Vælg en side

LØSNINGER TIL IT-BRANCHEN

FÅ HJÆLP TIL DINE BUDSKABER

Vi sætter fokus på din historie, så du får eksponeret dine budskaber

BRUG FOR EN PARTNER, SOM FORSTÅR IT-BRANCHEN?

IT-branchen er et bredt felt af rådgivning, softwareudvikling, drift og hosting.  Udviklingen går stærkt med øget fokus på SaaS, HaaS, cybersikkerhed og apps.

Det er en opgave, som er under konstant forandring, og det skaber budskaber, der skal kommunikeres. SIGNA har bistået mange af IT-branchens aktører med film og kommunikation, så historierne bliver spredt gennem storytelling og når ud til de rigtige.

Løsninger til IT-branchen

Vi har samlet nogle udvalgte eksempler inden for 4 områder i IT-branchen, som forhåbentligt kan inspirere til brugen af film og kommunikation i og om IT-branchens daglige arbejde.

IT-SPECIALISTER

Arbejdet med IT & Digitalisering i kommunerne er et område med stort fokus. De aktuelle arbejdsområder spænder vidt fra GDPR, arbejdsgange og udviklingen af løsninger. Mellem kommunerne er der en række samarbejdsrelationer (f.eks. OS2 og DIGI-NORD), hvorigennem man hjælper hinanden og herunder understøtter den fælles brug af film og kommunikation, som individualiseres alt efter kommunens behov. Hos SIGNA har vi produceret mange film, som er udviklet således, at omkostningerne til produktionen er blevet delt kommunerne imellem.

SEC DATACOM

Da SEC Datacom skal afhente fremtidens lagringsteknologi fra Dell, vil man  gerne gøre lidt mere ud af det. Det kommer der en lidt utraditionel film ud af. Filmen versioneres og bruges i nyhedsbreve og på de sociale medier.

Organisation: SEC DATACOM

Opgave: Eventfilm

KUNDECASES SKABER TILLID

Kundecases er et vigtigt redskab i salget af løsninger fra IT-specialister. Digitalisering bliver afgørende for succes i mange industrier, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvem du samarbejder med. Det ved man hos Schur,der valgte Columbus til deres digitale løsninger.

Organisation: Columbus Danmark
Opgave: Testimonial

FLÜGGER FARVER HAR VALGT DYNAMICS AX

Hvorfor vælger man Optimate som leverandør af Dynamics AX? I filmen fortæller Flügger Farver om deres beslutningskriterier og valget af en professional sparringspartner.

 

Organisation: Optimate/9Altitudes

Opgave: Testimonial

WELLDANA ER GLADE FOR BREDANA SOLUTIONS

Welldana er en af Skandinaviens største grossister indenfor pool, spa og sauna og har udviklet sig fra at være en traditionel grossist, som leverede varer til markedet, til en moderne businesspartner der leverer business support på flere niveauer godt hjulpet af Bredana Solutions.

Organisation: Bredana Solutions/9Altitudes
Opgave: Testimonial
SECdatacom
Columbus
Løsninger til IT-branchen 1
9altitudes
comby - service is a priority

FINANSIEL IT

Hele den finansielle branche bygger på store, omfattende IT-løsninger. Finanssektoren er tilmed kendetegnet af hyppige og store forandringer, og disse forandringer skal organisationernes IT være rustet til at kunne håndtere. Dertil stiller verdenssamfundet øgede krav til finanssektoren – blandt andet gennem FNs verdensmål – og det er i høj grad blevet relevant og vigtigt for finansielle aktører at lave kommunikation til kunder, samarbejdspartnere, leverandører om, hvordan man imødekommer disse krav gennem forskellige indsatser.

BEC – NOW WITH NEW CORPORATE IDENTITY

Bankernes EDB Center er blevet til BEC Financial Technologies. I den forbindelse fik de en ny virksomhedsidentitet, og dette ønskede BEC at kunne kommunikere ensartet til alle selskabets partnere, ansatte, kunder og kundeemner.

Organisation: BEC financial technologies

Opgave: Profilfilm

ANSVARLIGE INVESTERINGER

Kan du investere og påvirke verden omkring dig positivt på samme tid? Det kan du med BankInvest, hvor man i mange år har arbejdet ihærdigt med, at de foretagne investeringer skal leve op til høje etiske vurderinger. Dette budskab ønskede BankInvest at formidle til investeringsforeningens kunder og partnere.

Organisation: BankInvest

Opgave: Profilfilm

LEASING AF UDSTYR FRA NORDFYNS FINANS

NordFyns Finans havde et ønske om at sprede kendskabet til de mange muligheder og fordele ved at finansiere gennem leasingaftaler. Derfor blev denne film fremstillet, hvor fokus var på at forklare fordelene ved leasing til erhverv gennem klare og gode salgsargumenter.

