDGIVERE

Som rådgivere eller developere bidrager en række dygtige virksomheder til, at selve byggeprocessen foregår med så få udfordringer som muligt. Blandt rådgivere og developere møder vi en række forskellige typer, hvor vi har samlet et lille udpluk af nogle udvalgte opgaver, som SIGNA har været en del af.

FRA IDÉ TIL FÆRDIGT BYGGERI

Arbejdet med byggeri både i før-kontraktuelle faser og i den kontraktuelle fase er en lang og kompliceret proces. Ofte er CASA med tidligt og bistår både med at styre sagsprocessen, byggeprocessen og den afsluttende udbedring af mangler. For at formidle dette, ønskede CASA at få produceret en film, der simpelt kunne forklare den komplicerede proces.

Organisation: CASA A/S

Opgave: Colour Doodle

VI HAR GJORT DEN GULE NETTO GRØN

Sammen med NETTO fik Innovater muligheden for at bygge den første bæredygtige enkeltstående detailbutik med DGNB-Guldcertificering i Danmark. Da man ikke umiddelbart lægger mærke til de mange tiltag, har SIGNA produceret denne film for Innovater for at sætte fokus på dem og Innovators projekter med bæredygtige byggerier.

Organisation: Innovater

Opgave: Produktfilm

GEO – 75 ÅR UNDER OVERFLADEN

GEO befinder sig mest under overfladen. Men i anledning af firmaets 75-års jubilæum var der afsat tid til fordybelse og refleksion. I den anledning skulle SIGNA fremstille en film fra dagens event med talere og spændende øjeblikke – her i den korte udgave.

Organisation: GEO

Opgave: Eventfilm

DET HANDLER OM AT TÆNKE STORT

Med mere end 40 års erfaring i teknisk rådgivning, har selskabet gennem årene rådgivet staten, kommuner, erhvervsliv samt private i forbindelse med både korte og længerevarende byggeprojekter. Den faglige bredde og erfaringsmæssige dybde hos Klaus Nielsen A/S har gjort dem i stand til at løse både teknisk komplicerede opgaver og store, krævende projekter inden for de fleste discipliner i byggeriet.

Organisation: Klaus Nielsen Rådgivende Ingeniørfirma

Opgave: Profilfilm
GEO
innovater
Klaus Nielsen
Søren Enggaard Aalborg
CASE: H+H Nordics

GODE HISTORIER OM POREBETON

Det hele startede med en messefilm tilbage i 2016. Siden har samarbejdet med H+H involveret mange af de forskellige opgaver, SIGNA kan hjælpe med.

H+H opslag LinkedIn HplusH

Læs LinkedIn opslaget

I perioder med spidsbelastninger har SIGNA overtaget H+H’s LinkedIn- og Facebookprofiler og skrevet diverse opslag om produkter, nyheder, medarbejderportrætter osv. Vi har også skrevet spændende medarbejderportrætter til websitet. (Læs medarbejderportræt med Poul i anledning af 25-års jubilæum)

Vi har dækket af under barsel og ferie samt lavet film, når der var spændende projekter med gode historier, der skulle fortælles.

BYGGEVIRKSOMHEDER

I de senere år har både den borger- og virksomhedsrettede kommunikation i forhold til opvarmning af boliger og erhvervsejendomme været et fokuspunkt i debatten om grøn omstilling. I SIGNA mærker vi interessen for at dokumentere de grønne indsatser og skiftet fra fossile varmekilder mod mere bæredygtige og grønnere varmekilder – der er nemlig behov for at oplyse både borgere og virksomheder om fremtidens varme og ikke mindst, hvordan vi bruger den bedst.

ZÜBLIN BIM.5d®

Hos ZÜBLIN designes, planlægges og bygges der med udgangspunkt i en partnering-model. Den innovative tilgang til digitale værktøjer giver en stor fordel i udviklingen af det digitale byggeri. Det kommer til udtryk under planlægning og udførelse af et 80 meter højhus i Carlsberg Byen.  

Organisation: Züblin

Opgave: Profilfilm

VELKOMMEN TIL NCC INDUSTRY

“Tak, fordi du har valgt at være en del af NCC-holdet”. Dette er budskabet i profilfilmen, SIGNA har lavet for NCC, der også har islæt af employer branding. Filmen er nemlig lavet til de nye medarbejdere, der løbende kommer til, og filmen introducerer den nye medarbejder til NCC Industry i forhold til ansvaret for asfaltproduktion, belægninger på vejene, råstoffer (især stenmaterialer) samt pilotering og fundering.

