Vælg en side

SIGNA

PRISER

Hos SIGNA tilbyder vi gennemskuelige priser uden overraskelser. Vi arbejder effektivt og struktureret, hvilket kan holde priserne nede. Men vi går selvfølgelig ikke på kompromis med den kvalitet, vi lover dig.

Prisen og kvaliteten skal hænge sammen. For det vigtigste er, at du som kunde får dét, du har brug for til rette tid og får de ønskede resultater. Vores priser er vejledende, så du har et udgangspunkt, men vi anbefaler altid, at vi tager en dialog om en bestemt opgave. Har du brug for din helt egen og faste prisliste på nogle konkrete opgaver, så finder vi også ud af det.

Vi har samlet et uddrag af vores vejledende priser
Kontakt os for en konkret pris på din opgave

Hvad koster en film? Som du kan se nedenfor, så koster en film som udgangspunkt mellem 13.500 og 22.500. Men prisen kommer meget an på, hvordan selve projektet skal gribes an. Men alt dette afklares på det første redaktionsmøde, hvor SIGNAs videojournalister er klar til at møde dig og snakke om dine behov. På den baggrund kan vi lave den endelige pris, inkl. nogle muligheder for tilkøb, som kan besluttes undervejs.

PRISER PÅ FILM

Prisoversigt Andre filmtyper august 2022
Prisoversigt Animationsfilm august 2022

Kontakt mig eller en af mine kollegaer for en snak om,
hvilke film du skal eller kan bruge til din opgave. 

Ring 86124700

Jens Ole Bie | SIGNAfilm

hvad er med i prisen?

Alt det du ikke vidste, du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer, kan det tilkøbes.

Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet færdig, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

Populær filmpakke

1 profilfilm
2 produktfilm
2 testimonials

Fra 77.500

PRISER på SOME FILM

Prisoversigt SoMe film august 2022

PRISER PÅ Digital kommunikation

Fra 9.800

5000

online strategi

Læs mere om strategien.

FRA 32.500

Priseksempler på content abonnementer

Hos SIGNA arbejder vi med skræddersyede månedsabonnementer. Prisen på et månedsabonnement er individuel for hver enkelt af vores kunder. Den beregnes nemlig ud fra dine konkrete behov, så du får en løsning, der passer til dine udfordringer, målsætninger og budget. Nedenfor kan du se tre vejledende priseksempler på, hvordan et månedsabonnement med en bindingsperiode på minimum 6 måneder kan se ud.

Vi synes selv, vi er ret forrygende at samarbejde med.

Men tag ikke vores ord for det – tag vores kunders! 👇

Priser hos SIGNA

Derfor skal du vælge os som samarbejdspartner

Vi skaber resultater og tager os af alt det, der flytter dit fokus fra kerneforretningen.

Èn kontaktperson

Vi har stor respekt for din tid. Når du vælger SIGNA som en ekstern samarbejdspartner, får du derfor kun én kontaktperson, som tager styring på processen og er bindeleddet mellem dine ønsker og eksekveringen. Én kontaktperson med et stærkt team bag sig.

Et helikopterperspektiv

Vi er dit nye sæt friske øjne, der hjælper dig væk fra navlepilleriet og åbner op for nye perspektiver. Flyver vi bare lidt til vejrs, og ser din virksomhed fra afstand, gemmer der sig en masse nye og spændende historier.

Adgang til et stærkt team

Vi er ikke bare gode til film. Vælger du os som samarbejdspartner, får du adgang til et helt team af kompetente mennesker, der er specialiseret i alt inden for digital kommunikation og marketing. Så du kan altid bede om hjælp, hvis andre ting brænder på.

Penge sparret

Ofte vil omkostningen ved at ansætte en ny medarbejder være væsentlig højere, end hvis du fik hjælp af SIGNA. Herudover får du en samarbejdspartner, der kan sætte flere flueben ved de kompetencer, du efterspørger – og så skal du hverken tænke på sygedage eller ferie.

Sparring på højt plan

Flere hjerner tænker bedre end én. Hvis du er kørt fast i den samme rille og mangler ny inspiration, får du hos SIGNA en sparringspartner, der har prøvet kræfter med lidt af hvert – og som kan spotte den gode historie på lang afstand.

Tal er vores ven

Betaler det sig at lægge opgaven ved en ekstern samarbejdspartner? Du kunne tage vores ord for gode varer, men vi ved også, at tallene på papiret har den overbevisende kraft. Derfor måler vi på alting og serverer tallene for dig, så du kan se fremskridtene.

Jan Tanderup | SIGNAfilm

Jan tanderup Petersen,
CEO og stifter

Vil du have et tilbud? 

Kontakt Per eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på hvordan du kan komme i gang med at få udviklet en film eller søsætte content for din virksomhed.