Vælg en side

LØSNINGER TIL DANSK LANDBRUG

FÅ HJÆLP TIL DINE BUDSKABER

Vi sætter fokus på din historie, så du får eksponeret dine budskaber

BRUG FOR EN PARTNER, SOM FORSTÅR DANSK LANDBRUG?

Dansk Landbrug kommer i mange former og har de sidste mange år været et erhverv, som har været let tumultarisk. Nogle former for dyrehold har haft stigende priser, mens andre er faldet. Økologi og dyrevelfærd er blevet endnu vigtigere, ligesom teknologien brager ind i landbruget.

Kommunikation mellem landmanden og de mange interessenter på den anden side er også udviklet i takt med kravene til erhvervet.

 

Løsninger til landbrug

Vi har samlet nogle eksempler inden for 3 typer af leverandører til dansk landbrug, som forhåbentligt kan inspirere til brugen af film og kommunikation hos leverandørerne i det daglige arbejde med dansk landbrug.

RÅDGIVNING TIL DANSK LANDBRUG

Danmark er et landbrugsland, hvor dansk landbrug producerer fødevarer til ca. 15 mio. mennesker, hvilket svarer til tre gange Danmarks befolkning. Men i takt med industrialiseringen og den økonomiske udvikling er landbrugets betydning for den samlede danske økonomi blevet gradvist mindre. 

OPMÅLING AF JORD

Skal du opmåle et stykke jord, kan det hurtigt blive en kompliceret affære, hvis du ikke samarbejder med en virksomhed, der ved nok om området. Sejr Landinspektør tager sig af hele processen og kan hjælpe med rådgivning fra start til slut. Inden for dansk landbrug kommer de både omkring markkort, afstandskrav, servitutter og alt det andet, som kan give enhver landmand grå hår, hvis man ikke får den rigtige rådgivning.

Organisation: Sejr Landinspektør
Opgave: Journalistiske film

RÅDGIVNING OM MULTIFUNKTIONEL JORDFORDELING

Hos SEGES mærkede man et behov for rådgivning, så dansk landbrug kan få bedre viden om, hvordan man kommer i gang med multifunktionel jordfordeling. Ved at samtænke landbrugsproduktion med biodiversitet, klima, miljø og friluftsliv kan man nemlig slå flere fluer med ét smæk – og staten betaler for jordfordelingen. Denne form for rådgivning kan gøre den helt store forskel.

Organisation: SEGES

Opgave: Colour Doodle

INGEN OPGAVER GLEMMES

Landmanden på Næsgaard bruger arbejdssedler. Men ikke de små nussede, som bliver væk. Nej, det er derimod det smarte system fra Datalogisk / Agrinavia! Med dette system er det for dansk landbrug slut med at glemme sprøjtning af en mark, bare fordi man tror, at man kan huske det hele. Rådgivning om det rigtige system kan være forskellen på liv og død i dansk landbrug.

Organisation: Datalogisk / Agrinavia

Opgave: Produktfilm | Kundecases
LandboGruppen - Mægler
Datalogisk logo
SEGES - Landbrug & Fødevarer
Sejr landinspektør
CASE: DLG GROUP

GODE HISTORIER OM LANDBRUG

DLG-koncernen er ejet af de danske landmænd og startede som Danmarks første andelsgrovvareforening. I dag er koncernen et af Europas største landbrugs- og energiselskaber med aktiviteter i 18 lande og 6.600 medarbejdere.

SIGNA har flere gange arbejdet med at fortælle gode historier fra landmandens verden med DLG-koncernens briller. Og det hele med henblik på, hvordan landmanden skaber den bedst mulige økonomi. Derfor er rådgivning af dansk landbrug en vigtig driver for DLG.

Kommune: DLG
Opgave: Profilfilm | SoMe-film | Produktfilm | Kundecases
DLG logo

MASKINER & PRODUKTION

Inden for rådgivning og levering af maskiner til dansk landbrug sker der mange innovative ting. Og endnu mere er på vej. Selvkørende maskiner baseret på GPS, brug af droner og meget mere vil I de kommende år i endnu større omfang være med til at forandre dansk landbrug. Og det kræver den rette rådgivning, at kunne træffe de rigtige valg.

