Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

SOME FILM

Bliv kongen af de sociale medier – køb en videojournalist for en dag og lav masser af korte SoMe-film

SoMe er en forkortelse for Sociale Medier og det er svært at komme uden om. Meget af vores markedsføring er flyttet online og kræver sociale interaktioner. Og hvis du vil have gode resultater, skal du bruge gode og aktuelle SoMe-film. Ja, i dag er det sådan, at hvis din virksomhed eller organisation ikke er at finde på de sociale medier, ja så findes virksomheden ikke – set med kundernes øjne. 

Med SoMe film til sociale medier kan du…

 

Skabe øget kendskab

Med en film til de sociale medier, øger du dine chancer for at blive set. Nuvel, nu skriver din virksomhed sikkert nogle drøngode tekster, men undersøgelser viser, at din organiske rækkevidde bliver højere med video end andre kommunikationsformer på sociale medier, såsom Facebook, LinkedIn, Instagram & TikTok.

Få mere salg

Jo flere du når ud til med dine budskaber, desto flere vil lære din virksomhed og dine produkter at kende. Og på sigt vil flere købe hos dig. Derfor kan en kontinuerlig indsats med film målrettet sociale medier faktisk afspejles positivt på din virksomheds bundlinje.

Vi har to forskellige typer SoMe film

SoMe film med optagelse

Med denne type SoMe film får du op til 10 film baseret på optagelser, vi laver på én dag ude hos dig. Og du kan endda få SoMe film på abonnement.

Læs mere om denne type SoMe film.

Infographic SoMe film

Med denne type SoMe film får du en billigere film, der laves med grafiske elementer, billeder, tidligere optagelser eller stockvideoer.

Læs mere om denne type SoMe film.

SoMe Film på de sociale medier

Hvorfor skal du bruge SoMe film?

Der sker ufatteligt mange ting på forskellige sociale medier hver dag, og derfor kræver det noget helt særligt at skille sig ud og blive set som virksomhed. 

En af de metoder, der har vist sig at være særdeles effektiv til at fange folks opmærksomhed og vække deres interesse, er film. Med film på sociale medier kan du vise stort set alt, så længe du gør det kort (helst ikke mere end 20-40 sekunder, så du skal have lavet korte udgaver af din profilfilm eller din testimonial film).

Du kan for eksempel vise dine følgere små nedklip af produktdemonstrationer, fortælle dem om kommende arrangementer og give dem et indblik i din virksomhed som arbejdsplads. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne mede både idéer og eksekvering, hvis du vil i gang med at bruge SoMe-film som en del af din content marketing.

En kontinuerlig indsats på sociale medier øger din virksomheds synlighed og salg. Vi er filmnørder med fokus på storytelling, og derfor laver vi ikke film bare for at lave film. Vi laver film, fordi vi ikke kan lade være. Vi tror, at det er den mest effektive og mest værdifulde måde at understøtte kommunikationen af virksomhedens budskaber.

 SIGNAs SoMe-filmpakker

En SoMe-filmpakke fra SIGNA er din genvej til nemt og hurtigt at få produceret mange korte film i en god kvalitet. Du får godt indhold til dine sociale medier, som kan bruges til at skabe kendskab og salg. Hvis du for eksempel får produceret 10 film, kan du lancere en ny film hver 14. dag i fem måneder. En film varer mellem 20-40 sekunder.

Vidste du, at børnesangen ‘Baby Shark Dance’ er den mest sete video på YouTube med over 7 milliarder visninger? Heldigvis kan et mindre antal visninger også gøre en stor forskel…

SoMe-film med optagelse

Vælger du en SoMe-filmpakke med optagelse, får du ved en halv eller hel dags optagelse 5-10 korte film, du kan bruge på dine sociale medier. Du er selvfølgelig også velkommen til at bruge dem andre steder, men formatet egner sig særligt godt til sociale medier.

Sådan fungerer samarbejdet eksempler på SoMe film

Ved denne type SoMe-film fungerer samarbejdet sådan, at vi over telefonen aftaler, hvad der skal filmes. Du får derefter besøg af en professionel videojournalist i en halv eller hel dag. Videojournalisten står for optagelserne og sikrer, at du får god lyd og skarpe billeder. Du står til gengæld selv for at finde historierne og lave aftaler med de personer, der skal filmes. Bagefter redigerer vi filmene til dig og sætter undertekster på. Over 80 procent ser film uden lyd på sociale medier, så undertekster er vigtige.

