Vælg en side

DIGITAL KOMMUNIKATION

ANNONCERING

Konverter besøgende på din hjemmeside til betalende kunder

Med den rette målretning kan du fange din målgruppe og få…

Mere eksponering

,Det kan være svært at nå ud til dine potentielle kunder, hvis de ikke allerede kender dig og dine produkter. Med målrettede digitale annoncer kan du for relativt få penge nå ud til en bred skare af potentielle kunder og ramme dem der, hvor de er – uanset om det er på mobilen eller computeren, sociale medier eller andre online platforme.

Øget trafik og omsætning

Med digitale annoncer kan du målrette dine budskaber til din konkrete målgruppe. Med de online annonceværktøjer, der findes i dag, kan du ramme de personer, der har størst relevans for din virksomhed. Og dem der er klar til at købe. Vi kan hjælpe med at skræddersy dine digitale annoncer, så dine budskaber bliver vist til dem, som rent faktisk er interesserede i dine produkter.

Få hjælp til digital annoncering

De fleste af vores kunder får hjælp til

Annoncering på Facebook

Facebook laver konstant ændringer, der gør det svært at komme ud til en bred skare, hvis ikke man betaler for det. Heldigvis er det stadig relativt billigt at annoncere på Facebook. Hvis du oplever, at det er svært at nå ud til din målgruppe, kan Facebook annoncering derfor være løsningen.

Selvom du jagter B2B kunder, er det netop en af de gode fordele ved Facebook annoncering, at mange B2B-kunder også er på Facebook. Mange er nemlig på Facebook hver dag og ser og klikker på annoncer, som de finder interessante.

Få hjælp til Facebook annoncering

Annoncering på LinkedIn

Brugen af LinkedIn er steget til vejrs de seneste år. Men selvom der er mange brugere, kan det være svært at skabe følgere og komme ud til en stor mængde af mennesker. Med LinkedIn annoncering kan du sprede dine bedste opslag eller skabe nye og få dem vist til en meget større målgruppe.

Du kan øge kendskabet til din virksomhed, dit produkt eller din service og få flere følgere, flere besøgende på din hjemmeside og endeligt nye kunder.

Få hjælp til LinkedIn annoncering

Annoncering på Instagram

Instagram er ejet af Facebook. Det betyder, at hvis du vil annoncere på Instagram, så foregår det gennem Facebook. Instagram er vokset utroligt meget de seneste år, og du kan efterhånden finde rigtig mange forskellige målgrupper her i dag. Særligt hvis du sælger håndgribelige (ikke alt for komplicerede) produkter, er Instagram annoncering en god mulighed for dig.

Få hjælp til Instagram annoncering

Annoncering med Google Ads

Google har mange af os i deres hule hånd, når det kommer til at skabe trafik, kendskab og konverteringer. De stiller nemlig strenge, men gode krav til vores hjemmesider. Men der er en måde at komme lidt “frem i bussen” på: Google Ads annoncering. Med annoncer via Google kan du med relativt få penge annoncere dig frem til en bedre placering, når dine kunder leder efter dit produkt eller ydelse.

Få hjælp til Google Ads annoncering

Øg dit kendskab - få en målrettet online strategi

Vidste du, at...

11 % af alle Facebook-opslag er videoopslag? Eller at Facebook-videoer får samlet set 8 milliarder visninger hver dag?

Hvad har andre kunder opnået med annoncering?

H+H: Det har givet os et enormt online boost

300.000 videovisninger, 1200 nye følgere på Facebook og over 200% øget engagement på Facebook og LinkedIn – på kun 3 måneder. Hænderne var få og tiden knap, men ønsket om at gøre noget var stort. Derfor fik H+H hjælp af SIGNAfilm til at håndtere deres Facebook og LinkedIn – ikke kun deres virksomhedsprofiler, men også deres annoncering. Og det gav pote. Budskaberne blev set af de rigtige, og resultaterne blæste dem helt væk. Læs mere.

Kontakt mig eller en af mine kollegaer for en snak om,
hvilke film du skal eller kan bruge til din opgave. 

Ring 86124700

Peter | SIGNAfilm

Derfor skal du vælge os som samarbejdspartner

Vi skaber resultater og tager os af alt det, der flytter dit fokus fra kerneforretningen

Èn kontaktperson

Vi har stor respekt for din tid. Når du vælger SIGNAfilm som en ekstern samarbejdspartner, får du derfor kun én kontaktperson, som tager styring på processen og er bindeleddet mellem dine ønsker og eksekveringen. Én kontaktperson med et stærkt team bag sig.

Et helikopterperspektiv

Vi er dit nye sæt friske øjne, der hjælper dig væk fra navlepilleriet og åbner op for nye perspektiver. Flyver vi bare lidt til vejrs, og ser din virksomhed fra afstand, gemmer der sig en masse nye og spændende historier.

Adgang til et stærkt team

Vi er ikke bare gode til annoncering. Vælger du os som samarbejdspartner, får du adgang til et helt team af kompetente mennesker, der er specialiseret i alt inden for digital kommunikation og marketing. Så du kan altid bede om hjælp, hvis andre ting brænder på.

Penge sparret

Ofte vil omkostningen ved at ansætte en ny medarbejder være væsentlig højere, end hvis du fik hjælp af SIGNA. Herudover får du en samarbejdspartner, der kan sætte flere flueben ved de kompetencer, du efterspørger – og så skal du hverken tænke på sygedage eller ferie.

Sparring på højt plan

Flere hjerner tænker bedre end én. Hvis du er kørt fast i den samme rille og mangler ny inspiration, får du hos SIGNA en sparringspartner, der har prøvet kræfter med lidt af hvert – og som kan spotte den gode historie på lang afstand.

Tal er vores ven

Betaler det sig at lægge opgaven ved en ekstern samarbejdspartner? Du kunne tage vores ord for gode varer, men vi ved også, at tallene på papiret har den overbevisende kraft. Derfor måler vi på alting og serverer tallene for dig, så du kan se fremskridtene.

Kombiner annoncering med video og sæt skub i din marketing

Hos SIGNA har vi et klart mål! Vi vil hjælpe din virksomhed til at skaffe nye kunder. Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af dine videoer. Vi mener, at denne kombination hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide at binde video & digital kommunkation sammen, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

SIGNA 360 | SIGNAfilm
Martin Bylund Larsen | Head of content | SIGNA

Martin Bylund Larsen,
Head of content 

Vil du høre mere om annoncering?

Kontakt Martin eller en af vores andre medarbejdere på 86 12 47 00 og bliv klogere på hvordan du kan komme i gang med at få udviklet en strategi for sociale medier for din virksomhed.