Vælg en side

PRIVATLIVSPOLITIK

Sådan håndterer og beskytter vi dine data

Vores privatlivspolitik

I forbindelse med din interaktion med SIGNAfilm (f.eks tilmelding af nyhedsbrev eller download af e-bog) har du afgivet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Virksomhedsspecifikke oplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med vores markedsføring og kommunikation, da det er nødvendigt for, at målrette og levere de rette budskaber til dig som vores målgruppe. Det betyder helt konkret, at hvis du har downloadet en guide, e-bog eller lign, vil modtage vores nyhedsbrev samt vil kunne blive kontaktet via mail eller telefon vedr. vores ydelser.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til 

SIGNAfilm ApS
Att.: databehandler/dataansvarlig Jan Tanderup Petersen
Bjørnholms Alle 22
8260 Viby J
Tlf.: +45 86 12 47 00
E-mail: info@signafilm.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Anmodning om oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning skal ske skriftligt til info@signafilm.dk.

Dine oplysninger vil blive slettet et halvt år efter din seneste interaktion med os.

Hvis du ønsker at klage over SIGNAfilm‘s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Såfremt du ikke ønsker at modtage vores e-mails eller lignende længere, kan du til en hver tid afmelde dine oplysninger.
 

Vores cockiepolitik og håndtering af data