Vælg en side

DIGITAL KOMMUNIKATION

HJEMMESIDER

En stærk hjemmeside er din billet til…

En god placering på Google

Hånd i hånd med SEO og godt indhold er din hjemmeside den afgørende faktor for, om du bliver fundet i Google. Lever din hjemmeside ikke op til Googles krav, kan du godt opgive drømmen om at nå side 1. Vi hjælper med at sikre, at din hjemmeside er toptunet og imødekommer både Googles og brugernes krav.

Flere kunder

Formår din hjemmeside at konvertere besøgende til leads og kunder? Du kan skabe nok så meget trafik til din hjemmeside, men hvis det kunderne bliver mødt af, ikke er i orden, så er du lige vidt. Vi sørger for, at hjemmesiden ikke bliver flaskehalsen, når du skal lukke ordrerne.

Forståelse for, hvad der gør dig unik

Din hjemmeside skal kommunikere dine vigtigste USP’er. Den skal overbevise dine besøgende om, hvorfor de netop skal handle med dig og ikke din konkurrent. Med fokus på kunderejse og målgruppe bygger vi hjemmesider, der skaber mere salg og flere kundeemner.

Giver din hjemmeside det rette indtryk?

Vi kan nævne mange metaforer for, hvad din hjemmeside kan sammenlignes med. Et menukort, en datingprofil, en filmtrailer, ja listen er lang. Men i bund og grund vil vi bare gerne frem til én ting: Din hjemmeside giver uundgåeligt et stort indtryk af, hvem din virksomhed er – særligt hos folk, der ikke kender jer endnu. Og det indtryk skal gerne være godt og ikke mindst retvisende.

Følg med tiden

Hos SIGNAfilm hjælper vi dig med at få udviklet en hjemmeside, der lever op til tidens krav til design og brugervenlighed.

Vi er eksperter i at udvikle moderne, responsive hjemmesider, og vores hold af webudviklere er up-to-date med den nyeste viden inden for webudvikling.

Vi udvikler hjemmesider der har…

Hjemmeside 1

Fokus på dine mål

Når vi udvikler nye hjemmesider, har vi et specifikt fokus, vi mener er nødvendigt, for at du som kunde bliver tilfreds med resultatet. Vi fokuserer på at levere konverteringsoptimerede hjemmesider. Det betyder, at vi sammen med dig kigger på, hvilke mål, der er relevante for din virksomhed, og hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dem gennem en ny hjemmeside.

Vi mener ikke, der er meget værdi i at udvikle en ny hjemmeside, hvis ikke den sikrer vækst og tilegner dig værdi. Derfor tager vores opsætning også udgangspunkt i det vi mener bør sikre dig flest konverteringer. Om det så er flere leads, flere henvendelser, eller flere produktsalg, så finder vi sammen ud af, hvilke målsætninger der er gode, og hvordan vi opnår dem.

Hjemmeside 2
Hjemmeside 3
Hjemmeside 1

Fokus på dine målgrupper

Skal vi opnå dine mål, er vi nødt til at kende dine målgrupper. Den eller de målgrupper du vil henvende dig til, er afgørende for både design, sprog og brugervenlighed på hjemmesiden. Der kan nemlig være stor forskel på, hvordan målgrupper bruger hjemmesider, og hvad der tiltaler dem. Derfor tager vi altid en indledende snak om, hvem hjemmesiden skal appellere til, inden vi går i gang med arbejdet. På den måde sikrer vi, at din nye hjemmeside lever op til din målgruppes krav.
Hjemmeside 1

Fokus på SEO

Google skal selvfølgelig ikke diktere, hvordan dit nye website skal se ud. Alligevel har Google en særlig plads i puslespillet, da søgemaskinen har en stor finger med i spillet på din hjemmesides skæbne. Vi sørger for, at dit nye website er mobiloptimeret, responsiv og lever op til de tekniske forudsætninger for, om du får trafik gennem Google.
Alt efter dit behov kan vi levere både design, funktionalitet og indhold til dit website. Vi kommer altså ikke kun med et skelet, men ønsker du hjælp til at skrive teksterne til din nye hjemmeside, så træder vi også gerne til her. Som du nok ved, har indholdet på dit website nemlig også afgørende betydning for Googles vurdering.

Vi bygger primært dit website som en WordPress hjemmeside, som er et gratis hjemmeside program. Du skal derfor kun betale for at vi designer og tilpasser websitet til dig. 

 

Hjemmeside 6

5 udvalgte cases

Henrik Nielsen, Asnet

“SIGNAfilm var hurtige til at forstå mine behov og fik skabt et design og opbygning af et website, der repræsenterer Asnet og rammer vores målgruppe. Herudover kan vi tydeligt mærke, at der er kommet flere og flere besøgende og henvendelser på vores hjemmeside, efter vi har fået ny website.”

Hjemmesider | SIGNAfilm

CPK Gruppen

Hjemmesider | SIGNAfilm

Comby Danmark

Hjemmesider | SIGNAfilm

Biogan

Hjemmeside 7

Årets SMV

Hjemmesider | SIGNAfilm

Derfor skal du vælge os som samarbejdspartner

Èn kontaktperson

Vi har stor respekt for din tid. Når du vælger SIGNAfilm som en ekstern samarbejdspartner, får du derfor kun én kontaktperson, som tager styring på processen og er bindeleddet mellem dine ønsker og eksekveringen. Én kontaktperson med et stærkt team bag sig.

Sparring på højt plan

Flere hjerner tænker bedre end én. Hvis du er kørt fast i den samme rille og mangler ny inspiration, får du hos SIGNAfilm en sparringspartner, der har prøvet kræfter med lidt af hvert – og som kan spotte den gode historie på lang afstand.

Adgang til et stærkt team

Vi er ikke bare gode til hjemmesider. Vælger du os som samarbejdspartner, får du adgang til et helt team af kompetente mennesker, der er specialiseret i alt inden for digital kommunikation og marketing. Så du kan altid bede om hjælp, hvis andre ting brænder på.

Tal er vores ven

Betaler det sig at lægge opgaven ved en ekstern samarbejdspartner? Du kunne tage vores ord for gode varer, men vi ved også, at tallene på papiret har den overbevisende kraft. Derfor måler vi på alting og serverer tallene for dig, så du kan se fremskridtene.

Integrer video på din hjemmeside og sæt skub i din marketing

Hos SIGNAfilm har vi et klart mål: Vi vil hjælpe dig med at nå dine mål! Vi mener ikke, at hverken tekst eller video kan stå alene. Derfor integrerer vi video i din digitale kommunikation, så du kan få resultater ud af dine indsatser. Vi mener, at denne kombination hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide at binde video & digital kommunkation sammen, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

Hjemmeside 8

Pris

Udvikling af ny hjemmeside?

Ikke to kunder er ens og dermed heller ikke to hjemmesider. Derfor tilbyder vi altid en løsning og en pris, der er skræddersyet til dit behov. Kontakt os nu og få en snak og et tilbud på dit projekt.

Tilretning af eksisterende hjemmeside?

Selvom vores hjemmebane er WordPress-sites, har vi erfaring med at lave rettelser og tilpasning i mange forskellige systemer. Afhængig af hvor mange sider du ønsker at få rettet, kan vi lave et tilbud, der passer til netop dit behov. 

Fie Dierichen

Fie Dierichen, Content marketing Specialist

Vil du have et tilbud på en hjemmeside?

Kontakt Fie eller en af vores andre medarbejdere på 86 12 47 00 og bliv klogere på hvordan du kan komme i gang med at få udviklet en hjemmeside, der passer til din virksomheds behov.