Vælg en side

LØSNINGER TIL RÅDGIVNING, ADVOKAT & REVISION

FÅ HJÆLP TIL DINE BUDSKABER

Vi sætter fokus på din historie, så du får eksponeret dine budskaber

BRUG FOR EN PARTNER, SOM FORSTÅR TEKNISK RÅDGIVNING, ADVOKAT & REVISION?

Rådgivning forekommer på tværs af sektorer. Som virksomheder og private individer har vi brug for mange forskellige former for råd og vejledning.

Rådgivningsopgaven er under konstant forandring, og det skaber budskaber, der skal kommunikeres. SIGNA har bistået mange af rådgivningsbranchens aktører med film og kommunikation, så historierne bliver spredt gennem storytelling og når ud til de rigtige.

Løsninger til rådgivning, revision, advokat

Vi har samlet nogle udvalgte eksempler inden for 3 former for nogle af de mange forskellige former for rådgivning. De kan forhåbentligt inspirere til brugen af film og kommunikation i det daglige arbejde med rådgivning.

TEKNISK RÅDGIVNING

Arbejdet med teknisk rådgivning udføres både af private såvel som offentlige rådgivere. Rådgivningen er relateret til mange forskellige industrier og anvendelsesområder.

OPMÅLING AF JORD

Hos DIS CREADIS har man en specialafdeling for fremstilling og test af individuelle maskiner. Og på den baggrund har DIS CREADIS leveret kundebaserede og specialudviklede maskiner til virksomheder i hele verden. Det var denne mulighed for at kunne arbejde med kunderne på en helt unik måde, som DIS CREADIS ønskede at sætte fokus på med denne profilfilm.

Organisation: DIS – Dansk Ingeniør Service
Opgave: Profilfilm

BÆREDYGTIGE LØSNINGER I RENGØRINGEN

Når det kommer til fødevaresikkerhed og holdbarhed er rengøringen en essentiel del. Teknologisk Institut hjælper virksomheder med rådgivning, kurser og test af hygiejniske processer og løsninger. Se med og lær lidt om DMRIs løsninger. SIGNA har lavet en lang række af forskellige film om de mange ydelser og løsninger, som Teknologisk Instituts kan levere.

Organisation: Teknologisk Institut

Opgave: Journalistiske filmProduktfilmUndervisningsfilm

TEST AF BRAND I ELBILER

I 2030 skal der være 1 mio. eldrevne køretøjer i Danmark. Men hvad sker der egentlig, hvis en elbil bryder i brand til søs. SIGNA var med, da DBI – Dansk Brandteknisk Institut afprøvede nyt materiel, som skal være med til at sprede viden om den komplekse slukningsform ombord på et skib.

Organisation: DBI – Dansk Brandteknisk Institut

Opgave: Produktfilm | Kundecases | SoMe film

FÅ STYR PÅ ARBEJDSMILJØET

Få et kursus i ISO 45001 – det forbedrer medarbejdernes trivsel og styrker virksomhedens bundlinje. Ved at deltage på et af Bureau Veritas kurserne kan ledelsen få et fælles sprog til at tale om arbejdsmiljø. SIGNA har lavet en række af doodle film omkring deres ydelser.

Organisation: Bureau Veritas

Opgave: Doodle film 

FÅ STYR PÅ ARBEJDSMILJØET

Kloaktegninger er sjældent særlig nøjagtige eller komplette. LandSyd har i samarbejde med ingeniører klarlagt behovet for komplette digitale kloaktegninger med god nøjagtighed. På baggrund af dette har LandSyd udviklet et nyt system, der udnytter materiale optimalt.

Organisation: LandSyd

Opgave: 2D animation

KEND DIT MARKED FOR BYGGERI

Med platformen Market Insight fra Byggefakta får du det optimale overblik over, hvordan byggebranchen udvikler sig. Du får detaljeret viden om, hvornår der bygges, hvad der bygges og hvilke projekttyper, der vækster.

Organisation: Byggefakta

Opgave: Doodle film | Produktfilm
Bureau Vertias
DIS - Dansk Ingeniør Service
DBI Brandteknisk Institut
Teknologisk Institut
Byggefakta
CASE: Krüger Aquacare

GODE HISTORIER BEHANDLING AF VAND

Krüger Aquacare levere hele pakken af standardløsninger og serviceydelser til industriens håndtering af vand fx procesvand, laboratorievand og kemisk beskyttelse. Som en del af den verdensomspændende Veolia-koncern har selskabet adgang til en stor portefølje af bæredygtige teknologier og den nyeste specialistviden indenfor blandt andet cirkulær økonomi. En del af disse har SIGNA lavet nogle spændende kundecases om, som både sætter fokus på teknologien og samtidig fortæller om kundernes udbytte.

SIGNA har lavet nogle spændende kundecases, som både sætter fokus på teknologien og samtidig fortæller om kundernes udbytte.

