Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

TESTIMONIAL FILM OG KUNDECASES

Lad dine kunder overbevise nye kunder om, hvorfor dine løsninger, produkter og ydelser er uundværlige

Lad kunderne tale for dig og få…

 

Tillid og troværdighed

Læn dig tilbage i din kontorstol og lad dine kunder rose din virksomhed og dine ydelser til skyerne. Med kundecases som testimonial videoer hæver du din troværdighed – samtidig med at du får nye kunder, som vil have lige præcis dét, der gør din virksomhed unik.

Mere salg

Du har sikkert minimm en tekstet kundecase på din hjemmeside, men faktum er, at de er sværere at dele og dine kunder bruger mindre tid på tekst end på film. Ved at lave en testimonial film får du mulighed for at lade andre gøre arbejdet for dig. Det øger interessen for din virksomhed, og dine salgstal stiger.

Kontakt os med spørgsmål vedr. testimonials & kundecases

Vis hvad din virksomhed kan med en testimonial film

Bruger din virksomhed krudt på at fortælle omverdenen, hvor gode jeres løsninger og produkter er? Lad dine tilfredse kunder gøre arbejdet for dig via en testimonial film, der skaber troværdighed og tillid til din virksomhed. For én ting er, hvad du selv har at sige af gode ting om din virksomhed. Noget helt andet er, hvad dine kunder har at sige om dig i en stærk kundecase.

Og hvem tror du en potentiel kunde er mest villig til at lytte til?

Hvad får jeg ud af en testimonial video?

Du får en film, hvor dine kunder fortæller dine potentielle kunder, at du har på styr på tingene – og at din virksomhed er en troværdig og dygtig leverandør og samarbejdspartner. Og så drager din virksomhed fordel af, at din testimonial film overbeviser dine potentielle kunder, om at I er de rigtige til at udføre jobbet.

Testimonials hos SIGNA

I SIGNA brænder vi for at øge din virksomheds synlighed og salg gennem film og storytelling. Vi tror på, at videoproduktion er den mest effektive måde at kommunikere din virksomheds gode historier og budskaber på.

Ønsker du en kommunikationsform, som er klar og tydelig over for dine kunder og potentielle kunder – hver eneste gang – så vælg en kundecase fra SIGNA!

 

Bliv inspireret af andres kundecases

Vejle Friskole

Styr på låsene med SMARTair fra Ruko Assa Abloy

TRYG

Gode IT-løsninger fra IT Optima

Skanderborg Forsyning

Intelligent styring af ressourcer med MPI

Hjemly fri- og idrætsefterskole

Solceller hjælper både miljø og økonomi

NMF Industries

Svejserobotten fra Danrobotics skaber værdi

Odense Zoo

Har styr på kunderne med InfoSuite Business Intelligence

Hvad får du, når du køber en testimonial film?

Alt det du ikke vidste, du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til en destination
Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer, kan du tilkøbe det.
Redaktionsmøde
holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.
Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser
Vi arbejder fokuseret med én retterunde. Således skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, således vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, som fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.
Prisoversigt Testimonial aug2022

FÅ EN PRIS PÅ DIN OPGAVE

Mere end halvdelen af vores kundecases fremstilles til ovenstående priser, men ofte tillægges ekstra lokationer, sprogversioner og undertekster. Skal filmene bruges på sociale medier eller i annoncering, anbefaler vi desuden, at der også laves nedklip eller kortere versioner.

Sådan foregår videoproduktionen

Når du køber en film hos os, tager vi selvfølgelig styring på dit projekt. Vi kan levere en færdig film på blot 28 dage, hvis du er klar til at hjælpe med de inputs, vi har brug for fra dig. Se processen for din videoproduktion i filmen nedenfor. Kontakt os her, hvis du vil høre mere om, hvordan processen forløber, når du skal have lavet film.

VI FILMER OGSÅ KUNDECASES I UDLANDET

Har du en reference hos en kunde i udlandet?

Intet problem. Vi tager gerne af sted, og vores rejsepriser er rimelige. Det giver mening for dig, der gerne vil sikre samme høje kvalitet, form og ensartethed på tværs af sine film uanset hvor, de er filmet.

Vi har eksempelvis rejst rundt verden rundt for at filme kundecases med legepladser fra Kompan gennem flere år. Det har naturligvis været mest i Europa, men USA, Asien og Australien har også været inkluderet i rejseplanerne. Det giver Kompan et ensartet og genkendeligt udtryk i filmene, at de er produceret af samme samarbejdspartner.

Optagelse hos dine kunder i udlandet eller sprogversioner af dine danske kundecases kan være den helt rette ammunition til at skabe vækst og tillid på udenlandske markeder. Mange af SIGNAs kunder bruger netop kundecases som et væsentligt element i deres opsøgende salg til nye kunder eller markeder.

TRIMIT gør en stor forskel

TRIMIT (tidl. Cornator) arbejder med Microsoft Dynamics til at optimere af løsninger til møbler, indretning og mode. Her hos deres kunde i Kristiansand i Norge og efterfølgende udarbejdet med sprogversioner.

KOMPAN – glade & sunde samfund

KOMPAN er verdens førende producent af tidløse legeløsning og udendørs fitnessområder. SIGNA har lavet kundecases med en række sprogversioner fra mere end 20 lande.

Sealing System pakker drivhuse

Hos Sealing System er man totalleverandør af automatiserede pakke- og palletteringslinjer med hele Skandinavien som marked. 

Derfor skal du vælge os til din testimonial  

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNA, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 5.000 film for mere end 600 kunder på syv år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Kombiner video med kommunikation og sæt skub i din marketing

Hos SIGNA har vi en klart målsætning om, at vi vil hjælpe din virksomhed med at skaffe nye kunder. Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af begge dele. Vi mener, at denne kombination hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide at kombinere video og digital kommunkation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

SIGNA 360 | SIGNAfilm

Det siger vores kunder om at få lavet film

C-Value: SIGNAfilm skabte tryghed

IMS: Det er nemt at få lavet film

H+H: Det har givet os et enormt boost

Jens Ole Bie | SIGNAfilm

Jens Ole BIE, Business Unit Manager & Filmelsker, AARHUS

Vil du høre mere om kundecases?

Kontakt Jens Ole eller en af vores andre strategic advisors på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med at få produceret testimonial film for din virksomhed.