Vælg en side

LØSNINGER TIL FORENINGER OG ORGANISATIONER

FÅ HJÆLP TIL FORMIDLING
AF JERES BUDSKABER

Vi sætter fokus på jeres historie, så I får eksponeret jeres budskaber

BRUG FOR EN PARTNER, SOM FORSTÅR DYNAMIKKEN I FORENINGER & ORGANISATIONER?

Foreninger og organisationer arbejder ofte med komplicerede løsninger og budskaber, som skal videreformidles klart og forståeligt til brugerne og medlemmerne.

Det er en opgave, som er under konstant forandring, og det skaber budskaber, der skal kommunikeres. SIGNA har hjulpet mange foreninger med film og kommunikation, så historierne bliver spredt gennem storytelling og når ud til de rigtige.

Løsninger til foreninger & organisationer

Vi har samlet nogle udvalgte eksempler inden for foreninger og organisationer, som forhåbentligt kan inspirere til brugen af film og kommunikation i det daglige arbejde.

FORENINGER

I Danmark har vi mere end 83.000 lokale og regionale foreninger, som dækker forskellige interesser, har forskellige formål og henvender sig til mange forskellige målgrupper. Hver og én af foreningerne har mindst én god historie, som fortjener at blive fortalt, og i SIGNA har vi hjulpet mange af dem med netop dette gennem brugen af storytelling i film og digital marketing.

DATA- & BEHANDLINGSKVALITET HOS SPECIALLÆGERNE

Med løsningen Sentinel samles, behandles og præsenteres data i kvalitetsrapporter og værdifulde statistikker. SIGNA har udarbejdet en film om, hvordan systemet fungerer.

Organisation: Foreningen for Speciallæger

Opgave: Colour Doodle

AKTIVT FRAVALG

92 % af alle danskere er for organdonation, men det er kun 25 % som aktivt har givet tilsagn til, at deres organer kan blive brugt af andre, hvis deres eget liv ikke står til at redde. Organisationen ønsker at vende situationen, så man automatisk bliver organdonor, når man fylder 18 år, og i stedet aktivt skal fravælge at være organdonor, hvis man ikke har lyst. Læs mere om organisationens oplevelse med SIGNA her: Case med Organdonation – Ja tak!

Organisation: Organdonation – ja tak!
Opgave: 2D animation

FORLÆNG JORDEMODERUDDANNELSEN

I årtier har man – godtroende – tilføjet mere og mere viden ind i jordemoderuddannelsen. Men de studerende har ikke tid til at lære det hele godt nok. Uddannelsen er ikke blevet forlænget siden 1945 trods større krav og mere pensum.

 

Organisation: Jordemoderforeningen

Opgave: Testimonial

WELLDANA ER GLADE FOR BREDANA SOLUTIONS

Welldana er en af Skandinaviens største grossister indenfor pool, spa og sauna, og de har udviklet sig fra at være en traditionel grossist, som leverede varer til markedet, til en moderne businesspartner der leverer business support på flere niveauer godt hjulpet af Bredana Solutions.

Organisation: Liverpool Fan Club Danmark
Opgave: Colour Doodle
FAS - Foreningen af danske speciallæger
Jordemoderforeningen
Liverpool FC support Danmark
Organdonation - Ja Tak!

ORGANISATIONER

 Der er mere end 3000 landsdækkende organisationer i Danmark, der alle arbejder med hver sin mærkesag. Hver dag arbejder de for at forbedre vilkårene for eller informere netop deres målgruppe om forhold, der kan hjælpe dem eller gøre deres liv bedre på forskellig vis. Det hjælper SIGNA organisationerne med gennem film og forskellige indsatser inden for digital marketing. 

HÅNDBOG: VÆRD AT VIDE

Ældre Sagen har skrevet en bog til dig, der snart forlader arbejdsmarkedet og er på vej ind i den 3. alder – eller som måske allerede er pensionist – og til dig, som har en syg forælder, ægtefælle eller søskende, som du hjælper i hverdagen.

Organisation: Ældresagen

Opgave: 2D-animation

FÅ NOGEN AT TALE MED OM ET OVERGREB

For nogle kvinder er seksuelle overgreb, fysisk og psykisk vold, trusler, kontrol, manipulation og isolation desværre en del af hverdagen. Disse overgreb efterlader ikke nødvendigvis synlige spor, men sporene på sjælen sætter sig. Joan Søstrene yder rådgivning og sparring, og her har du muligheden for at få en at tale med, så du kan komme godt videre.

Organisation: Joan Søstrene

Opgave: Profilfilm

SEXTORTION – RÆK UD EFTER HJÆLP!

Sextortion – eller sexafpresning – er når uvedkommende får adgang til private billeder eller videoer med seksuelt indhold og truer med at offentliggøre dem, hvis ofrene ikke sender flere billeder eller betaler et beløb. Sammen med Offerrådgivningen sætter SIGNA fokus på problemet gennem en film, som på to måneder opnåede 436.000 eksponeringer på Youtube/Google Display-netværket.

 

Organisation: OID – Offerrådgivningen i Danmark

Opgave: Kampagnefilm | Annoncering
Ældresagen - logo
Joan Søstrene
Offerrådgivningen
Årets SMV hylder ildsjælene
CASE: ÅRETS SMV

SIGNA ER MED, NÅR VI FEJRER DANMARKS SMV’ER

Vi synes, at menneskene bag og i de små og mellemstore virksomheder i Danmark fortjener en større anerkendelse og et gedigent skulderklap for deres indsatser. De er nemlig rygraden i dansk erhvervsliv, men desværre bliver de ofte overset.

Årets SMV 2022 - vindere
Årets SMV 2022
Årets SMV 2022 - Stemning
Årets SMV 2022
Opslag Årets SMV

SIGNA er en af sponsorerne bag ’den nye dreng i klassen’ inden for kåringer i dansk erhvervsliv. Årets SMV sætter nemlig fokus på ildsjælene i de små og mellemstore virksomheder i Danmark – og dem vil vi gerne være med til at hylde!

Som en del af SMV-segmentet kender vi i SIGNA alt for godt til de mange udfordringer og de mange timer, der ligger bag dét at stifte, drifte og udvikle en virksomhed. Man skal konstant være forandringsparat, turde tage chancer, turde række ud og have is i maven. Nogle gange kan det føles som at være tvangsindlagt på den vildeste, emotionelle rutsjebanetur efter man har spist den største vaffel i isboden.

Organisation: Årets SMV

Opgave: Pressemeddelelse | Sociale medier | Foto
Årets SMV logo
SIGNA360

VI KAN HJÆLPE DIG MED…

Vi har rig erfaring med og stor ekspertise inden for nedenstående områder i et utal af brancher. Med vores sammensatte løsninger kan vi skræddersy en model, der passer til lige netop din virksomhed. Se alle mulighederne her.

Jens Ole Bie | SIGNAfilm

JENS OLE BIE, BUSINESS UNIT MANAGER & TOSSET MED GODE LØSNINGER, AARHUS

Vil du høre mere om, hvordan du sammensætter en løsning, der afhjælper dine udfordringer?

Kontakt Jens Ole eller en af vores andre eksperter på 86 12 47 00 og få sammensat en løsning, der løser dine udfordringer med at blive kendt, fundet eller hørt. Søger du en løsning, som kombinerer det hele, tager vi gerne en dialog om dette.