Organisation: NCC-Industry

Opgave: Profilfilm

VENTILATION GIVER GLÆDE

Ventilation er afgørende for indeklimaet hos Sekura Cabins, hvor det er Klimablock i Herning, som har stået for installationen. I denne kundecase er det kunden selv, som fortæller om oplevelsen af samarbejdet.

Organisation: MultiAir / Klimablock

Opgave: Testimonial | Droneoptagelse

TILTRÆK ANSØGERE GENNEM EMPLOYER BRANDING

Tiltrækning af arbejdskraft i byggebranchen har været en konstant udfordring i mange år. For at få synlighed og at kunne tiltrække kompetente medarbejdere har entreprenørvirksomheden JFP ladet de eksisterende medarbejderne fortælle om deres oplevelser af at arbejde i virksomheden.

Organisation: JFP
Opgave: Employer branding

MANGE FORSKELLIGE ENTREPRENØROPGAVER

Hos Gundsø Entreprenør Forretning udfører man mange forskellige typer af opgaver – store såvel som små. For at vise mangfoldigheden i opgaverne har SIGNA udført en række film, som målrettet kan anvendes på virksomhedens website og i salgsprocessen.

Organisation: Gundsø Entreprenør Forretning
Opgave: Profilfilm | Produktfilm
CASA AS
JFP - Jørgen Friis Pedersen
Klimablock-MultiAir
LM Byg - en del af Pihl Gruppen
CASE: KPK VINDUER OG DØRE

SIGNA ER MED, NÅR HÅNDBOLDLANDSHOLDET HOLDER TRÆNINGSSAMLING

KPK VINDUER OG DØRE er officiel partner med DHF (Dansk Håndbold Forbund). Det udnytter KPK til at få noget godt og interessant indhold ind på deres sociale medier.

Målvogterne Sandra Toft og Anna Opstrup Kristensen har fået til opgave at præsentere hinanden for deres mange fans.

 

Organisation: KPK vinduer og døre
Opgave: SoMe film | Produktfilm

Rikke Iversen og Kathrine Heimdal snakker åbent om deres forskelle og ligheder.

BYGGEMATERIALER

Øget fokus på bæredygtighed og grønt byggeri stiller krav til, hvilke byggematerialer, der skal anvendes, når nye byggerier opføres eller gamle bygninger renoveres. Mange virksomheder er begyndt at implementere både CSR- og ESG-indsatser, og med det øgede fokus på disse er der også kommet mere og mere efterspørgsel fra samarbejdspartnere og underleverandører i forhold til at dokumentere de grønne indsatser.

En måde at brande sig på som en virksomhed, der tager fremtiden og den grønne omstilling seriøst, er gennem film. Se nogle af eksemplerne nedenfor og bliv inspireret til, hvordan vi kan hjælpe jer.

HALBYGGERI MED SANDWICHPANELER

Easy-Proff/Sandwich Element Byg laver såkaldte sandwichpaneler, der med høj energieffektivtet og mange fordele er en bæredygtig løsning. De kan nemlig både bruges som tag, ydervægge og indvendige skillevægge, og derfor er de fremtidens byggemåde. Gennem en timelapse-film vises det, hvor hurtigt det er at bygge en hal med sandwichelementer.

Organisation: Easy-Proff

Opgave: Timelapse

BYGGEOPTIMERING – BRUG AF GIPSPLADER

“Det er ikke altid dyrere at vælge de gode løsninger”. Gyproc Bygge- og Konstruktionsoptimering er en metode til at indarbejde gennemtænkte løsninger. Metoden kan effektivisere hele processen fra produktion til byggeri og efterfølgende spild-håndtering, hvilket kommer både miljøet og byggeriets totaløkonomi til gode.

Organisation: Saint Gobain Denmark – Gyproc A/S

Opgave: Colour Doodle

CPH HOUSE BY SPOL & H+H – IDYL I HOLTE

I Holte ligger et helt særligt hus, der er bygget af de bedste materialer – og som er bygget til fremtiden med Termoblokken™ i porebeton fra H+H. Hør bygherren og arkitekten om overvejelserne ved opførelsen af denne unikke perle i naturskønne omgivelser.

Organisation: H+H

Opgave : Produktfilm | Dronefilm

KVALITETSVINDUER GENNEM MERE END 60 ÅR

Krone Vinduer fra Vrå i Nordjylland har mere end 60 års erfaring med fremstilling af kvalitetsvinduer. Meget er sket, men det er stadig skræddersyede og fleksible løsninger, som er virksomhedens varemærke. Det ønskede Krone vinduer at fortælle i en serie af forskellige film.