Det samme gør sig gældende i stalden, hvor udviklingen af foder både skal bidrage til nedbringelse af CO2 og samtidig skal øge dyrevelfærden.

ÅBENT HUS HOS WEKO AGRO

Belgiske AVR var forbi WekoAgro i Hammel med en karavane af udstyr til håndtering af kartofler på de danske marker. SIGNAs drone var på vingerne, og vores mand fik foreviget den store mængde spændende udstyr til kartoffelavlerne. Det gav et stort rykind med mange interesserede, hvor der efterfølgende blev delt opslag på de sociale medier.

Organisation: WekoAgro Machinery

Opgave: SoMe-film | Profilfilm

FODER I VERDENSKLASSE

Dit foder har stor betydning for kvaliteten af det kød, du får ud af din bedrift. Hos DLG er kvaliteten sat i system, så det er samme høj kvalitet hver gang. Det er foder i verdensklasse – og det dokumenterer DLG gennem deres forskning og rådgivning.

Organisation: DLG

Opgave: Journalistisk film

VINDERKULTUR MED X-ZELIT

Denne landmand har gået efter en 100 % løsning til sine kvæg. I filmen fortæller landmanden og kvægdyrlægen om, hvordan X-Zelit virker. Gennem et tæt samarbejde og god rådgivning er landmanden godt rustet til de kommende år.

Organisation: Vilofoss

Opgave: Journalistisk film | Kundecases

VELFÆRDSKVÆG UNDER ÅBEN HIMMEL

Når kvalitet, dyrevelfærd og godt håndværk går op i en højere enhed, så er det svært at modstå. Med Nielsen Kød får du kvæg, som har gået frit på markerne det meste af året. Dyrevelfærd er i top – og kunden får det bedste kød.

Organisation: Slagterfirmaet Gert Nielsen

Opgave: Journalistisk film | Produktfilm
Vilofoss logo
DLG logo ikon
WekoAgro Machinery
Gert Nielsen Slagterfirma
CASE: LANDBOGRUPPEN

RÅDGIVNING I LANDBRUG HANDLER OM MENNESKER

LandboGruppen sælger bedrifter og ejendomme i Jylland/Fyn gennem 5 butikker fordelt på 8 afdelinger. For at sætte fokus på relationen og den personlige kontakt lavede man en række film, som præsenterede nogle af mæglernes medarbejdere.

Find Damkjær Pedersen er afdelingschef i Midt/Øst. Baseret på hans baggrund i svineproduktion kender han de udfordringer, som fremkommer ved salg af sådanne bedrifter.

Organisation: LandboGruppen
Opgave: Journalistisk explainer | Personlig branding
LandboGruppen - Mægler

Hos LandboGruppen Sønderjysk møder du motiverede medarbejdere som brænder for at give deres kunder en god oplevelse. Da det er ofte er et livsværk, der skal sælges, kræver det en professionel tilgang til processen.

SIGNA360

VI KAN HJÆLPE DIG MED…

Vi har rig erfaring med og stor ekspertise inden for nedenstående områder i et utal af brancher. Med vores sammensatte løsninger kan vi skræddersy en model, der passer til lige netop din virksomhed. Se alle mulighederne her.

Jens Ole Bie | SIGNAfilm

JENS OLE BIE, BUSINESS UNIT MANAGER & TOSSET MED GODE LØSNINGER, AARHUS

Vil du høre mere om, hvordan du sammensætter en løsning, der afhjælper dine udfordringer?

Kontakt Jens Ole eller en af vores andre eksperter på 86 12 47 00 og få sammensat en løsning, der løser dine udfordringer med at blive kendt, fundet eller hørt. Søger du en løsning, som kombinerer det hele, tager vi gerne en dialog om dette.