Vælg en side

LØSNINGER TIL INDUSTRIEN

FÅ HJÆLP TIL DINE BUDSKABER

Vi sætter fokus på din historie, så du får eksponeret dine budskaber

BRUG FOR EN PARTNER, SOM FORSTÅR INDUSTRIENS BEHOV?

Industrien sørger på tværs af sektorer sørger for effektiv fremstilling af produkter til salg/eksport i Danmark eller globalt.

Det er en opgave, som kræver at der skabes budskaber, som bliver kommunikeret. SIGNA har bistået mange af industriens aktører med film og kommunikation, således at historierne spredes gennem storytelling og når ud til de rigtige beslutningstagere.

Løsninger til industri

Vi har samlet eksempler inden for 3 former for industri, som forhåbentligt kan inspirere til brugen af film og kommunikation i industriens daglige arbejde.

BYGNINGSELEMENTER

Arbejdet med IT & Digitalisering i kommunerne er et område med stort fokus. De aktuelle arbejdsområder spænder vidt fra GDPR, arbejdsgange og udviklingen af løsninger. Mellem kommunerne er der en række samarbejdsrelationer (f.eks. OS2 og DIGI-NORD), hvorigennem man hjælper hinanden og herunder understøtter den fælles brug af film og kommunikation, som individualiseres alt efter kommunens behov. Hos SIGNA har vi mange film, som er udviklet således, at omkostningerne til produktionen er blevet delt kommunerne imellem.

KRONE VINDUER

Siden 1953 har Krone Vinduer produceret vinduer og døre både til private og til større byggeprojekter i ind- og udland. Løsningerne er gennemtestede og fleksible – og de skaber sjælen i en bolig. Dette gør det til en drøm for kreative arkitekter, som er på jagt efter utraditionelle løsninger.

Organisation: Krone Vinduer

Opgave: Profilfilm

BILLUND LUFTHAVN

Hos Blücher Metal er man specialiseret i vandløsninger. Og vandet skal vi passe på og derfor har selskabet også stort fokus på bæredygtighed og genanvendelse. SIGNA har hjulpet Blücher med en række forskellige opgaver, bl.a. denne film om det nye P-hus ved Billund Lufthavn.

Organisation: Blücher Metal A/S
Opgave: Kundecase | Produktfilm

VÆR VELKOMMEN HOS JUAL GROUP

I Juelsminde udspringer JUAL Group, som er en virksomhed med fire forskellige datterselskaber. I filmen medarbejderne om hvordan det er at arbejde i virksomheden. Læs mere om Jual Groups oplevelse med at få lavet employer brandingfilm hos SIGNA.

Organisation: JUAL Group

Opgave: Employer Branding | Produktfilm | Kundecases

PROBLEMER MED POLLEN?

For mange er den årlige pollensæson noget, som man gerne vil slippe for. Med en ventilationsløsning fra Lindab kan man komme problemet til livs. SIGNA hjælper løbende Lindab med at fortælle en række forskellige historier om deres mange fantastiske produkter.

Organisation: Lindab
Opgave: 2D animation | Produktfilm | Kundecases

HVEM ER KPK VINDUER & DØRE

KPK Vinduer og Døre bygger på stolte traditioner, gode råvarer og godt håndværk. Og i mange år var de at finde som sponsor for de danske håndboldlandshold. Der er intet som kan samle nationen og skabe udsyn som en stærk sportsbegivenhed – ja, det skulle da lige være udsynet gennem et flot vindue.

Organisation: KPK Vinduer & Døre
Opgave: Profilfilm | Eventfilm | Instruktionsfilm

VARMEPUMPENS DAG

Varmepumpen er kommet i fokus som en del af den fremtidige varmeforsyning. En gang om året mødes branchens mange forskellige aktører til Varmepumpens dag, hvor de udveksler erfaringer og gode idéer.

