Vælg en side

JOBOPSLAG: 

TIL SALG AF FILM & KOMMUNIKATION SØGES 
ERFAREN OG ENERGISK BTB-SALGSPROFIL
MED STYR PÅ PROCESSEN OG MOD PÅ LEDELSE

 

LEDIGT JOB: Har du bred og solid erfaring inden for B2B-salg, et stærkt personligt drive, og vil du være med til at fortsætte opbygningen af en stærk afdeling inden for fremstilling af film, kommunikation og marketingydelser? Kan du professionelt og målrettet drive salget med en proaktiv tilgang og stærkt købmandskab, mens du skaber resultater for både SIGNA og vores kunder? 

SÅ ER DET DIG, VI MANGLER TIL VORES AFDELING I KØBENHAVN!

Hos SIGNA fremstiller vi mere end 1000 film om året, og vi servicerer mere end 150 kunder inden for forskellige brancher og virksomhedsstørrelser. De fleste kunder befinder sig i B2B-/B2G-segmentet, hvor SIGNA med udgangspunkt i storytelling i film skaber resultater via indsatser i kampagner, på sociale medier, udvikling af websites samt andre online marketing aktiviteter. (Se udvalgte segmenter og løsninger nedenfor)

Vi søger en erfaren, dygtig og resultatorienteret personlighed, som gennem personlig pondus og et højt drive kan se og udnytte de mange muligheder i markedet for salg af film. Du mestrer salgets ABC samtidig med, at du har god forståelse for koblingen mellem marketing og forretningsudvikling. 

Du får væsentlig indflydelse på at videreudvikle og vækste afdelingen. Derfor forventes det, at du går foran og viser, hvordan godt salg og solid kundeservice skal håndteres. Vi har allerede skabt masser af gode relationer og resultater på Sjælland, men ambitionerne for de kommende år er høje.

Du skal stå i spidsen for salget af filmløsninger på Sjælland…

Og I samarbejde med et stærkt, fagligt team af kollegaer skal du også rådgive, sælge og sammensætte løsninger til kunderne indenfor områderne:

For den rette kandidat er dette et job med masser af udfordringer både fagligt og personligt. I takt med, at vi i fællesskab videreudvikler og vækster afdelingen, håber vi, at du gradvist kan og vil tage styringen og den daglige ledelse af de ansatte i København.

LEDIGT JOB

Opslået: 7. november 2022

Ansøgningsfrist
Snarest muligt

 

Stillingstype
Salg & rådgivning

 

Arbejdstid
Fuld tid

 

Arbejdssted
Fjeldhammervej 19
2610 Rødovre

 

Kontakt os
Jan Tanderup
CEO
9156 4700

Annette Tanderup
HR Chef
4050 7733 

Jens Ole Bie
Business Unit Manager
4050 3222

 

 

Du kommer måske med følgende erfaring:

 • Du har min. 3-5 års solid erfaring med BtB-salg af løsninger og ved, hvad det kræver at få succes gennem alle salgets faser.
 • Du har stærk forretningsforståelse og forstår brugen af marketing på et teoretisk/praktisk plan.
 • Du har erfaring med salg og/eller fremstilling af film og marketingrelaterede ydelser.

Du leder efter et job, hvor du:

 • Kan drive udviklingen af salget, salgsprocesserne og salgsledelsen.
 • Kan bruge din erfaring, men stadig blive fagligt udfordret.
 • Arbejder med mange forskellige kunder og virksomhedstyper.
 • Kan rådgive kunderne om styrkelse af deres forretning, omdømme og vækst.
 • Har et stærkt, aktivt netværk med en bred kontaktflade internt og eksternt

Som en person med erfaring og viden inden for salg, vil du I SIGNA blive inddraget i den samlede salgsledelse med henblik på at skabe stærke resultater og vækst i virksomheden. Du skal være stærk i alle salgets facetter, og du skal relativt hurtigt kunne rådgive, præsentere og forklare dine løsninger til kunderne.

 

Hvem er du?

 • Du er stærkt funderet inden for opsøgende BtB-salg med min. 3-5 års erfaring.
 • Du har teoretisk og praktisk forretningsforståelse samt indsigt i marketing.
 • Du evner at sætte dig ind i kundens situation, forstå kundens udfordringer samt rådgive og præsentere den rigtige løsning. 
 • Du ved, at den gode langvarige relation til kunderne er vigtig for at opnå resultater med gensalg, mersalg og krydssalg.
 • Du har lyst til mere erfaring med ledelse.
 • Du elsker at lære nye ting og har forholdsvis let ved det.
 • Du er resultatorienteret og driver projekter med en proaktiv tilgang.
 • Du kan lide at sætte ting i gang, få dem godt afsluttet, skabe gode resultater og tilfredse kunder.
 • Du er selvstændig og elsker at have mange bolde i luften.
 • Du kan lide at gå forrest, skabe teamspirit og bidrage til den gode stemning.

Vi tilbyder…

 • Løn efter kvalifikationer, provision og pensionsordning med sundhedsforsikring.
 • Et job med salg af film samt spændende kommunikations- og marketingopgaver, hvor du møder meget forskellige kunder.
 • 15 dygtige kollegaer fordelt på kontorer i Aarhus og København: videojournalister, rådgivere og contentspecialister, der er klar på at skabe fantastiske løsninger og fortælle kundernes gode historier sammen med dig – og som både kan og vil lære fra sig og lære fra dig.
 • Et job, hvor du bliver en del af en stærk virksomhedsånd, hvor gejst, empati og lyst til udvikling er fælles drivkraft.

Vi er en virksomhed i kraftig udvikling med en jævn strøm af nye kunder. Derfor ønskes stillingen besat hurtigst muligt med forventet opstart januar 2023. Hvis dette lyder som noget for dig, så send en kort ansøgning og CV, hvor du forklarer, hvorfor din salgserfaring er den vi lige står og mangler.

Hos SIGNA tror vi på, at enhver virksomhed har gode historier, der blot venter på at blive fortalt. Vores succesrige koncepter er baseret på attraktive priser og høj kvalitet. Vi producerer alle typer af film som profilfilm, animationsfilm, produktfilm, testimonials, eventfilm m.m. Desuden hjælper vi virksomheder som vil blive kendt, fundet og hørt med ydelser indenfor lead generering, online marketing og digital kommunikation.

signafilm logo
Ledigt job hos SIGNA Content/salg

Dette er nogle af de løsninger, vi har leveret: