Vælg en side

CONTENT MARKETING

SOCIALE MEDIER

Vær til stede hvor din målgruppe er og gør dem til loyale kunder

Få opfyldt dine målsætninger om…

Mere eksponering

Tiden er knap til at få spredt de gode historier på din virksomheds sociale medier. Men jo bedre du er til at fortælle de gode historier, desto flere følgere vil du få på din virksomheds sociale medier. Ved at lade os hjælpe dig, sørger vi for, at dine kunder altid får øje på dig.

Øget trafik og omsætning

Brødkrummerne til din hjemmeside skal spredes på de sociale medier. Med en løbende indsats på dine sociale medier og brug af SoMe film, sørger vi for, at folk lærer din virksomhed at kende. Alt sammen med fokus på at skabe trafik til din hjemmeside og flere kunder i din forretning.

Vores kunder får typisk fast hjælp til

Facebook

Facebook kan bruges til andet end at holde kontakt med vennerne. De fleste lader sig nemlig også inspirere på Facebook, hvis de falder over noget indhold, der er interessant for dem at læse. Og jo fleres nysgerrighed du pirrer, desto mere spredes dine opslag som ringe i vandet. Derfor er mediet ideelt til at komme i kontakt med potentielle kunder eller medarbejdere. Facebook og SoMe film er en stærk kombination.

Læs også hvad Facebook annoncering kan gøre for din virksomhed.

LinkedIn

Alle vil i sidste ende sælge, men gør du det åbenlyst på LinkedIn, kommer du på naughty listen. LinkedIn er et videns-mekka og et netværk af folk, der hellere end gerne vil følge med og læse dine historier – så længe de har relevans for dem. LinkedIn er derfor stedet at inspirere og undervise dine følgere. Ved at bruge SoMe film, fremstår du som en pålidelig og troværdig virksomhed.

Læs også hvad LinkedIn annoncering kan gøre for din virksomhed.

Instagram

Har du et flot visuelt produkt eller et stort fokus på employer branding, er Instagram stedet for din virksomhed. I modsætning til LinkedIn vil man hellere end gerne se produktbilleder og er også modtagelig over for priser. Og de senere år er professionelle SoMe film dukket frem. Så længe dine opslag inspirerer og er relevante. Har du fokus på at tiltrække nye medarbejdere, er det også et godt sted at vise “behind the scenes” billeder fra arbejdspladsen.

Læs også hvad Instagram annoncering kan gøre for din virksomhed.

Kontakt os med spørgsmål vedr. sociale medier og SoMe film

SoMe Film på de sociale medier

Hvad kan du få ud af samarbejdet?

PROTOX – Vores seerskare er eksploderet!

Fra 2 til 950 følgere på under 2,5 måned. Det var, hvad Protox oplevede, da de lagde deres nye svenske indsats på de sociale medier, Facebook og LinkedIn, i SIGNAs hænder – og så følgerne strømme til.

Derfor skal du vælge os som samarbejdspartner

Med et fast løbende samarbejde skaber vi resultater og tager os af alt det, der flytter dit fokus fra kerneforretningen.

Èn kontaktperson

Vi har stor respekt for din tid. Når du vælger SIGNAfilm som en ekstern samarbejdspartner, får du derfor kun én kontaktperson, som tager styring på processen og er bindeleddet mellem dine ønsker og eksekveringen. Én kontaktperson med et stærkt team bag sig.

Et helikopterperspektiv

Vi er dit nye sæt friske øjne, der hjælper dig væk fra navlepilleriet og åbner op for nye perspektiver. Flyver vi bare lidt til vejrs, og ser din virksomhed fra afstand, gemmer der sig en masse nye og spændende historier.

Adgang til et stærkt team

Vi er ikke bare gode til de sociale medier. Vælger du os som samarbejdspartner, får du adgang til et helt team af kompetente mennesker, der er specialiseret i alt inden for digital kommunikation og marketing. Så du kan altid bede om hjælp, hvis andre ting brænder på.

Penge sparret

Ofte vil omkostningen ved at ansætte en ny medarbejder være væsentlig højere, end hvis du fik hjælp af SIGNA. Herudover får du en samarbejdspartner, der kan sætte flere flueben ved de kompetencer, du efterspørger – og så skal du hverken tænke på sygedage eller ferie.

Sparring på højt plan

Flere hjerner tænker bedre end én. Hvis du er kørt fast i den samme rille og mangler ny inspiration, får du hos SIGNA en sparringspartner, der har prøvet kræfter med lidt af hvert – og som kan spotte den gode historie på lang afstand.

Tal er vores ven

Betaler det sig at lægge opgaven ved en ekstern samarbejdspartner? Du kunne tage vores ord for gode varer, men vi ved også, at tallene på papiret har den overbevisende kraft. Derfor måler vi på alting og serverer tallene for dig, så du kan se fremskridtene.

Sociale medier som magnet

Sådan fungerer samarbejdet

Har du brug for hjælp til en kontinuerlig og dedikeret indsats på de sociale medier, tilbyder vi faste månedsabonnementer, der er skræddersyet til dig. Med et månedsabonnement betaler du en fast pris, og samarbejdet fungerer som illustreret nedenfor.

Sociale medier 1

1. Redaktionsmøde

Hver eller hver anden måned holder vi redaktionsmøde og sparrer om mulige emner og budskaber til de kommende måneders indsats. Kan foregå på telefon eller fysisk.

Sociale medier 1

2. Content plan

Efter mødet udarbejder SIGNA en content plan, hvor de aftalte emner indsættes i en kalender, så der er styr på hvad og hvornår.

Sociale medier 1

3. Content produktion

SIGNA sørger for alt arbejdet i forbindelse med indsamling og produktion af din virksomheds gode historier.

Sociale medier 1

4. Godkendelse

Alt indhold sendes til godkendelse hos dig, så vi sikrer, at det er i tråd med din virksomheds tone og personlighed.

Sociale medier 1

5. Publicering

SIGNA publicerer løbende al indhold på dine sociale medier med udgangspunkt i content planen. Ønsker du selv at stå for publicering, er dette også en mulighed.

Sociale medier 1

6. Rapport

SIGNA udarbejder og sender en rapport til dig hver anden eller tredje måned med et samlet overblik over indsatsen og resultaterne deraf.

Sociale medier 7

Integrer video i dit content og sæt skub i din marketing

Hos SIGNA har vi et klart mål! Vi vil hjælpe din virksomhed til at skaffe nye kunder. Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af dine videoer. Vi mener, at denne kombination hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide at binde video & digital kommunkation sammen, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

Sociale medier 8
Peter Salling Friis | SIGNAfilm

Peter Salling Friis
Rådgiver og filmelsker

Vil du høre mere om sociale medier?

Kontakt Peter eller en af vores andre medarbejdere på 86 12 47 00 og bliv klogere på hvordan du kan komme i gang med at få udviklet en strategi for sociale medier for din virksomhed.