Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

SOME FILM

Bliv kongen af de sociale medier – køb en videojournalist for en dag og lav masser af korte SoMe-film

Sociale medier er svære at komme uden om – også som B2B-virksomhed. Hvis du vil have gode resultater på sociale medier og i online markedsføring, skal du bruge video. Med SoMe-film kan du få dækket dit behov uden et kæmpe budget.

Med SoMe-film til sociale medier kan du…

Skabe øget kendskab

Med en film til de sociale medier, øger du dine chancer for at blive set. Drøngode tekster er også vigtige, men brugen af video på sociale medier er vokset eksplosivt – bl.a. på Facebook, LinkedIn, Instagram & TikTok.

Få mere salg

Video kan gøre dine budskaber mere levende og lettere at forstå. Hvis en kunde føler, at de kender og forstår dig, vil de hellere købe af dig. Derfor kan en kontinuerlig indsats med SoMe-film gøre udslag på din bundlinje.

ENABL/Eltronic Group

Employer branding 

Anita Jæger

Tillid til din ejendomsmægler

Hvorfor skal du bruge SoMe-film?

Synlighed i en travl verden

Det kræver noget helt særligt at få din modtager til at stoppe med at scrolle på sociale medier.

Hvis dine kunder stopper og lytter til dine budskaber, er det første skridt på vejen til at blive set og hørt. Det kan du opnå med fængende SoMe-film i de formater, der passer til jeres kanaler.

Gør dit årshjul levende

Du har sandsynligvis lavet en plan for, hvad der skal ske i din virksomhed året igennem. Med video kan du understøtte dine budskaber i dit årshjul og fange dem, der scroller forbi dine øvrige opslag.

Får du lavet nye film et kvartal ad gangen, kan du desuden være på forkant med din planlægning, sikre en højere rækkevidde og styrke din content marketing.

Billig måde at få mange film

Videoproduktion behøver ikke være dyrt!

Med vores koncept får du en håndfuld film i høj kvalitet til samme pris, som andre ofte betaler for én video andre steder.

Hvis du vælger SoMe-film på abonnement, kan vi endda presse prisen længere ned og dermed dække hele dit behov uden at sprænge dit budget.

Kontakt mig eller en af mine kollegaer og hør præcis
hvor meget, du kan spare med SoMe-film på abonnement.

Ring 86124700

Peter Salling Friis | SIGNAfilm

Vidste du, at over 85 % af videoer i feedet på sociale medier bliver set uden lyd? Derfor er undertekster altid en god idé.

SIGNAs SoMe-filmpakker

En SoMe-filmpakke fra SIGNA er din genvej til nemt og hurtigt at få produceret mange korte film i en god kvalitet. Du får godt indhold til dine sociale medier, som kan bruges til at skabe kendskab og salg. Hvis du får produceret 10 film, kan du for eksempel lancere en ny film hver 14. dag i fem måneder.

Vælger du en SoMe-filmpakke, får du ved en halv eller hel dags optagelse 5-10 korte film, du kan bruge på dine sociale medier. Du er selvfølgelig også velkommen til at bruge dem andre steder, men formatet egner sig særligt godt til sociale medier.

 

SoMe-film på abonnement til skarpe priser

Hvis du er overbevist om, at video vil gøre en forskel for dine marketingindsatser – eller du allerede har eksperimenteret lidt med videoer og kan se, hvor gode resultater, det skaber, skal du overveje at få produceret dine SoMe-videoer på abonnementsbasis.

Med faste, regelmæssige optagelser og produktioner – enten månedligt eller kvartalsvist – sikrer du dig høj kvalitet til lav pris, og endnu vigtigere: at din virksomhed for alvor bliver synlig gennem video!

Med en fast abonnementsaftale er vi i stand til at sænke prisen med op til 25 % yderligere i forhold til vores
normale priser på halve eller hele optagedage.
Besparelsen kan du evt. bruge på annoncering med dine spritnye film, så de når endnu længere ud til din målgruppe.

Er du i tvivl, hvordan du bedst kan bruge video i din kommunikation, står vores content specialister klar til at sparre med dig, så du får endnu mere værdi og effekt ud af af din video-marketing.

Har vi et fast samarbejde, har vores videojournalister også mulighed for at være proaktive og selv hjælpe dig med at finde de gode historier i din virksomhed. Hør fx en af vores kunder fortælle, hvilken forskel SoMe-film på abonnement gør for hendes marketing og forretning 👉

Priser på SoMe-film

Hvorfor nøjes med én film, når du har mange flere gode historier, der fortjener at komme ud og leve?
Køb SoMe-filmpakker og få op til 10 film på en dag!

SoMe-film med optagelse

Projektledelse

Planlægningen foregår telefonisk, så vi er 100% klar på opgaven, når vi kommer ud til dig. Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid.

Kørsel til én destination

Kørsel til én destination er medregnet i prisen.

Royalty-free musik

Ønskes underlægningsmusik på dine SoMe-film, bruger vi det samme nummer på alle filmene.

Redigering & undertekster

Vi sørger for, at dine SoMe-film lever op til dit grafiske udtryk og sætter logo på, hvis du ønsker det. Herudover får du på dine SoMe-film undertekster inkluderet i prisen. Du har en runde rettelser, før filmene er færdige.

Mulighed for ekstra film

Vores erfaring viser, at der ved god planlægning og forberedelse kan skydes flere film, end det antal vi har lovet. Skulle det være tilfældet, tilbyder vi redigering af disse for 2.000,- stykket.

HALVDAGS SOME-FILMPAKKE

Fra 17.500,-

På 3 timers optagelse kan
du få op til 5 film*

HELDAGS SOME-FILMPAKKE

Fra 30.000,-

På 6 timers optagelse kan
du få op til 10 film*

*varighed á ca. 30 sek./stk.

Sådan fungerer samarbejdet

Over telefonen aftaler vi, hvad der skal filmes. Du får derefter besøg af en professionel videojournalist i en halv eller hel dag. Videojournalisten står for optagelserne og sikrer, at du får god lyd og skarpe billeder. Du står til gengæld selv for at finde historierne og lave aftaler med de personer, der skal filmes. Bagefter redigerer vi filmene til dig og sætter undertekster på.

 Hør, hvad et udpluk af vores kunder siger om at få lavet film 👇

Jens Ole Bie | SIGNAfilm

Jens Ole Bie, Business Unit Manager & Filmelsker, Aarhus

Vil du høre mere om vores SoMe film?

Kontakt Jens Ole eller en af vores andre medarbejdere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan SoMe-filmpakker kan give mening for din virksomhed.