Kommune: Krüger Aquacare
Opgave: Produktfilm | Kundecases
Krüger Aquacare

ADVOKAT & REVISION

Udviklingen i advokat- og revisionsbranchen går stærkt, og det er både svært at tiltrække de allerdygtigste kandidater og medarbejdere, men det er også svært for disse kompetente personer at skabe relationen til nye kunder. SIGNA har i flere sammenhænge arbejdet med fremstillingen af produktfilm til brug for krydssalg samt med film til brug i personlig branding. For det personlige er blevet en lige så vigtig del af samarbejdet som de stærke, faglige kompetencer.

MØD SØREN ANTHON PEDERSEN

Jagt kræver fuldt fokus ligesom rådgivning. Mød revisoren, som mener, at det er nærværet med mennesker, der giver ham energi. SIGNA har lavet en række digitale visitkort, hvor man møder manden bag tallene.

Organisation: Martinsen Revision

Opgave: Personlig branding / Digitalt visitkort | SoMe-film | Eventfilm

BLIV TRAINEE HOS BEIERHOLM

Med knap 1.000 ansatte i det ganske land har Beierholm løbende brug for nye elever. SIGNAfilm har produceret 10 film til en online kampagne på www.beierholm-revisortrainee.dk og diverse sociale medier.

Organisation: Beierholm

Opgave: SoMe film | Employer branding

ERSTATNINGSRETTEN HJÆLPER DIG

Er du blevet fejlbehandlet og skal have erstatning? Lenschow Erstatningsretten tager sig af alt det besværlige, så du kan koncentrere dig om at blive rask. 

Organisation: Lenschow Erstatningsretten

Opgave: Colour Doodle
Martinsen Revision & Rådgivning
DLG logo ikon
beierholm
CASE: POULSEN JOB

REKRUTTERING SKAL VÆRE ET GODT MATCH MELLEM VIRKSOMHED OG KANDIDAT

Poulsen Job er fast rekrutteringspartner for en række af Danmarks største virksomheder i alle brancher. Hos dem tror man på, at sammenhæng sikrer succes, og man arbejder hårdt for at skabe det gode match. Noget, der er uhyre vigtigt i fastholdelsen af de gode medarbejdere i et arbejdsmarked, hvor arbejdstagerne skifter jobs oftere end nogensinde før.

Hos Poulsen Job arbejder man hårdt for at skabe det gode match mellem kandidat og virksomhed, for man ved, at det skaber glade kunder på den lange bane.

Organisation: Poulsen Job
Opgave: Profilfilm | Testimonial | SEO | Søgeordsanalyse
Poulsen Job

SIGNA har hjulpet Poulsen Job med film og SEO. Der er lavet en omfattende søgeordsanalyse, der viser, hvordan virksomhedens website kan klare sig endnu bedre i konkurrencen om de fremtidige kunder og kandidater.

ANDEN RÅDGIVNING

Næsten alle virksomheder arbejder med rådgivning i en eller anden form. Men i SIGNAs kategori har vi medtaget noget consulting, kreditforsikring og reklame/emballage design. 

MØD LARS DAMGAARD

Hvordan startede Lars Damgaards rejse i IT-branchen for 25 år siden, og hvilke spidskompetencer har han? Se hans digitale visitkort, som SIGNA lavede for ham.

Organisation: Approxima – SAP Consulting

Opgave: Personlig branding / Digitalt visitkort

ROADMAP TIL BÆREDYGTIGT EMBALLAGEDESIGN

Camelion Creatives afholdt et live webinar om den specialiserede tjekliste til bæredygtigt emballagedesign, de har udviklet, og bad SIGNA om hjælp til det tekniske setup med at filme og distribuere webinaret.

Organisation: Cameleon Creatives

Opgave: Webinar/livestreaming

UMAGE FIK EN UGENTLIG FRIDAG MED ATRADIUS FLOW

Designvirksomheden Umage har sat stort fokus på balancen mellem arbejde og fritid. Det betyder, at de har implementeret en 4-dages arbejdsuge. Et af værktøjerne til at reducere arbejdsbelastningen er Atradius Flow, som er et spændende værktøj til kreditforsikring.

Organisation: Atradius

Opgave: Profilfilm | Kundecases | Webinar m.m.
Approxima SAP Consulting
Atradius
Cameleon Creatives
SIGNA360

VI KAN HJÆLPE DIG MED…

Vi har rig erfaring med og stor ekspertise inden for nedenstående områder i et utal af brancher. Med vores sammensatte løsninger kan vi skræddersy en model, der passer til lige netop din virksomhed. Se alle mulighederne her.

Jens Ole Bie | SIGNAfilm

JENS OLE BIE, BUSINESS UNIT MANAGER & TOSSET MED GODE LØSNINGER, AARHUS

Vil du høre mere om, hvordan du sammensætter en løsning, der afhjælper dine udfordringer?

Kontakt Jens Ole eller en af vores andre eksperter på 86 12 47 00 og få sammensat en løsning, der løser dine udfordringer med at blive kendt, fundet eller hørt. Søger du en løsning, som kombinerer det hele, tager vi gerne en dialog om dette.