Vælg en side

DIGITAL KOMMUNIKATION

ONLINE STRATEGI

Læg en realistisk strategi for dine online indsatser og få mest mulig værdi for dine penge og ressourcer

Med en online strategi kan du…

Ramme relevante målgrupper

 Overlad rugbrødsarbejdet til os, og vi hjælper jer med at finde de rette målgrupper. Først når vi er skarpe på målgrupperne, kan vi give jer opskriften på den ideelle strategi for netop jeres online indsatser.

Bruge dine penge rigtigt

Med en online strategi får du den nødvendige indsigt til at vurdere, hvilke penge, der er givet godt ud, og hvilke der ikke er. Den giver dig en klar retning at handle efter, når du skal udvide dit forretningsterritorium.

Slå dine konkurrenter, før de slår dig

 En online strategi giver dig et overblik over, hvor dine konkurrenter er til stede, hvor de gør det godt, og hvor du skal slå dem. Kobler vi denne viden sammen med dine målgrupper og USP’er, har du det skarpeste skyts til at overhale konkurrenterne indenom.

Skabe en klar og fælles retning

Den kollektive forståelse for din virksomheds retning giver de bedste forudsætninger for at lykkes. Du får en skræddersyet skriftlig strategi, som I kan give jer i kast med – og som vil sikre jer et fælles udgangspunkt.

Det får du i en online strategi

Afdækning af dine forretningsmål

Vi tager udgangspunkt i din forretning. Den retning vi skaber, er jordnær og baseret på dine visioner, ønsker og mål. 

Snakken er vigtig for os. Vi vil forstå din forretning, så du får en strategi, der er overskuelig og mulig at føre ud i livet.

U

Konkurrentafdækning

Føler du, at dine konkurrenter har hjemmebanefordel på de online medier? 

Vi præsenterer dig for deres største do’s and don’ts, så du kan styre uden om faldgruberne og høste de lavthængende frugter.

Unique Selling Points

Hvad er unikt for din virksomhed, dit produkt eller din ydelse? 

Vi finder frem til, hvad I bør slå jer på i kampen om kundernes gunst. Vi hiver jeres unikhed frem i lyset, så I opnår fuldt udbytte af virksomhedens guldårer.

Målgruppeanalyse og personaer

Det er svært at slå hovedet på sømmet, uden indsigt i din målgruppe. Vi afdækker potentialet og finder frem til den rette målgruppe. Ved hjælp af personaer tegner vi billedet af din målgruppe, dens adfærd og mediebrug, så du kan kommunikere til de rette personer, på de rette medier og på den rette måde.

Strategi for brug af relevante medier

Hvad er den mest profitable sammensætning af medier og indsatser for din virksomhed? Vi hjælper jer med at vurdere, hvor I skal lægge kræfterne. Hvilke medier bør I prioritere, og hvordan skal I arbejde med dem.

Handlingsplan

Som et samsurium af vores fund, skaber vi den ideelle handlingsplan, der sikrer, at I kommer bedst muligt fra land. Vi giver jer nøglen til at starte motoren. Vi tager højde for relevans, ressourcer og potentiale, når vi rådgiver jer til, hvornår og hvordan I skal gøre hvad.

Pris for online strategi

En online strategi koster fra 30.000,-

Kontakt mig eller en af mine kollegaer for en snak om,
hvordan en online strategi kan hjælpe i din virksomhed. 

Ring 86124700

Jens Ole Bie | SIGNAfilm
Online strategi sætter retningen

Sådan fungerer forløbet

Online strategi 1

1. Indledende møde

Vi tager en indledende snak om jeres mål, behov og udfordringer. På mødet aftaler vi deadlines og ansvarsområder, så I kender det præcise forløb.

Online strategi 1

2. Research & rapportering

Når planen for forløbet er lagt, udfører vi alt rugbrødsarbejdet. På baggrund af research, interviews og vores specialistviden finder vi frem til den ideelle strategi for jer.

Online strategi 1

3. Præsentation af strategien

Vi præsenterer strategien mundtligt for dig og alle dem, der bør være involveret i den. Præsentationen skal sikre, at I har den fornødne forståelse til at gå i gang med det videre arbejde. Eventuelle diskussionspunkter tages under præsentationen, og vi retter til, hvis nødvendigt. Og så er strategien selvfølgelig jeres.

Online strategi 1

4. Eksekvering

Nu har I forudsætningerne for at sætte i gang. I kan gøre det selv, eller vi kan hjælpe jer, hvis I foretrækker, at nørderne håndterer eksekveringen.

Online strategi 5

Onsdag kl. 11.00.

Det er ifølge SproutSocial det tidspunkt, hvor det er bedst at poste et Facebook-opslag.

Derfor skal du vælge os som samarbejdspartner

Vi skaber resultater og tager os af alt det, der flytter dit fokus fra kerneforretningen

Èn kontaktperson

Vi har stor respekt for din tid. Når du vælger SIGNAfilm som en ekstern samarbejdspartner, får du derfor kun én kontaktperson, som tager styring på processen og er bindeleddet mellem dine ønsker og eksekveringen. Én kontaktperson med et stærkt team bag sig.

Et helikopterperspektiv

Vi er dit nye sæt friske øjne, der hjælper dig væk fra navlepilleriet og åbner op for nye perspektiver. Flyver vi bare lidt til vejrs, og ser din virksomhed fra afstand, gemmer der sig en masse nye og spændende historier.

Adgang til et stærkt team

Vi er ikke bare gode til online strategier. Vælger du os som samarbejdspartner, får du adgang til et helt team af kompetente mennesker, der er specialiseret i alt inden for digital kommunikation og marketing. Så du kan altid bede om hjælp, hvis andre ting brænder på.

Penge sparret

Ofte vil omkostningen ved at ansætte en ny medarbejder være væsentlig højere, end hvis du fik hjælp af SIGNAfilm. Herudover får du en samarbejdspartner, der kan sætte flere flueben ved de kompetencer, du efterspørger – og så skal du hverken tænke på sygedage eller ferie.

Sparring på højt plan

Flere hjerner tænker bedre end én. Hvis du er kørt fast i den samme rille og mangler ny inspiration, får du hos SIGNAfilm en sparringspartner, der har prøvet kræfter med lidt af hvert – og som kan spotte den gode historie på lang afstand.

Tal er vores ven

Betaler det sig at lægge opgaven ved en ekstern samarbejdspartner? Du kunne tage vores ord for gode varer, men vi ved også, at tallene på papiret har den overbevisende kraft. Derfor måler vi på alting og serverer tallene for dig, så du kan se fremskridtene.

Fie Dierichen

Fie Dierichen, Content Marketing Specialist

Vil du høre mere om en online strategi?

Kontakt Fie eller en af vores andre medarbejdere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan en online strategi kan hjælpe din forretning.