Vælg en side

ANALYSE

PERFORMANCEANALYSE

Få et her-og-nu-billede af resultaterne af dine online indsatser

Performanceanalysen er din vej til…

Overblik og afklaring

Ved hjælp af data og høj faglig viden giver vi dig det overblik, du mangler over dine igangværende online indsatser. Med denne analyse får du svar på, hvor du gør det godt, og hvor du med fordel kan spare ressourcer.

Et skub i den rigtige retning

Et par nye, friske øjne er ofte den brik, du mangler for at komme videre i spillet. Den giver vi dig i form af overblik og anbefalinger til, hvordan du kan optimere og få mere ud af dine online aktiviteter.

Er en performanceanalyse relevant for din virksomhed?

Se med i filmen, hvor vi på ét minut fortæller, hvorfor en performanceanalyse er relevant for dig, og hvordan den kan hjælpe dig med at skabe overblik over dine indsatser og give dig et skub i den rigtige retning.

Performanceanalyse | SIGNAfilm

PERFORMANCEANALYSE

Bruger du dine ressourcer rigtigt?

Du har iværksat forskellige tiltag i håb om at knække koden til resultaterne. Men har du så knækket den? Hvis du ikke kender svaret på dette spørgsmål, er du ikke alene. Mange virksomheder søsætter en masse nye tiltag på diverse digitale platforme i dag, men før de har set sig om, er der gået hverdag i den, og resultaterne? Ja, dem kender de faktisk ikke rigtigt. Og hvis de gør, er de nok i tvivl om, hvordan de kan forbedre dem.

Overblik over resultaterne

Hvilke resultater har du fået det sidste år? Ved hjælp af den fornødne data går vi et år tilbage og vurderer dine online indsatser. Vi aflæser ikke kun tallene, vi forstår også deres betydning. Med vores faglige viden oversætter vi tallene til et sprog, du kan forstå og giver dig overblikket over, hvad dine indsatser reelt har givet dig.

Anbefalinger til optimering

Med tallene kigger vi et år tilbage, men vi vil også gerne se fremad. Derfor får du foruden et overblik også en række anbefalinger til, hvordan du kan optimere dine indsatser. Anbefalingerne kan være store som små, og det er op til dig, om du vil gå videre med dem. Men hvis du vil, er vi klar til at hjælpe dig med dette også.

Z

Et springbræt videre

I sidste ende håber vi, at performanceanalysen vil give dig det fornødne springbræt til dit afsæt ind i et nyt år med nye resultater. Analysen giver dig et her-og-nu-billede – en status. Men den giver dig samtidig fundamentet for at lægge en ny online strategi for dine fremtidige indsatser.

Kontakt mig eller en af mine kollegaer for en snak om,
hvordan en performanceanalyse kan give dig et godt overblik!

Ring 86124700

Fie Dierichen - content marketing

Processen og prisen

1. Indledende møde

For at vi får en god forståelse for din forretning, målgruppe og målsætninger, tager vi en indledende snak forud for analysen.

2. Analysearbejde

Når du har givet os de fornødne adgange til jeres online platforme, går vi i gang med det nørdede arbejde.

3. Præsentation af analysen

Når analysearbejdet er færdigt, præsenterer vi hele molevitten for dig. Og her kan du selvfølgelig stille alle de afklarende og kritiske spørgsmål, du har brug for.

4. Rapporten er din

Den endelige rapport er selvfølgelig din, og du kan bruge den som du vil i fremtiden. Og alt dette kan typisk klares på blot en enkelt arbejdsuge.

5. Hvad så nu?

Vi håber, at performanceanalysen bliver dit skub videre i den rigtige retning. Hvordan du kommer videre, er selvfølgelig op til dig, men vi vil meget gerne hjælpe dig med både planlægning og eksekvering i fremtiden.

Priser fra

10.000,-

Derfor skal du vælge os som samarbejdspartner

Èn kontaktperson

Vi har stor respekt for din tid. Når du vælger SIGNAfilm som en ekstern samarbejdspartner, får du derfor kun én kontaktperson, som tager styring på processen og er bindeleddet mellem dine ønsker og eksekveringen. Én kontaktperson med et stærkt team bag sig.

Et helikopterperspektiv

Vi er dit nye sæt friske øjne, der hjælper dig væk fra navlepilleriet og åbner op for nye perspektiver. Flyver vi bare lidt til vejrs, og ser din virksomhed fra afstand, gemmer der sig en masse nye og spændende historier.

Adgang til et stærkt team

Vi er ikke bare gode til performanceanalyser. Vælger du os som samarbejdspartner, får du adgang til et helt team af kompetente mennesker, der er specialiseret i alt inden for digital kommunikation og marketing. Så du kan altid bede om hjælp, hvis andre ting brænder på.

Penge sparret

Ofte vil omkostningen ved at ansætte en ny medarbejder være væsentlig højere, end hvis du fik hjælp af SIGNAfilm. Herudover får du en samarbejdspartner, der kan sætte flere flueben ved de kompetencer, du efterspørger – og så skal du hverken tænke på sygedage eller ferie.

Sparring på højt plan

Flere hjerner tænker bedre end én. Hvis du er kørt fast i den samme rille og mangler ny inspiration, får du hos SIGNAfilm en sparringspartner, der har prøvet kræfter med lidt af hvert – og som kan spotte den gode historie på lang afstand.

Tal er vores ven

Betaler det sig at lægge opgaven ved en ekstern samarbejdspartner? Du kunne tage vores ord for gode varer, men vi ved også, at tallene på papiret har den overbevisende kraft. Derfor måler vi på alting og serverer tallene for dig, så du kan se fremskridtene.

Anna Slott Skyum | Content marketing | SIGNA

Anna Slott Skyum, Content marketing Specialist

Vil du høre mere om performanceanalysen?

Kontakt Anna eller en af vores andre medarbejdere på 86 12 47 00 og få svar på, om en performanceanalyse er en god investering for dig.