Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

ANIMATIONSFILM

Forklar dine komplekse budskaber på en letforståelig og fængende måde med en animationsfilm

Animerede film er din vej til…

 

w

Bedre forståelse

Der er ingen grund til at gøre det mere kompliceret, end det er. Med en animationsfilm formidler du dine budskaber, så alle kan forstå dem. Det giver dig mere tid til at gøre det, du er bedst til. Nemlig at drive en sund virksomhed.

Større omsætning

Vil du se forbedrede resultater på din virksomheds bundlinje? Så lad en animationsfilm hjælpe dig med at udfolde dit potentiale og derved få flere nye kunder, der glædeligt aflægger ordrer hos din virksomhed – igen og igen.

Mere opmærksomhed

Hvem ønsker sig ikke mere eksponering og dermed mere opmærksomhed? Med en animationsfilm skiller du dig ud fra mængden. Dine kunder bliver draget til din virksomhed som en magnet på et køleskab på alle tider af døgnet.

Universelt budskab

Lad en animationsfilm være din løftestang til en større forståelse blandt dine interessenter. I stedet for at levere lange produkttekster, som dine målgrupper alligevel ikke gider at bruge tid på, vil en animation gøre dig forståelig uanset budskabet.

Hvad er en animationsfilm?

Ordet “animation” kommer fra latin og betyder groft oversat “at gøre noget levende”. En animationsfilm er derfor en film, hvor man skaber man en opfattelse af liv ved at gøre en tegning eller  figur ”levende”.

Fordi du med en animationsfilm kan konstruere din egen skræddersyede figurer og virkelighed, er denne filmtype særlig velegnet til at gøre komplekse budskaber simple at forstå. På samme måde er animation et genialt værktøj til at fortælle historier, hvor du vækker de helt rigtige følelser hos din målgruppe.

Endelig er animationsfilm ideelle for dig, der er til stede på den internationale scene, og som derfor har brug for flere sprogversioner af dine film. Fordi filmet er tegnet er det nemlig nemt at udskifte undertekster og speaker, alt efter hvilket land filmen skal vises i.

 Vidste du, at du med animationsfilm kan komme uden om GDPR-problemer, fordi du bruger fiktive personer?

Læs mere her.

Typer af animationsfilm

Basic Doodle

I SIGNAfilm laver vi forskellige typer animationsfilm. Med en basic doodle i sort/hvide farver har vi de simple streger, der kan folde selv de mest komplicerede budskaber ud til noget fængende og letforståeligt, så selv din 12-årige nevø forstår dig.

Colour Doodle

Ønsker du lidt mere kolorit, kan du vælge en colour doodle, der i sagens natur har et ekstra sæt virkemidler i sin visuelle kommunikation. Med en colour doodle kan du hjælpe dine seere med at rette opmærksomheden til helt specifikke steder på skærmen.

2D-animation

Hvis du ønsker noget mere livagtigt, er 2D-animation det helt oplagte valg for dig, der vil have bevægelse i elementerne på skærmen. Stilen er levende og beslægtet med kendte animationsfilm og -serier – som The Simpsons.

3D-animation

Vil du tættere på virkeligheden med animation, kan du med en 3D-animation vise dine produkter og din virksomhed på en naturtro måde. Du kan vise detaljer, som hverken 2D-animation eller traditionelle film kan. Og så ser det jo bare fedt ud.

Hvorfor vælge en videoproduktion hos os?

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 3000 film for mere end 600 kunder på fire år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak og musik inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier til rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Hør hvad 3 af vores kunder siger om at få lavet film

C-Value: SIGNAfilm skabte tryghed

IMS: Det er nemt at få lavet film

H+H: Det har givet os et enormt boost

SIGNA bloggen - Læs og bliv inspireret

Messe eller ej – Mød nye kunder med online kommunikation

Messe eller ej – Mød nye kunder med online kommunikation

Vi ved, at det er en hård og frustrerende tid for erhvervslivet. Specielt for mange B2B virksomheder, hvor den primære kontakt til nye kunder foregår på messer og konferencer. Og desværre skal vi nok kigge et godt stykke ind i det nye år, før dørene til landets messecentre igen åbnes op.

Sådan integrerer du video i kunderejsen

Sådan integrerer du video i kunderejsen

I dette blogindlæg ser vi på brugen af video som del af inbound marketing, hvor målet er at tiltrække, konvertere og ultimativt sælge nogle varer eller ydelser til kunderne.Læs om Tiltræk og engagérKonvertér og modn leadsBrug video i din inbound marketing-strategiSælg...

Har du styr på dine kunderejser?

Har du styr på dine kunderejser?

Her taler vi ikke om den charterrejse, de tager på et par gange om året, men den rejse de tager på, fra de har et behov, til de stifter bekendtskab med din virksomhed og foretager et reelt køb. Hos SIGNA arbejder vi med digitale kunderejser hver eneste dag både for os...

Animationsfilm 1

Jeppe Kristensen, journalistisk projektkoordinator & filmelsker

Vil du høre mere om animationsfilm?

Kontakt Jeppe eller en af vores andre medarbejdere på 86 12 47 00 og bliv klogere på hvordan du kan komme i gang med at få produceret film for din virksomhed.