Vælg en side

EMPLOYER BRANDING

Fasthold og tiltræk de bedste kandidater

Har du problemer med at tiltrække og fastholde medarbejdere?

Mange brancher oplever i øjeblikket mangel på arbejdskraft. Der er rift om de dygtigste kandidater, og derfor er det vigtigere end nogensinde før, at virksomheder promoverer sig som attraktive arbejdspladser. Men hvordan sørger man for at stå skarp og attraktiv overfor potentielle ansøgere på alle relevante platforme? Svaret er ganske enkelt: employer branding.

Fortæl de gode historier om arbejdspladsen

Employer branding er en fokuseret marketingindsats, der udelukkende koncentrerer sig om at fortælle og sprede de gode historier om arbejdspladsen. Hos SIGNA tror vi på, at employer branding er en lige så stor kilde til succes som corporate branding. Alligevel forsømmer mange virksomheder denne vigtige brandingdisciplin.

Med målrettet content og film kan vi hjælpe dig med at synliggøre din virksomheds styrker som arbejdsplads, så du bliver i stand til både at fastholde og tiltrække den bedste arbejdskraft.

Giv dit jobopslag mere personlighed

Gode råd til hvordan jobopslaget kan udformes mere personligt, så det hænger sammen med din tone-of-voice

Vær forberedt når kandidater stalker din virksomhed

Hvordan ser din virksomhed ud på nettet, når en potentiel ansøger stalker dig for at vurdere om dit job er en ansøgning værd?

Få en god opstart og styrk den interne kommunikation

Engagerede medarbejdere siger ikke op. Så giv dem et godt onboardingforløb og styrk den interne kommunikation i virksomheden.

SIGNA hjælper dig med at …

U

... øge antallet af kvalitetsansøgere

Ved at synliggøre din målsætning, værdier og vision, vil du tiltrække flere relevante kandidater.

... reducére omkostninger til rekruttering

Effektiviteten af jeres rekrutteringsproces øges i takt med, at feltet af relevante ansøgere bliver større.

... finde de gode medarbejderhistorier

Gode medarbejderhistorier spredes som ringe i vandet. Ved at give dine medarbejdere en stemme, øger du også deres motivation og arbejdsglæde.

... skille dig ud fra mængden

Jobsøgende forventer et autentisk indblik i, hvordan det er at arbejde i din virksomhed – uden alle de sædvanlige floskler.

Kom godt i gang med
employer branding!

Hos SIGNA vil vi gerne hjælpe dig godt i gang med din virksomheds employer branding-strategi. I vores e-bog, som du kan downloade gratis, finder du guides, cases og inspiration til, hvordan du kan styrke din employer branding.

 

Employer Branding 1

Skab din employer branding-strategi

 

Hos SIGNA tror vi ikke på sporadiske lappeløsninger. Vi tror på, at en samlet og strategisk indsats på tværs af platforme er det, der gør forskellen. Hos os er content og film to tæt forbundne komponenter, der i sammenspil skal frembringe de gode fortællinger om din virksomhed som arbejdsplads.

Film

Ved at bruge rekrutteringsfilm i din employer branding har du gode forudsætninger for at skabe den indledende interesse hos relevante kandidater. Her kan du give et hurtigt, autentisk og visuelt indblik i din virksomhed, som vil give jobsøgende et godt førstehåndsindtryk.

i

Content

I det øjeblik at relevante kandidater indleder interessen for din virksomhed, vil de med det samme gå på jagt efter mere information. Med artikler, blogs, e-mail marketing o.l. kan du for alvor gå i dybden med din virksomheds unikke historie, og hvad der gør din arbejdsplads attraktiv.

Bliv inspireret af andre, som vil tiltrække arbejdskraft

KOMPAN

Stimulerede medarbejdere med frie rammer

Muehlhan

Medarbejderudvikling i højsædet

JFP

Ansvar og medejerskab skaber større kvalitet

Lindab

Elevophold med perspektiv

Klinger

Muligheder for at udvikle sin egen stilling

Statens Administration

Automatisering betyder færre rutineprægede opgaver

Er du interesseret i en snak om, hvordan du kan styrke dit employer brand?

Over en kop kaffe kan vi i fællesskab finde frem til, hvilke indsatser der skal til for at styrke din virksomheds employer brand, så din arbejdsplads bliver blandt de mest attraktive for kandidaterne og en af de bedste til at tiltrække arbejdskraft.

Book et møde

Jens Ole Bie | SIGNAfilm

Jens Ole Bie, Business Unit Manager, Aarhus

Vil du høre mere om employer branding? 

Kontakt Jens Ole eller en af vores andre medarbejdere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med din employer branding