Vælg en side

ANNONCERING

GOOGLE ADS ANNONCERING

Overhal konkurrenterne og sørg for, at din målgruppe finder dine gode budskaber først

Med Google Ads kan du…

Hurtigere opnå en topplacering på Google

Med annoncering gennem Google Ads øger du dine chancer for at dukke op som den første, når en potentiel kunde søger efter dine ydelser. Google Ads giver dig mulighed for hurtigere at opnå topplaceringer på det gode indhold, du allerede har liggende på din hjemmeside eller på nyt indhold, du gerne vil udvide med. Læs her mere om, hvordan Google Ads fungerer.

Fange kunder, der er mere købsparate

Forbrugere træffer beslutninger hurtigere og mere selvstændigt end nogensinde før. Derfor er det vigtigt at nå ud til dem med de rette budskaber på de afgørende tidspunkter i deres beslutningsproces. Med Google Ads har du mulighed for at opsætte annoncer, der matcher de kunder, der er klar til at foretage et køb.

Få hjælp til Google Ads annoncering og skab hurtigere resultater

Når vi siger hurtigere resultater, mener vi IKKE nemmere resultater. Vi ser nemlig Googles annonceringsværktøj som et stærkt supplement til din on-page SEO. Hvis du tror, at du alene ved at kaste en masse penge efter annoncer i Google kan opnå alle dine salgsmål, så må vi desværre skuffe dig. Google Ads kan ikke stå alene. Men med godt indhold på din hjemmeside og det rette budget, kan annoncering blive din forlomme, og du kan komme hurtigere frem i køen.

Hvad søger dine kunder efter?

For at indfange kunderne, er vi nødt til at vide, hvad de søger efter. Hvad skriver de i Google, når de er på jagt efter det, du kan tilbyde dem? Hvis du ikke allerede har styr på dette, hjælper vi dig gerne med at få det. Det gør vi ved at lave en søgeordsanalyse. Med en søgeordsanalyse finder vi frem til, hvilke ord og termer dine kunder søger efter for derefter at lægge en plan for, hvilke ord, du skal fokusere på – både på hjemmesiden og i Google Ads.

Det gode indhold er et must!

Godt, relevant og SEO-optimeret indhold kan du ikke komme udenom i dag. Du kan lave nok så gode annoncer i Google, men hvis det indhold, du sender folk ind til ikke matcher deres krav, så smider du penge direkte ned i et sort hul. Samtidig kan du ikke betale dig fra alt (antager vi). Og derfor er din organiske SEO-indsats, som f.eks. søgeordsoptimerede tekster på hjemmesiden, også nødvendig. På den måde ser vi Google Ads og SEO som en helhed, hvor Google Ads er et redskab til at skabe hurtigere resultater for det gode indhold.

Kontakt os med spørgsmål vedr. Google annoncering

Google Ads - Få flere kunder

Sådan fungerer samarbejdet

Sammen finder vi de rette søgeord

I samarbejde med dig finder vi ud af, hvilke ord dine kunder søger på for at finde lige netop dine produkter eller ydelser. Uanset om du allerede er i gang, eller om Google Ads er helt nyt for dig, hjælper vi dig med at finde de helt rigtige søgetermer til dine annoncer. Og disse skal naturligvis spille sammen med din igangværende SEO-indsats.

Du bestemmer budgettet

Du betaler en fast månedlig pris til os, og vi sørger for, at alle dine annoncer er opsat korrekt og bliver optimeret løbende. Men budgettet til Google Ads fastsætter og kontrollerer du via din Google Ads-konto. Vi vil selvfølgelig rådgive dig til det optimale budget, men pengene afregnes direkte mellem dig og Google, så du hele tiden har kontrol med, hvor meget, der bliver brugt.

Z

Vi klarer resten

Når vi har fundet de rette søgeord og -termer og opsat dit optimale budget, klarer vi resten. Uanset hvor langt du er med Google Ads, sørger vi for, at dine fremtidige annoncer bliver opsat optimalt og løbende optimeret. Optimering af Google Ads er en løbende opgaver og hver måned modtager du en rapport, der viser, hvad dine penge er blevet brugt på, og hvilke resultater du har opnået gennem Google Ads.

Derfor skal du vælge os som din samarbejdspartner

Vi skaber resultater og tager os af alt det, der flytter dit fokus fra kerneforretningen

Èn kontaktperson

Vi har stor respekt for din tid. Når du vælger SIGNAfilm som en ekstern samarbejdspartner, får du derfor kun én kontaktperson, som tager styring på processen og er bindeleddet mellem dine ønsker og eksekveringen. Én kontaktperson med et stærkt team bag sig.

Et helikopterperspektiv

Vi er dit nye sæt friske øjne, der hjælper dig væk fra navlepilleriet og åbner op for nye perspektiver. Flyver vi bare lidt til vejrs, og ser din virksomhed fra afstand, gemmer der sig en masse nye og spændende historier.

Adgang til et stærkt team

Vi er ikke bare gode til Google Ads. Vælger du os som samarbejdspartner, får du adgang til et helt team af kompetente mennesker, der er specialiseret i alt inden for digital kommunikation og marketing. Så du kan altid bede om hjælp, hvis andre ting brænder på.

Penge sparret

Ofte vil omkostningen ved at ansætte en ny medarbejder være væsentlig højere, end hvis du fik hjælp af SIGNAfilm. Herudover får du en samarbejdspartner, der kan sætte flere flueben ved de kompetencer, du efterspørger – og så skal du hverken tænke på sygedage eller ferie.

Sparring på højt plan

Flere hjerner tænker bedre end én. Hvis du er kørt fast i den samme rille og mangler ny inspiration, får du hos SIGNAfilm en sparringspartner, der har prøvet kræfter med lidt af hvert – og som kan spotte den gode historie på lang afstand.

Tal er vores ven

Betaler det sig at lægge opgaven ved en ekstern samarbejdspartner? Du kunne tage vores ord for gode varer, men vi ved også, at tallene på papiret har den overbevisende kraft. Derfor måler vi på alting og serverer tallene for dig, så du kan se fremskridtene.

Fie Dierichen

Fie Dierichen, Content marketing Specialist

Vil du høre mere om Google Ads annoncering?

Kontakt Fie eller en af vores andre medarbejdere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan skabe mere salg med Google Ads annoncering.