Det Blå Gymnasium

Din fremtid starter her

Anita Jæger

Tillid til din ejendomsmægler

HusCompagniet

På tur i Danmarks smukkeste udstillingsby

Kontakt mig eller en af mine kollegaer for en snak om,
hvordan du kan styrke din profil gennem de sociale medier. 

Ring 86124700

Stephan Kohlwes | SIGNAfilm

Vidste du, at 85 % af alle Facebook-videoer bliver set uden lyd? Derfor er undertekster altid en god idé.

Infographic SoMe-film

Vælger du en infographic SoMe-filmpakke, er der ingen optagelse inkluderet. I stedet laver vi filmene baseret på grafiske elementer og billeder. Her kan samtidig inkluderes jeres tidligere filmoptagelser eller stockvideoer, men konceptet er, at filmene kan produceres uden et fysisk møde og optagelse.

Sådan fungerer samarbejdet

Ved denne type SoMe-film fungerer samarbejdet sådan, at du kommer med hovedbudskabet og ideen til filmen, hvorefter vi hjælper med det kreative. Du leverer jeres designguidelines og eventuelt grafiske elementer, billeder og videoklip, du ønsker inkluderet i filmen, og så laver vi en film på 20-40 sekunder. 

Eksempler på infographic SoMe-film

Bürkert Danmark

Asnet

Priser på SoMe-film

Hvorfor nøjes med én film, når du har mere på hjerte?
Køb SoMe-filmpakker og få op til 10 film på en dag!

SoMe-film med optagelse

Projektledelse

Planlægningen foregår telefonisk, så vi er 100% klar på opgaven, når vi kommer ud til dig. Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid.

Kørsel til én destination

Kørsel til én destination er medregnet i prisen.

Royalty-free musik

Ønskes underlægningsmusik på dine SoMe-film, bruger vi det samme nummer på alle filmene.

Redigering & undertekster

Vi sørger for, at dine SoMe-film lever op til dit grafiske udtryk og sætter logo på, hvis du ønsker det. Herudover får du på dine SoMe-film undertekster inkluderet i prisen. Du har en runde rettelser, før filmene er færdige.

Mulighed for ekstra film

Vores erfaring viser, at der ved god planlægning og forberedelse kan skydes flere film, end det antal vi har lovet. Skulle det være tilfældet, tilbyder vi redigering af disse for 2.000,- stykket.

HALVDAGS SOME-FILMPAKKE

Fra 17.500,-

På 3 timers optagelse

Opnås max. 5 film – varighed 30 sek./stk.

HELDAGS SOME-FILMPAKKE

Fra 30.000,-

På 6 timers optagelse

Opnås max. 10 film – varighed 30 sek./stk.

Infographic SoMe-film

Projektledelse

Planlægningen foregår telefonisk, så vi er 100% klar på opgaven, når vi kommer ud til dig. Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid.

Redigering

Vi udarbejder din infographic film ud fra de elementer, vi aftaler med dig. Vi sørger for, at dine SoMe-film lever op til dit grafiske udtryk og sætter logo på, hvis du ønsker det. Har du ønsker til rettelser, har vi én retterunde pr. film.

Royalty-free musik

Ønskes underlægningsmusik på dine SoMe-film, bruger vi det samme nummer på alle filmene.

PRIS FOR FEM SIMPLE
INFOGRAPHIC SOME-FILM

Fra 9.000,-

Hør hvad 3 af vores kunder siger om at få lavet film

C-Value: SIGNAfilm skabte tryghed

IMS: Det er nemt at få lavet film

H+H: Det har givet os et enormt boost

SIGNA bloggen - Læs og bliv inspireret

FAQ/Q&A: Spørgsmål om animationsfilm i B2B-marketing

FAQ/Q&A: Spørgsmål om animationsfilm i B2B-marketing

Hvornår er animationsfilm en god ide at bruge i forbindelse B2B-marketing? Hvilke typer findes der? Er der nogle budskaber, animationsfilm ikke egner sig godt til at formidle? Hvilken type animationsfilm er hurtigst at lave? I denne artikel svarer vi på de spørgsmål,...

Kombiner video med kommunikation og sæt skub i din marketing

Hos SIGNA har vi et klart mål: Vi vil hjælpe din virksomhed med at nå jeres mål! Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af dine videoer. Vi mener, at denne kombination hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide at kombinere video og digital kommunkation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

SoMe film 1
Jens Ole Bie | SIGNAfilm

Jens Ole Bie, Business Unit Manager & Filmelsker, Aarhus

Vil du høre mere om vores SoMe film?

Kontakt Jens Ole eller en af vores andre medarbejdere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan SoMe-filmpakker kan give mening for din virksomhed.