Organisation: Panasonic Denmark
Opgave: Eventfilm | Kundecases
Lindab logo
krone vinduer logo
blücher logo
KPK Vinduer og Døre logo
JUAL logo
CASE: WASHTEC GLOBAL / WASHTEC DANMARK

EN REN BIL MED INNOVATIVT VASKEANLÆG

WashTec er den ledende producent af innovative bilvaskeanlæg og med omkring 40.000 vaskeanlæg i verden bliver der dagligt vasket mere end 2 mio. biler. Sammen med reklamebureauet i Tyskland leverer SIGNA en række forskellige film til WashTec GmbH, som kan understøtte den fantastiske udvikling selskabet er inde i.

Hos Ejner Hessel er god service lig med levering af en skinnende ren bil fra bl.a. Renault, Dacia og Mercedes. De fleste af de 22 afdelinger i Danmark har fået egen vaskehal – og det er en stor succes. 

Washtec
Organisation: WashTec Danmark
Opgave: Kundecases

 

WashTec har udviklet en digital løsning til håndtering af bilvasken. Med løsningen i app’en undgår man ventetid ved kassen og er hurtigt videre.

Filmen er lavet på en række forskellige sprog.

Organisation: WashTec Global | Bloom Gmbh
Opgave: 2D animation med sprogversioner

 

Det kan være svært at håndtere både kundeservice og opgaver med vaskemaskinen til biler. 

Det har WashTec fundet en løsning til, som nu er bredt ud til det meste af landet – og nye løsninger er dukket op.

Organisation: WashTec Global | Bloom Gmbh
Opgave: Colour Doodle med sprogversioner

 

MASKINPRODUKTION

Fremstillingen af maskiner til brug i nicheområder på globalt plan er opgaven for mange dygtige og stolte danske virksomheder. Men hvordan virker de og hvad synes kunderne om dem. Det er nogen af den slags opgaver, som SIGNA hjælper sine kunder med. Det er nu nemmere at servicere en kunde i Sao Paolo, hvis der kan ses en detaljeret film.

SÅDAN ER MASKINERNE OPBYGGET

Eldan Recycling leverer komplette løsninger fra Danmark og til hele verden. For at kunderne kan forstå hvordan hver enkelt maskine og komponent i et  flow til genanvendelse fungerer har SIGNA lavet en række film med 3D animation, som forklarer dette. 

Organisation: Eldan Recycling

Opgave: 3D animation

PAKKELØSNING TIL SKANVIN

Sealing Systems leverer komplette pakke- og palleteringslinjer inden for en række forskellige industrier, f.eks. en fuldautomatisk løsning til Skanvins bag-in-box tappelinje. 

Organisation: Sealing Systems

Opgave: Kundecases

EN MODERNE VIRKSOMHED TIL HÅNDTERING AF FISK

For Carsoe er det at gå i fisk blevet til et speciale. For Carsoe leverer noget af det bedste udstyr til håndtering og nedfrysning af fisk ombord på de helt store og specialiserede fiskeskibe.

Organisation: Carsoe

Opgave: Profilfilm

UD AT KØRE … MED DE HELT STORE MASKINER

Som den autoriserede danske forhandler af Caterpillar udstyr er man vant til at arbejde med store entreprenørmaskiner, turbiner, generator og meget andet. SIGNA har hjulpet med produktpræsentationer samt film til brug i forbindelse med employer branding. 

Organisation: CAT / Zeppelin Caterpillar

Opgave: Produktfilm | Eventfilm | Profilfilm

LØFTESØJLE TIL DE HELT STORE BILER

Den familieejede virksomhed AC Hydraulic fremstiller og udvikler et bredt sortiment af løfteudstyr til autobranchen – og produkterne afsættes fra deres 14.000 kvm. produktionsareal og videre til hele verden.

