Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

SOME FILM

Bliv kongen af de sociale medier – køb en videojournalist for en dag og lav masser af korte SoMe-film

Med vores SoMe-film-koncept kan du…

 

Skabe øget kendskab

Med en film på de sociale medier, øger du dine chancer for at blive set. Nuvel skriver din virksomhed sikkert nogle drøngode tekster, men undersøgelser viser, at din organiske rækkevidde bliver højere med video end andre kommunikationsformer på de sociale medier.

Få mere salg

Jo flere du når ud til med dine budskaber, desto flere vil lære din virksomhed og dine produkter at kende. Og på sigt vil flere købe hos dig. Således kan en kontinuerlig indsats med film på de sociale medier faktisk afspejles positivt på din virksomheds bundlinje.

Bliv inspireret af andres SoMe film

Det Blå Gymnasium

Din fremtid starter her

Anita Jæger

Tillid til din ejendomsmægler

HusCompagniet

På tur i Danmarks smukkeste udstillingsby

Vis hvad din virksomhed kan – igen og igen – med SoMe film

Der sker ufatteligt mange ting på de sociale medier hver dag, og derfor kræver det noget helt særligt at skille sig ud og blive set som virksomhed. 

En af de metoder, der har vist sig at være særdeles effektiv til at fange folks opmærksomhed og vække deres interesse, er såkaldte SoMe film. Med SoMe film kan du vise stort set alt, så længe du gør det kort (helst ikke mere end 20-40 sekunder).

Du kan for eksempel vise dine følgere små nedklip af produktdemonstrationer, fortælle dem om kommende arrangementer og og give dem et indblik i din virksomhed som arbejdsplads.

Mulighederne er som sagt mange, og vi hjælper dig gerne mede både idéer og eksekvering.

SIGNAfilms SoMe-filmpakker

En SoMe-filmpakke fra SIGNAfilm er din genvej til nemt og hurtigt at få produceret mange korte film i en god kvalitet. Du får godt indhold til dine sociale medier, som kan bruges til at skabe kendskab og salg. Hvis du for eksempel får produceret 10 film, kan du lancere en ny film hver 14. dag i fem måneder. En film varer mellem 20-30 sekunder.

Sådan fungerer samarbejdet

Konceptet går ud på, at vi over telefonen aftaler, hvad der skal filmes. Du får derefter besøg af en videojournalist i en halv eller hel dag. SIGNAfilm står for optagelserne, hvor en professionel videojournalist sikrer, at du får god lyd og skarpe billeder. Du står tilgengæld selv for at finde historierne og aftaler med de personer, der skal filmes. Bagefter redigerer vi filmene til dig og sætter undertekster på. Over 80 procent ser film uden lyd på de sociale medier, så undertekster er vigtige!

Med en kontinuerlig indsats på de sociale medier øger du din virksomheds synlighed og salg. Vi er filmnørder, og vi laver ikke film bare for at lave film. Vi laver film, fordi vi ikke kan lade være, og fordi vi tror på, at det er den mest værdifulde måde at kommunikere din virksomheds budskaber på.

 

Integrer video i dit content og sæt skub i din forretning

Vi mener ikke, at hverken content eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af dine begge dele. Vi mener, at denne kombination hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide at kombinere video og digital kommunkation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

SoMe film 1

Hvad får du, når du køber SoMe film?

Hvorfor nøjes med én film, når du har mere på hjerte?
Køb SoMe-pakker og få op til 10 film på en dag!

Alt det du ikke ved, at du får:

Projektledelse

Planlægningen foregår telefonisk, så vi er 100% klar på opgaven, når vi kommer ud til dig. Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid.

Kørsel til én destination

Kørsel til én destination er medregnet i prisen.

Royalty-free musik

Ønskes underlægningsmusik på dine SoMe-film, bruger vi det samme nummer på alle filmene.

Redigering & undertekster

Vi sørger for, at dine SoMe-film lever op til dit grafiske udtryk og sætter logo på, hvis du ønsker det. Herudover får du på dine SoMe-film undertekster inkluderet i prisen. Du har en runde rettelser, før filmene er færdige.

Mulighed for ekstra film

Vores erfaring viser, at der ved god planlægning og forberedelse kan skydes flere film, end det antal vi har lovet. Skulle det være tilfældet, tilbyder vi redigering af disse for 2.000,- stykket.

HALVDAGS SOME-FILMPAKKE

15.000,-

– 3 timers optagelse

– 5 film á max 30 sekunder hver

Stykpris: 3.000,-

HELDAGS SOME-FILMPAKKE

25.000,-

– 6 timers optagelse

– 10 film á max 30 sekunder hver

Stykpris: 2.500,-

Hør hvad 3 af vores kunder siger om at få lavet film

C-Value: SIGNAfilm skabte tryghed

IMS: Det er nemt at få lavet film

H+H: Det har givet os et enormt boost

SoMe film 2

Mark Berg, Key Account Manager & Filmelsker, Aarhus

Vil du høre mere om vores SoMe film?

Kontakt Mark eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan SoMe-filmpakker kan give mening for din virksomhed.