Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

PROFILFILM

Din virksomheds billet til nye kunder, markeder og en bedre forståelse af hvem I er

Få produceret en profilfilm

Med en profilfilm opnår din virksomhed…

 

Tillid og tryghed

Med en profilfilm inviterer du dine kunder og partnere ind i din virksomhed hver dag hele året rundt på tværs af tidszoner. Du viser din virksomheds kernefortælling, så din målgruppe nemt kan forstå, hvem I er, og dine medarbejdere nemt kan forklare det.

Mere eksponering

Dine kunder og interessenter bruger mindre tid på tekst og mere tid på film. Og ved at dele din profilfilm får du eksponering, der kan aflæses på din virksomheds bundlinje. For når du er taget hjem fra arbejde, knokler din profilfilm stadigvæk for dig.

Trafik til hjemmesiden med profilvideo

Profilfilm til virksomheder & organisationer

Bliv inspireret af andres profilfilm

Alexandra Instituttet

Sammen kommer vi foran med IT

H+H Nordic

Tilbage til rødderne

Belimo

Kundeservice i verdensklasse

Melsen Tech

Gør dine idéer til virkelighed

Falck Healthcare

Making it easy to stay healthy

Palcut

Your way to a more effective and reliable palletising

Hvad får du, når du køber en profilfilm?

Alt dette får du med:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer kan det tilkøbes.

Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din profilfilm får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

1 PROFILFILM

Fra  22.500,-

FÅ ET TILBUD

At få fremstillet en profilfilm handler meget om dine ambitioner og dine muligheder. Og vores erfaring er, at det er meget individuelt. 

Så kontakt os, så vi sammen kan finde den helt rigtige pris på din profilfilm.

Sådan foregår videoproduktionen

Når du køber en præsentationsfilm hos os, tager vi selvfølgelig styringen på dit projekt. Vi kan levere en færdig film på blot 28 dage, hvis du er klar til at hjælpe med de inputs, vi har brug for fra dig. Se processen for din videoproduktion i filmen nedenfor. Kontakt os her, hvis du vil høre mere om, hvordan processen forløber, når du skal have lavet film.

Udover en profilfilm om din virksomheds visioner og kompetencer, har vi en masse andre genrer, f.eks. SoMe film, produktfilm eller testimonials.

Kontakt os med spørgsmål vedr. profilfilm

Få hjælp til fremstilling af profilfilm + produktfilm

Hvad er en profilfilm?

En profilfilm, eller præsentationsfilm, er en relativt kort film, der på en fængende måde præsenterer din virksomheds historie, værdier og vision for de besøgende på din hjemmeside.

Med en profilfilm giver du både potentielle og nuværende samarbejdspartnere et indblik i din virksomheds DNA, ligesom du fortæller, hvorfor lige netop dine produkter og løsninger er relevante for dem.

Ved at placere en profilfilm på forsiden af din virksomheds hjemmeside får den besøgende lynhurtigt sat ansigt på “folkene bag skærmen”, hvilket i høj grad er med til at øge troværdigheden og tilliden til din virksomhed.

På den måde bliver en profilfilm et værktøj til hurtigt at få formidlet dine hovedbudskaber og skabe en relation med en potentiel kunde.

Vis din virksomhed frem med en præsentationsfilm

Er du der, hvor dine kunder er? Støder du tit på spørgsmål såsom: Hvad laver din virksomhed? Har du helt tjek på, hvad der gør jer specielle?

Med en profilfilm inviterer du alle dine kunder og øvrige interessenter ind i din virksomhed på alle tider af døgnet. Du får en video, der tydeligt fortæller dine kunder, hvem du er, og hvorfor du er interessant for dem. For en profilfilm er nemlig din elevatortale, som står lige skarpt, hver gang du skal præsentere din virksomhed. En profilfilm til din virksomhed skaber tillid, troværdighed og tryghed for dine nuværende- og kommende kunder.

Med en videoproduktion fra SIGNA øger du din virksomheds synlighed og dit salg. Vi laver nemlig ikke film – bare for at lave film. Vi laver mere end 16 forskellige filmtyper, fordi vi tror på, at det er den mest værdifulde måde at kommunikere din virksomheds budskaber på.

Ønsker du en kommunikationsform, som er klar og tydelig over for dine kunder og potentielle kunder – hver eneste gang – så vælg en profilfilm fra SIGNA!

Kombiner video med kommunikation og sæt skub i din forretning

Hos SIGNA har vi et klart mål: Vi vil hjælpe din virksomhed med at opnå jeres mål! Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af dine film. Vi mener, at denne kombination hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide at kombinere video og digital kommunkation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

SIGNA 360 | SIGNAfilm

Derfor skal du vælge en profilfilm hos os

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNA, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 5.000 film for mere end 750 kunder på syv år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak, musik og optagelse på én lokation inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier med rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Jens Ole Bie | SIGNAfilm

Jens Ole bie, Business unit Manager & filmelsker, Aarhus

Vil du høre mere om profilfilm? 

Kontakt Jens Ole eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med at få udviklet film til din virksomhed.