Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

EMPLOYER BRANDING FILM

Hold din virksomhed døgnåben med employer branding film, der viser, hvorfor din virksomhed er en attraktiv arbejdsplads

Med employer branding film skaber du…

Autenticitet og troværdighed

Med en autentisk og troværdig employer branding film åbner du din virksomhed for omverdenen. Din virksomhed bliver interessant for potentielle medarbejdere, fordi din arbejdsplads ikke bare er et fagligt godt sted, men det er også et fedt sted at være.

Større netværk

Holder du dine medarbejdere glade, kan du også øge dit netværk. Et godt arbejdsmiljø kan nemlig være udslagsgivende for et længerevarende samarbejde med dine kunder. Invester i dine medarbejdere, og du vil få flere relevante kontakter i dit netværk.

Hvad er employer branding film?

En employer branding film er en film, hvor du viser din arbejdsplads frem for potentielle medarbejdere. Og i modsætning til en profilfilm, så er employer branding video mere rettet mod medarbejderne frem for profilering overfor kunderne.

Er det ikke længere tilstrækkeligt blot at lave et opslag på Jobindex eller en anden jobside bør du også bruge dine egne medarbejdere i en film. En film som skaber øget troværdighed og gør det nemmere for en potentiel medarbejder at se sig selv på din arbejdsplads.

På den måde kan employer branding film hjælpe den potentielle medarbejder med at se, hvilke værdier han eller hun skal besidde for at blive en succes i din virksomhed. Dermed sørger en filmen for, at du modtager færre, men mere relevante ansøgninger, når du slår en stilling op. Du sparer med andre ord værdifuld tid ved at anvende employer branding film i rekrutteringsprocesen.

Samtidig kan en rekrutteringsvideo også have en gavnlig effekt på dine nuværende medarbejdere, da de her får mulighed for at sige deres ærlige mening om, hvordan det er at arbejde i virksomheden.

Vis hvem din virksomhed er med employer branding video

Employer branding har været et af de helt store buzzord de seneste år og er en tendens, der lader til at være kommet for at blive.

Flere og flere virksomheder indtænker HR og employer branding som en del af deres overordnede strategi. Kombiner denne tendens med en anden populær trend, nemlig videomarkedsføring. Så har du opskriften på, hvordan du gør potentielle medarbejdere nysgerrige på lige netop din arbejdsplads. En rekrutteringsvideo er nemlig utroligt effektiv.

Flere og flere foretrækker video frem for både tekst og billeder i dag, og det er altså ikke kun forbrugerne. Også potentielle medarbejdere leder efter information gennem film. Employer branding film kan derfor være med til at sikre, at din virksomheds budskab bliver set af de medarbejdere, I gerne vil have.

Bliv inspireret af andres employer branding film

ASSA ABLOY Entrance Systems

Medarbejdere med engagement og åbent sind

Gemina Termix

Vi værner om sammenholdet

Quick Care

Vi ønsker at hjælpe og motivere borgere til at arbejde

Atkins

Hos os er der plads til udvikling

Geodatastyrelsen

Det gode kollegaskab. Vi deler vores viden med hinanden

NCC Industry

Ærlighed, respekt og tillid er vigtigt for os

Hvad får du, når du køber employer branding film?

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination
Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer, kan du tilkøbe det.
Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet færdig, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

FÅ ET TILBUD PÅ DIN OPGAVE

Vi ved at ingen opgaver er ens. For virksomheder og organisationer er forskellige og det er budskabet også. 

Skal der filmes på flere lokationer, skal filmene indgå i en SoMe kampagne osv.. Hos SIGNA kan vi hjælpe med planlægning og eksekvering, så du får flere ansøgere til dine kommende jobs.

Sådan foregår videoproduktionen

Når du køber en film hos os, tager vi styring på dit projekt. Vi kan levere en færdig film på blot 28 dage, hvis du er klar til at hjælpe med de inputs, vi har brug for fra dig. Se processen for din videoproduktion i filmen nedenfor. Kontakt os her, hvis du vil høre mere om, hvordan processen forløber, når du skal have lavet film.

Derfor skal du vælge employer branding film fra os

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNA, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 5.000 film for mere end 750 kunder på syv år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine medarbejdere, kunder og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak, musik og optagelse på én lokation inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier med rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Få svar på dine spørgsmål om employer branding

Kombiner video med kommunikation og sæt skub i din employer branding

Hos SIGNAfilm vil vi hjælpe din virksomhed med at skaffe de rette medarbejdere. Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af begge. Vi mener, at denne kombination hjælper dig til synlighed, forståelse og bedre rekruttering.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide at kombinere video og digital kommunikation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

SIGNA 360 | SIGNAfilm
Employer branding - vis de glade medarbejdere
Jens Ole Bie | SIGNAfilm

Jens Ole Bie, Business Unit Manager & Filmelsker, Aarhus

Vil du høre mere om employer branding film? 

Kontakt Jens Ole eller en af vores andre medarbejdere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du får integreret film i din employer branding strategi.