Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

PROFESSIONEL LIVESTREAMING

Hold dit arrangement online med perfekt lyd, lys og billede 

Livestreaming blev populært under COVID-19, da optagelser af undervisningssituationer med lynets hast skulle udsættes for streaming direkte til folk hjemme eller på kontorer rundt om i Danmark. 

SIGNA har gennemført en række streaming seancer, hvor optagelser af borgmestre, erhvervsfolk, oplægsholdere og andre skulle aflevere budskaber selvom de ikke kunne møde folk direkte. Og selv om Corona er skudt til hjørne, så er der stadig mange muligheder i teknologien, som supplement til det fysisk møde. 

Kontakt mig eller en af mine kollegaer for en snak om
livestreaming af begivenheder. 

Ring 86124700

Brian Andersen | SIGNAfilm

Derfor skal du vælge at livestreame din begivenhed

 

Ingen smittefare

 Afhold møder, seminarer, salgskonferencer og webinarer online – uden kram og håndtryk. Du når ud med dine budskaber helt uden smittefare.

Spar tid

Har du vigtige budskaber kan du servere dem for medarbejdere og kunder uden at de skal bruge tid i bil, tog eller fly. Det er for øvrigt også godt for miljøet.

Femstjernet kvalitet

Skype, Zoom og Microsoft Teams er fine programmer, men kvaliteten er ikke altid i top. Med professionelle kameraer, mikrofoner og lys får du en oplevelse i tv-kvalitet.

Sparring på performance

Videojournalisterne hos SIGNAfilm hjælper dig gerne med gode råd til din optræden, dine slides og din kommunikation. Det er mindst lige så vigtigt som godt udstyr.

LIVESTREAMING

Bestil et studie hos dig selv

Har du behov for at afvikle livestreaming, så kommer vi til dig. Du kan for eksempel også optage undervisning eller præsentationen af din virksomheds årsrapport. Vi pakker udstyret og stiller det op hos dig. SIGNA står for det tekniske – indholdet er du ansvarlig for. Men vi hjælper gerne med vores journalistiske baggrund.

Din livestreaming bliver optaget samtidig med at den afvikles. På den måde kan optagelser bruges igen og igen – og du får sagt det samme hver gang. Og ensartet kommunikation trænger nu engang bedre igennem.

Livestreaming var et hit under corona, men det er stadig et virkemiddel som kan bruges til webinarer eller andre events. Streaming  af events og webinarer er nemlig et marked i vækst. En vækst som bl.a. har været båret af de store esports events.

livestreaming pult
Livestream 1
livestreaming skærm
Livestream 2

Eksempel på livestream

Den 2. april 2020 inviterede borgmester Torben Hansen erhvervslivet i Randers og omegn til et gratis online webinar om situationen for erhvervslivet. SIGNAfilm stod for at livestreame eventet, hvor fire nøglepersoner fortalte om kommunens hjælpepakke, de nationale hjælpepakker og den finansielle situation og muligheder for virksomhederne. Desuden var der mulighed for spørgsmål.

Priser på livestreaming

lej signafilms studie

Ring for pris

Livestream hos dig

Ring for pris

Prisen på livestreaming varierer meget fra opgave til opgave. Er der brug for hjælp til hosting og deltager registrering og live dækning med flere kameraer eller er det en mere simpel løsning, hvor I selv håndterer arrangementet.

SIGNA kan hjælpe med mange af de ting, der gør et livestreaming event til en succesrig oplevelse.

Peter | SIGNAfilm

Peter Salling Friis, Strategic Advisor & filmelsker, Aarhus

Vil du høre mere om livestream?

Kontakt Peter eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med at få udviklet film til din virksomhed.