Organisation: AC Hydraulic

Opgave: Produktfilm | Instruktionsfilm | Eventfilm
AC Hydraulic logo
ELDAN Recycling logo
Carsoe logo
Løsninger til industri 1
Løsninger til industri 2
CASE: KOMPAN A/S

SIGNA ER MED, NÅR DER ÅBNES EN NY & ANDERLEDES KOMPAN LEGEPLADS

KOMPAN ønsker at skabe sundere og gladere samfund gennem spændende og udfordrende legepladser, som udvikler brugerne. Og med mere end 1000 legepladser og fitnessområder hver måned på tværs af 90 lande, så er der altid en spændende historie, som SIGNA kan hjælpe med at formidle. SIGNA har lavet optagelser fra mere end 100 legepladser og fitnessområder rundt om i verden.

Skab plads og fleksibilitet i institutionsrummet. Med et nyt forretningsområde inden for institutionsmøbler sætter KOMPAN fokus på leg, læring og sociale interaktioner. Se løsningen i Børnehuset Ellebæk.

kompan-logo
Organisation: KOMPAN A/S
Opgave: Testimonials | Produktfilm | Timelapse m.m.

Når de 7 mio. årlige besøgende kommer forbi Eiffeltårnet, så kommer de måske også forbi af de store legepladser, som er leveret af KOMPAN. De forskellige temaer og opbygninger gør det interessant for børn at lege her – i rigtig lang tid. Specielt hvis de også besøger den store KOMPAN Dome installation.

Se mere her!

 

SIGNA var med i USA da legepladsen Palatlakaha Park i Florida skulle præsenteres. Med ønsket om et sundt og aktivt miljø for børn er der opbygget et fantastisk legeområde, hvor børnene bliver udfordret. Legepladsen fra KOMPAN er tilpasset det lokale miljø, så det blender godt ind i området. 

Læs om Palatlahaka Park her!

 

FREMSTILLINGSBRANCHEN

Der er mange effektive og dygtige fremstillingsvirksomheder i Danmark. Og sektoren er vigtig i forhold til at skabe den nødvendige succes i de kommende år. Mange af virksomhederne er globale og mange andre er på vej ud på de store eksportmarkeder. Fælles for dem er et behov for relevant og tydelig kommunikation omkring deres produkter, og i SIGNA har vi efterhånden hjulpet mange aktører i fremstillingsbranchen med dette.

Se nogle af eksemplerne nedenfor og bliv inspireret til, hvordan vi kan hjælpe jer.

PÅ VIRTUEL TUR I PÅRUP

Hop med om bord og få et indtryk af de nye faciliteter, som skal bringe Air Liquide trygt ind i fremtiden. Med en stor investering i nye faciliteter centralt placeret midt i Jylland er man forberedt på udviklingen.

Organisation: Air Liquide

Opgave: Eventfilm | SoMe Film

HVORFOR FÅ EN ROTTESPÆRRE?

Rotter er blevet en stor og omfattende plage. For et rottepar kan under optimale forhold bliver til mere end 800. Nordisk Innovation har udviklet en smart rottespærre, som kan være med til at afhjælpe problemet – og i filmen (som er 3D animeret) forklares det, hvorfor det er er den helt rigtige løsning.

Organisation: Nordisk Innovation

Opgave: Colour Doodle | 3D animation

SVEJSEROBOTTEN FIK NYT LIV

Manuelt arbejde er for mange virksomheder blevet et fordyrende led. For NMF Industries blev en løsning fra Danrobotics, at svejserobotten fik nyt liv og det til en ganske fornuftig omkostning.

Organisation: Danrobotics

Opgave : Kundecases
Air Liquide logo
Randers Kommune
Løsninger til industri 3
Jens Ole Bie | SIGNAfilm

JENS OLE BIE, BUSINESS UNIT MANAGER & TOSSET MED GODE LØSNINGER, AARHUS

Vil du høre mere om, hvordan du sammensætter en løsning, der afhjælper dine udfordringer?

Kontakt Jens Ole eller en af vores andre eksperter på 86 12 47 00 og få sammensat en løsning, der løser dine udfordringer med at blive kendt, fundet eller hørt. Søger du en løsning, som kombinerer det hele, tager vi gerne en dialog om dette.