Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

SOME FILM

Bliv kongen af de sociale medier – køb en videojournalist og lav masser af film

Med vores SoMe-film-koncept kan du…

 

Skabe øget kendskab

Med en film på de sociale medier, øger du dine chancer for at blive set. Nuvel skriver din virksomhed sikkert nogle drøngode tekster, men undersøgelser viser, at din organiske rækkevidde bliver højere med video end andre kommunikationsformer på de sociale medier.

Få mere salg

Jo flere du når ud til med dine budskaber, desto flere vil lære din virksomhed og dine produkter at kende. Og på sigt vil flere købe hos dig. Således kan en kontinuerlig indsats med film på de sociale medier faktisk afspejles positivt på din virksomheds bundlinje.

Bliv inspireret af andres SoMe film

Det Blå Gymnasium

Din fremtid starter her

Anita Jæger

Tillid til din ejendomsmægler

HusCompagniet

På tur i Danmarks smukkeste udstillingsby

Hør hvad 3 af vores kunder siger om at få lavet film

C-Value: SIGNAfilm skabte tryghed

IMS: Det er nemt at få lavet film

H+H: Det har givet os et enormt boost

Vis hvad din virksomhed kan – igen og igen – med SoMe film

SIGNAfilms SoMe-filmpakker gør det nemt og hurtigt at få produceret mange, korte film i høj kvalitet. Du får godt indhold til dine sociale medier, som kan bruges til at skabe kendskab og salg. Hvis du for eksempel får produceret 10 film, kan du lancere en ny film hver 14. dag i fem måneder. En film varer mellem 20-30 sekunder.

Sådan fungerer samarbejdet

Konceptet går ud på, at vi over telefonen aftaler, hvad der skal filmes. Du får derefter besøg af en videojournalist i en halv eller hel dag. Vi har styr på god lyd, kameravinkler, lys og så videre. Bagefter redigerer vi filmene til dig og sætter undertekster på. Over 80 procent ser film uden lyd på de sociale medier, så undertekster er vigtige!

Med en kontinuerlig indsats på de sociale medier øger du din virksomheds synlighed og salg. Vi er filmnørder, og vi laver ikke film bare for at lave film. Vi laver film, fordi vi ikke kan lade være, og fordi vi tror på, at det er den mest værdifulde måde at kommunikere din virksomheds budskaber på.

Ønsker du at blive set og hørt, så dine målgrupper forstår dig – hver eneste gang – så vælg SoMe-film fra SIGNAfilm!

 

Integrer video i dit content og sæt skub i din forretning

Vi mener ikke, at hverken content eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af dine begge dele. Vi mener, at denne kombination hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide at kombinere video og digital kommunkation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

SoMe film 1

Hvad får du, når du køber SoMe film?

Hvorfor nøjes med én film, når du har mere på hjerte?
Køb SoMe-pakker og få op til 20 film på en dag!

Alt det du ikke ved, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Kørsel til én destination
Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen.
Royalty-free musik

Ønskes underlægningsmusik på dine SoMe-film, bruger vi det samme nummer på alle filmene.

Redigering

Vi sørger for, at dine SoMe-film lever op til dit grafiske udtryk og sætter logo på, hvis du ønsker det. Herudover får du på dine SoMe-film undertekster inkluderet i prisen.

HALVDAGS SOME-FILMPAKKE

15.000,-

Op til 10 film á 20-30 sekunder

HELDAGS SOME-FILMPAKKE

25.000,-

Op til 20 film á 20-30 sekunder

SoMe film 2

Mark Berg, Key Account Manager & Filmelsker, Aarhus

Vil du høre mere om vores SoMe film?

Kontakt Mark eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan SoMe-filmpakker kan give mening for din virksomhed.