Vælg en side

SIGNAfilm

KARRIERE

EN UNG VIRKSOMHED MED FART PÅ

SIGNA er stadig en relativt ung og lille virksomhed. Vores medarbejdere er fordelt på tre afdelinger, men uanset hvem du møder og i hvilken afdeling, er hverdagen præget af en uformel omgangstone og medarbejdere, der hjælper hinanden – fagligt og socialt. Vores kultur er præget af en faglig stolthed, hvor hver medarbejder står på mål for egne kompetencer og byder ind på virksomhedens generelle udvikling.

Når du arbejder hos SIGNA, er du en del af en virksomhed, der på en og samme tid er nationalt udbredt og lokalt forankret. Vi ønsker at være tæt på kunderne, og det betyder, at vi har afdelinger i Aarhus, København og Fredericia. Vi hjælper hinanden med landsdækkende kunder og samarbejder om projekter på tværs af lokationer. Og det sker også, at vi har opgaver i udlandet, hvor du som medarbejder må arbejde uden for landets grænser.

OPLEV SIGNA

 

HVAD KAN DU ARBEJDE MED I SIGNA?

I SIGNA har vi overordnet set fire områder, du kan arbejde inden for: Salg, Ledelse og salg, Kommunikation og Videoproduktion

ARBEJDET SOM STRATEGIC ADVISOR

I SIGNA arbejder vi med alle slags kunder lige fra enmands-virksomheder til store internationale organisationer. Og de kan alle bruge film. Arbejdet som Strategic Advisor hos SIGNA kræver derfor, at du kan sætte dig ind i den specifikke kundes situation og behov, så du kan hjælpe dem til at opnå deres mål, hvad enten de er interne eller eksterne. Du skal have et højt drive og ambitionsniveau samt evnen til at omstille dig, lære nyt og samarbejde med forskellige typer af kollegaer og kunder.

ARBEJDET SOM BUSINESS UNIT MANAGER

Vores Business Unit Managers fungerer som daglige ledere for vores teams i Aarhus og København. Som BUM har du ansvaret for ledelse, salg og økonomisk udvikling i den pågældende afdeling. Du skal derfor både trives i jobbet som leder og som Strategic Advisor. Jobbet involverer i stor grad arbejdet med mennesker – både kunder og kollegaer. Det er derfor vigtigt, at du kan sætte dig ind i forskellige kundetyper såvel som medarbejdere, så du kan gå forrest i resultatskabelsen i afdelingen.

w

ARBEJDET SOM MARKETINGMEDARBEJDER

Også i marketingafdelingen arbejder vi med mange forskellige typer af virksomheder, både når det kommer til størrelse og branche. Ikke to kunder er ens, og jobbet kræver derfor en god evne til at kunne sætte sig ind i forskellige kunders behov, udfordringer og forretning som helhed. I SIGNA arbejder vi med områder inden for content og video marketing. Vores fornemmeste opgaver er at hjælpe kunderne med at opnå deres mål og fortælle deres gode historier – hvad enten det er gennem sociale medier, blogindlæg, hjemmesider, SEO eller noget helt femte.

ARBEJDET SOM VIDEOJOURNALIST

I SIGNA laver vi journalistiske videoer, der bygger på storytelling. Vores film er autentiske og formidler kundernes historier på en let forståelig og troværdig måde. Som videojournalist skal du kunne håndtere hele videoproduktionen fra redaktionsmødet med kunden til den færdige film. Og opgaverne kan indeholde alt fra profilfilm til produktfilm til testimonials og mange flere. Det er vigtigt, at du forstår hele processen fra salg til leveret film, så kunden får den bedst mulige oplevelse hos os.

STILLINGER I SIGNA

Selvom vi stadig er en ung virksomhed, så har vi store ambitioner, og vi vækster og udvikler os hurtigt. Derfor søger vi jævnligt nye kollegaer til at tage del i denne rejse. Se nedenfor om vi har en ledig stilling, der matcher dine krav og ønsker eller send os en uopfordret ansøgning. Og vi passer selvfølgelig godt på dine persondata. Læs hvordan vi håndterer dine persondata her.

REKRUTTERINGSPROCESSEN I SIGNA

Du kan søge både opfordret og uopfordret i SIGNA. Vi er altid glade for at møde nye mennesker, der har interesse i vores virksomhed. Nedenfor kan du få et overblik over, hvordan den typiske rekrutteringsproces i SIGNA ser ud.

1. ANSØGNING

Vil du søge et job hos os, bedes du udfylde formularen på vores jobportal og vedhæftet din ansøgning samt CV. Søger du job som kommunikations-medarbejder eller videojournalist, vil vi sætte pris på, at du linker til arbejde, som du tidligere har lavet.

Du vil få en mail fra os, når vi har modtaget din ansøgning.

w

2. JOBINTERVIEW

Hvis vi synes, din profil lyder relevant for os, bliver du indkaldt til et jobinterview. Vi indkalder kandidater løbende til 1. samtale, som typisk vil foregå i den afdeling, hvor stillingen skal besættes. Går du videre til 2. samtale, bliver der udarbejdet en Insight Discovery personprofil på baggrund af spørgsmål, du kan besvare online. Denne vil blive gennemgået på 2. samtale.

l

3. ARBEJDSRELATERET TEST

I den udstrækning det giver mening i rekrutteringsforløbet, benytter vi praktiske tests såsom at filme, redigere en film, skrive en tekst eller andet relevant for stillingen.

4. NY I SIGNA

Bliver du ansat hos os, sørger vi for at have din arbejdsplads klar, når du starter. Du får en personlig introduktion til virksomheden, afdelingen og dine opgaver samt en introduktion til vores Learning Management System, SIGNA Academy, hvor du kan se film og moduler om arbejdet i SIGNA.

Vores teori er, at du lærer bedst ved at komme hurtigt i gang. Vi giver kyndig vejliedning og følger dig tæt, så der altid er en, du kan spørge til råds.

Karriere 1

Annette Tanderup Petersen, HR Chef

Vil du høre mere om ledige stillinger og arbejdskulturen i SIGNA?

Kontakt Annette på tlf. 40 50 77 33 og få en snak om dine jobmuligheder i SIGNA.