Vælg en side

KONTAKT OS

SKAL VI TAGE EN SNAK?

Kontakt SIGNAfilm

Tænker du, at storytelling og film, til brug i din digitale kommunikation, er lige præcis det, din virksomhed står og mangler? Har du brug for hjælp til at lægge en strategi for, hvordan I gennem brug af film når jeres mål i fremtiden? Eller er det noget helt tredje, du har brug for? 

Uanset hvad du har på hjerte, så kontakt os for at starte en god dialog. Vi bestræber os altid på at svare hurtigst muligt.   

Ofte stillede spørgsmål
hvordan kontakter jeg jer?

Du kan vælge at kontakte os enten via vores kontaktformular, sende os en mail eller ringe til et af vores telefonnumre, som er oplyst her på siden. 

Kan jeg trygt vælge signafilm som min samarbejdspartner?

Med over 20 ansatte har vi eksperter inden for alle de områder, som vi tilbyder. Derfor garanterer vi, at du får en service og sparring, der er på højeste faglige niveau.

hvad koster jeres ydelser?

Vores priser svinger afhængig af den ydelse, du søger. Du kan se priser på de fleste produktsider og ellers kigge på vores prisside. Nogle priser er fuldstændigt skræddersyet til den enkelte kunde. Kan du derfor ikke finde den konkrete pris, du søger, er du meget velkommen til at ringe til en af vores medarbejdere og få en afklaring.

Jeg kan ikke finde den filmtype jeg søger

Har du svært ved at finde den filmtype, du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi præsenterer mere end 15 typer film her på siden, men har erfaring med mange flere.

Følg os på de sociale medier
Find vej til vores kontorer

Se SIGNAs løsninger til forskellige segmenter

Vi er SIGNA Aarhus

 SIGNA har hovedkontor i Viby J med ganske kort afstand til hjertet af Aarhus. Her har vi skabt et lille kontorfællesskab med virksomheder, som hygger sig med hinanden.

Kontakt os på 86 12 47 00 eller 7246 4757

 

Vi er SIGNA København

SIGNA har kontor i Bagsværd, hvor vi tæt på motorvejene ganske hurtigt kan være inde i hjertet af København og samtidig let kan servicere kunder på resten af Sjælland. 

Kontakt os på 86 12 47 00 eller 9152 4757

 

Se, hvad vores kunder siger om at samarbejde med os

Kontakt os | SIGNAfilm Aarhus + København

åbningstider

M-F: 8.00 – 16.00
L-S: Lukket

Oplysninger

CVR. 42192368

aarhus

Bjørnholms Allé 22
8260 Viby J

københavn

Smørmosevej 16d
2880 Bagsværd