Organisation: Krone Vinduer

Opgave: Profilfilm | Produktfilm | Testimonials | SoMe Film

UNDGÅ FORSINKELSER I BYGGEPROJEKTET MED SITECOVER

SiteCover er en unik løsning til overdækning af byggeprojekter, så vind og vejr ikke forstyrer tidsplanen. For at forklare projektet valgte SiteCover en animationsløsning, som nemt kunne vise de mange muligheder, og som kunne versioneres på forskellige sprog.

Organisation: SiteCover

Opgave: 2D animation

EN KARRIERE AF DIMENSIONER

Spæncom er en spændende arbejdsplads med masser af udfordringer. Dét budskab vil Spæncom gerne have spredt, så de fortsat får de helt rigtige, kompetente ansøgere. For at sætte fokus på de mange muligheder i de forskellige jobfunktioner har SIGNA udarbejdet nogle film, hvor medarbejderne fortæller om deres oplevelser med at arbejde hos Spæncom.

Organisation: Spæncom

Opgave: Employer branding | Employer branding-film
Gyproc
H+H Nordic
Krone Vinduer
Spæncom
PRODUKTFOKUS: TIMELAPSE

WOW-FAKTOR I BYGGEBRANCHEN

I Danmark bliver der opført mange, imponerende byggerier. Med timelapse er det muligt at dokumentere hele byggeriet fra første spadestik over rejsegildet og til den sidste maling er tør. Lige netop malingens tørretid har vi ikke dokumenteret, men det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi har samlet et udpluk af de mange opførelser, vi har filmet med timelapse.

Høpfner Projects – Kaktus tårnene

SIGNA har konstant mere end 50 timelapsekameraer placeret rundt omkring på byggepladser i Danmark.

Gennem timelapseoptagelser er det muligt at få en film til kommunikation og markedsføring, der skaber blikfang. Nogle bygherrer bruger den månedlige timelapse film til dokumentation, mens andre skaber sig et overblik, selvom man ikke er til stede i skurvognen. 

Flere af kunderne vælger at supplere med interviews og/eller droneoptagelser enten løbende eller i forbindelse med opstart og afslutningen på projektet.

 

Frode Laursen – Lager i Eskilstuna

CASA A/S (M+)– Hedehusene

Energinet – Nedsækning af rør

timelapse i byggebranchen
Som timelapse-kunde kan du få et link til kontrolpanelet, så du kan udtage billeder til brug på sociale medier og/eller jeres website, eller du kan have det på en storskærm på kontoret. Her er det et photodump fra et Søren Enggard-projekt på Eternitgrunden i Aalborg.
CASE: BALCO ALTANER

TV-REKLAME OG FILM I ØJENHØJDE

Hos Balco Altaner skaber man lækre altaner, som bliver til vigtige uderum hos de mange beboere i lejligheder i byerne. For at nå alle interessenter bruges der forskellige filmtyper.

Grillaftner, frisk luft og krydderurter. Dit nye liv med altan venter lige rundt om hjørnet. For når man bor i lejlighed, er det fantastisk med et uderum. Balco producerer altaner og sørger for opsætningen. Og i salgsarbejdet er det vigtigt at tale til og med alle interessenter med film tilpasset målgruppen.

Med budskabet “Byliv på den gode måde” er der produceret reklamespots til TV2 Lorry.

Organisation: BALCO Altaner
Opgave: SoMe film | Reklamefilm | Produktfilm | Colour Doodle
SIGNA360

VI KAN HJÆLPE DIG MED…

Vi har rig erfaring med og stor ekspertise inden for nedenstående områder i et utal af brancher. Med vores sammensatte løsninger kan vi skræddersy en model, der passer til lige netop din virksomhed. Se alle mulighederne her.

Peter | SIGNAfilm

PETER SALLING FRIIS, STRATEGIC ADVISOR & VILD MED GODE LØSNINGER I BYGGEBRANCHEN, AARHUS

Vil du høre mere om, hvordan du sammensætter en løsning, der afhjælper dine udfordringer?

Kontakt Peter eller en af vores andre eksperter på 86 12 47 00 og få sammensat en løsning, der løser dine udfordringer med at blive kendt, fundet eller hørt. Søger du en løsning, som kombinerer det hele, tager vi gerne en dialog om dette.