Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

EMPLOYER BRANDING FILM

Hold din virksomhed døgnåben med en employer branding film, der viser, hvorfor din virksomhed er en attraktiv arbejdsplads

Med en employer branding film skaber du…

 

Autenticitet og troværdighed

Med en autentisk og troværdig employer branding film åbner du din virksomhed for omverdenen. Din virksomhed bliver interessant for potentielle medarbejdere, fordi din arbejdsplads ikke bare er et fagligt godt sted, men det er også et fedt sted at være.

Større netværk

Holder du dine medarbejdere glade, kan du også øge dit netværk. Et godt arbejdsmiljø kan nemlig være udslagsgivende for et længerevarende samarbejde med dine kunder. Invester i dine medarbejdere, og du vil få flere relevante kontakter i dit netværk.

Bliv inspireret af andres employer branding film

ASSA ABLOY Entrance Systems

Medarbejdere med engagement og åbent sind

Gemina Termix

Vi værner om sammenholdet

Quick Care

Vi ønsker at hjælpe og motivere borgere til at arbejde

Atkins

Hos os er der plads til udvikling

Geodatastyrelsen

Det gode kollegaskab. Vi deler vores viden med hinanden

NCC

Ærlighed, respekt og tillid er vigtigt for os

Derfor skal du vælge en employer branding film fra os

Vi fortæller ægte historier med rigtige mennesker.

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 3.000 film for mere end 600 kunder på fire år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine medarbejdere, kunder og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak, musik og optagelse på én lokation inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier med rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Hør hvad 3 af vores kunder siger om at få lavet film

C-Value: SIGNAfilm skabte tryghed

IMS: Det er nemt at få lavet film

H+H: Det har givet os et enormt boost

Vis hvem din virksomhed er med en employer branding film

Employer branding har været et af de helt store buzzord de seneste år og er en tendens, der lader til at være kommet for at blive.

Flere og flere virksomheder indtænker HR og employer branding som en del af deres overordnede strategi. Kombiner denne tendens med en anden populær trend, nemlig videomarkedsføring. Så har du opskriften på, hvordan du gør potentielle medarbejdere nysgerrige på lige netop din arbejdsplads. Employer branding film er nemlig utroligt effektive og populære.

Flere og flere foretrækker film frem for både tekst og billeder i dag, og det er altså ikke kun forbrugerne. Også potentielle medarbejdere leder efter information gennem film. Employer branding film kan derfor være med til at sikre, at din virksomheds budskab bliver set af de medarbejdere, I gerne vil have.

 

Kombiner video med kommunikation og sæt skub i din employer branding

Hos SIGNAfilm vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe din virksomhed med at skaffe de rette medarbejdere. Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af begge. Vi mener at denne kombination, hjælper dig til synlighed, forståelse og bedre rekruttering.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide, at kombinere video og digital kommunkation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

Hvad får du, når du køber en employer branding film?

Alt det du ikke ved, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination
Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer, kan du tilkøbe det.
Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet færdig, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

1 FILM

16.500,-

2 FILM

30.000,-

4 FILM

49.000,-

BLAND SELV

Du kan også selv blande en pakke med de forskellige filmtyper, du har brug for.

Gry Henckel, Key Account Manager & Filmelsker, Aarhus

Vil du høre mere om employer branding film? 

Kontakt Gry eller en af vores andre medarbejdere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du får integreret film i din employer branding strategi.