Organisation: Nordfyns Finans

Opgave: 2D animation

SÅDAN SAMARBEJDER PROSHOP EUROPE MED LEASING FYN

Proshop Europe er en progressiv virksomhed med professionelle AV-løsninger. Gennem personlige relationer til Leasing Fyn leverer de samlede, professionelle løsninger, som gør en forskel for kunden.

Organisation: Leasing Fyn

Opgave: Testimonial
bankinvest
Randers Kommune
Leasing Fyn
NordfynsBank
CASE: KMD

SIGNA ER MED, NÅR KMD HAR KONCEPTER, DER SKAL FORKLARES

KMD hjælper offentlige og private erhvervsvirksomheder med at løse morgendagens udfordringer gennem professionelle og tilpassede IT-løsninger. KMDs løsninger dækker blandt andet over særligt udviklede brancheløsninger samt software og strategisk rådgivning, der løfter organisations kernefunktioner til nye højder.

KMD leverer store IT-løsninger, og de står f.eks. bag det danske CPR-register, som samler data om forskellige hændelser i borgernes levetid.

De løser også opgaver til Telemedicin og vejen til en ny plejebolig. De hjælper også, når vagtplanen skal sammensættes. SIGNA har hjulpet dem med at forklare deres koncepter til deres kunder og brugere bl.a. gennem 2D animationsfilm.

Organisation: KMD
Opgave: Journalistisk explainer | 2D animation

 

 

SOFTWARE

Med den omfattende digitalisering, der er foregået gennem de sidste par årtier, er der næppe nogle virksomheder i dag, som ikke benytter sig af en form for software i deres daglige arbejde. Derfor er der også mange udbydere i branchen, som kæmper om at vinde kampen om kundernes opmærksomhed og tilslutning, hvorfor mange kan se en idé i at fortælle de gode historier gennem film.

MICROBIZZ: OPGAVE- OG KVALITETSSIKRING

Microbizz er en virksomhed, der beskæftiger sig med optimering af arbejdsgange inden for facility management, service management, forsyning, byggeri og håndværk. Med deres produkter hjælper de med at effektivisere og digitalisere driften i virksomhederne. Gennem en animationsfilm fortæller de om deres digitalisering af arbejdsgange gennem 7 trin.

Organisation: Ventu/Microbizz

Opgave: Colour Doodle

INDSIGT I BYGGEBRANCHEN

SIGNA har lavet en række produktfilm til Byggefaktas forskellige IT-løsninger. Hvordan ved man f.eks. hvor og med hvilke materialer, der bygges? Hvem bygger? Med Market Insight fra Byggefakta kan du følge med i, hvordan byggebranchen udvikler sig.

Organisation: Byggefakta

Opgave: Produktfilm

ELEKTRONISKE UNDERSKRIFTER

Intranote bygger software, som forbinder mennesker og data. Med deres softwareprogram Intranote Signing kan man glemme alt om tunge arbejdsgange i forhold til godkendelse og underskrivning af forskellige dokumenter. Alle underskrifter foregår nemlig elektronisk på både telefon, tablet eller computer – hurtigt, let og brugervenligt.

Organisation: Intranote

Opgave : Produktfilm

SMARTE LØSNINGER TIL ADMINISTRATION AF BOOKINGER

Conventus er et administrativt organisationsværktøj, der letter arbejder for foreninger, kommuner, haller og fitnesscentre. Med deres smarte booking- og tilmeldingssystemer fjerner det en masse manuelt og administrativt arbejde fra medarbejderne. SIGNA har efterhånden lavet film om flere af deres mange, smarte løsninger.

Kommune: Conventus

Opgave: Colour Doodle

DANGUITAR: VORES LAGER ER BLEVET MERE EFFEKTIVT

Med SmartPack Warehouse Management Systemet har DanGuitar på Djursland fået en væsentligt mere effektiv styring af lageret – og det har været en økonomisk gevinst, der har givet væsentligt færre fejl. 

Organisation: SmartPack

Opgave : Testimonial
byggefakta
conventus
intranote
microbizz
SIGNA360

VI KAN HJÆLPE DIG MED…

Vi har rig erfaring med og stor ekspertise inden for nedenstående områder i et utal af brancher. Med vores sammensatte løsninger kan vi skræddersy en model, der passer til lige netop din virksomhed. Se alle mulighederne her.

Jens Ole Bie | SIGNAfilm

JENS OLE BIE, BUSINESS UNIT MANAGER & TOSSET MED GODE LØSNINGER, AARHUS

Vil du høre mere om, hvordan du sammensætter en løsning, der afhjælper dine udfordringer?

Kontakt Jens Ole eller en af vores andre eksperter på 86 12 47 00 og få sammensat en løsning, der løser dine udfordringer med at blive kendt, fundet eller hørt. Søger du en løsning, som kombinerer det hele, tager vi gerne en dialog om dette.