Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

PROFILFILM

Din virksomheds billet til nye kunder, markeder og en bedre forståelse af hvem I er

Din virksomhed vinder…

 

Tillid og tryghed

Med en profilfilm inviterer du dine kunder og partnere ind i din virksomhed hver dag hele året rundt på tværs af tidszoner. Du viser din virksomheds kernefortælling, så din målgruppe nemt kan forstå, hvem I er, og dine medarbejdere nemt kan forklare det.

Mere eksponering

Dine kunder og interessenter bruger mindre tid på tekst og mere tid på film. Og ved at dele din profilfilm får du eksponering, der kan aflæses på din virksomheds bundlinje. For når du er taget hjem fra arbejde, knokler din profilfilm stadigvæk for dig.

Bliv inspireret af andres profilfilm

Alexandra Instituttet

Sammen kommer vi foran med IT

H+H

Tilbage til rødderne

Belimo

Kundeservice i verdensklasse

Melsen Tech

Gør dine idéer til virkelighed

Falck Healthcare

Making it easy to stay healthy

Palcut

Your way to a more effective and reliable palletising

Derfor skal du vælge en videoproduktion hos os

Vi fortæller ægte historier med rigtige mennesker, som får dine kunder til at trykke på dine knapper.

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 3.000 film for mere end 600 kunder på fire år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak, musik og optagelse på én lokation inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier med rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Hør hvad 3 af vores kunder siger om at få lavet film

C-Value: SIGNAfilm skabte tryghed

IMS: Det er nemt at få lavet film

H+H: Det har givet os et enormt boost

Vis din virksomhed frem med en profilfilm

Er du der, hvor dine kunder er? Støder du tit på spørgsmål såsom: Hvad laver din virksomhed? Har du helt tjek på, hvad der gør jer specielle?

Med en profilfilm inviterer du alle dine kunder og øvrige interessenter ind i din virksomhed på alle tider af døgnet. Du får en video, der tydeligt fortæller dine kunder, hvem du er, og hvorfor du er interessant for dem. For en profilfilm er nemlig din elevatortale, som står lige skarpt, hver gang du skal præsentere din virksomhed. Det skaber tillid, troværdighed og tryghed for dine nuværende- og kommende kunder.

Med en videoproduktion fra SIGNAfilm øger du din virksomheds synlighed og dit salg. Vi laver nemlig ikke film – bare for at lave film. Vi laver film, fordi vi tror på, at det er den mest værdifulde måde at kommunikere din virksomheds budskaber på.

Ønsker du en kommunikationsform, som er klar og tydelig over for dine kunder og potentielle kunder – hver eneste gang – så vælg en profilfilm fra SIGNAfilm!

 

Kombiner video med kommunikation og sæt skub i din forretning

Hos SIGNAfilm har vi et klart mål: Vi vil hjælpe din virksomhed med at opnå jeres mål! Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af dine film. Vi mener at denne kombination, hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide, at kombinere video og digital kommunkation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

Hvad får du, når du køber en profilfilm?

Hvorfor nøjes med én film, når du har mere på hjerte?
Køb to eller fire film – spar penge og vind kunder.

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer kan det tilkøbes.

Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din profilfilm får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

1 PROFILFILM

16.500,-

2 PROFILFILM

30.000,-

4 PROFILFILM

49.000,-

BLAND SELV

Du kan også selv blande en løsning med de forskellige filmtyper, du har brug for.

Martin Cronwald, Business Unit Manager & filmelsker, København

Vil du høre mere om profilfilm? 

Kontakt Martin eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med at få udviklet film til din virksomhed.