Vælg en side

BOOK ET MØDE & FÅ GRATIS SPARRING NU

I krisetider kan du vælge at vente på, at uvejret stopper, eller du kan vælge at tænke fremad og finde nye muligheder, du aldrig før har tænkt på eller turdet gå efter.

Hos SIGNAfilm vælger vi at se fremad og udnytte potentialet. Og det vil vi også gerne hjælpe dig med. Derfor tilbyder vi ½ times telefon- eller videomøde med en af vores Account Managers, som kan hjælpe dig med at se dine muligheder og få din virksomhed gennem uvejret.

Når du skal forberede dig på at komme bedst muligt ud på “den anden side”, er der én ting, der bliver helt afgørende: Kommunikation. Vi tror på, at din digitale kommunikation er og forbliver kritisk, hvis du skal holde dialogen med kunderne kørende. Og her er video og content marketing to stærke værktøjer. Skal vi hjælpe dig? Så book et møde med Stephan, Per, Peter eller Nikolaj og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med dine online indsatser, så du kommer styrket gennem krisen.

Book møde med Account Manager 1

Stephan Kohlwes

Business Unit Manager, København

Book møde med Account Manager 2

Per Pedersen

Business Unit Manager, Fredericia

Book møde med Account Manager 3

Nikolaj Arenbrandt

Account Manager, København

Book møde med Account Manager 4

Peter Salling Friis

Account Manager, Aarhus

BOOK ET MØDE MED OS

Er du interesseret i ½ times gratis sparring, så udfyld venligst formularen nedenfor med dine oplysninger. Alle felter skal udfyldes, og når din forespørgsel er indsendt, kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et tidspunkt, der passer dig.