Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

TESTIMONIAL FILM

Lad dine kunder overbevise nye kunder om, hvorfor dine løsninger, produkter og ydelser er uundværlige

Lad kunderne tale for dig og få…

 

Tillid og troværdighed

Læn dig tilbage i din kontorstol og lad dine kunder rose din virksomhed og dine ydelser til skyerne. Med en testimonial film hæver du din troværdighed – samtidig med at du får nye kunder, som vil have lige præcis dét, der gør din virksomhed unik.

Mere salg

Du har sikkert tekstede referencer på din hjemmeside, men faktum er, at de er sværere at dele og dine kunder bruger mindre tid på tekst end på film. Ved at lave en testimonial film får du mulighed for at lade andre gøre arbejdet for dig. Det øger interessen for din virksomhed, og dine salgstal stiger.

Bliv inspireret af andres testimonials

Vejle Friskole

Styr på låsene med SMARTair fra Ruko Assa Abloy

TRYG

Gode IT-løsninger fra IT Optima

Skanderborg Forsyning

Intelligent styring af ressourcer med MPI

Hjemly fri- og idrætsefterskole

Solceller hjælper både miljø og økonomi

NMF Industries

Svejserobotten fra Danrobotics skaber værdi

Odense Zoo

Har styr på kunderne med InfoSuite Business Intelligence

Derfor skal du vælge en testimonial film fra os

Vi fortæller ægte historier med rigtige mennesker, som får kunderne til at trykke på dine knapper.

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 3.000 film for mere end 600 kunder på fire år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak, musik og optagelse på én lokation inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier med rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Det siger vores kunder om at få lavet film

C-Value: SIGNAfilm skabte tryghed

IMS: Det er nemt at få lavet film

H+H: Det har givet os et enormt boost

Vis hvad din virksomhed kan med en testimonial

Bruger din virksomhed krudt på at fortælle omverdenen, hvor gode jeres løsninger og produkter er? Savner I en ordentlig udtalelse fra jeres kunder, der kan deles og tiltrække nye kunder?

Med en testimonial bruger du dine nuværende kunder og succeser til at byde nye kunder velkommen ind i din virksomhed.

Du får en film, hvor dine kunder fortæller dine potentielle kunder, at du har på styr på tingene – og at din virksomhed er en troværdig og dygtig leverandør og samarbejdspartner. Og så drager din virksomhed fordel af, at din testimonial film overbeviser dine potentielle kunder, om at I er de rigtige til at udføre jobbet.

I SIGNAfilm brænder vi for at øge din virksomheds synlighed og salg gennem film og storytelling. Vi tror på, at videoproduktion er den mest effektive måde at kommunikere din virksomheds gode historier og budskaber på.

Ønsker du en kommunikationsform, som er klar og tydelig over for dine kunder og potentielle kunder – hver eneste gang – så vælg en testimonial fra SIGNAfilm!

 

Kombiner video med kommunikation og sæt skub i din marketing

Hos SIGNAfilm har vi en klart målsætning om, at vi vil hjælpe din virksomhed med at skaffe nye kunder. Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af begge dele. Vi mener at denne kombination, hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide, at kombinere video og digital kommunkation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

Hvad får du, når du køber en testimonial film?

Alt det du ikke ved, du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til en destination
Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer, kan du tilkøbe det.
Redaktionsmøde
holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.
Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser
Vi arbejder fokuseret med én retterunde. Således skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, således vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, som fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

Hvorfor nøjes med én testimonial film, når du har mere på hjerte? Køb flere film og spar penge og vind kunder.

BLAND SELV

Du kan også selv blande en pakke med de forskellige filmtyper, du har brug for.

Per Pedersen, Business Unit Manager & Filmelsker, Fredericia

Vil du høre mere om testimonials?

Kontakt Per eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med at få produceret film for din virksomhed.