Vælg en side

DRONEFILM

BYGGERI & ARKITEKTUR

Vis byggeri & arkitektur frem fra luften

 

Tidligere var det specialiserede små fly, som fløj rundt i landskabet for at tage billeder af landbrugsejendomme og virksomhedernes hovedsæde. I dag foregår det noget nemmere, for vi skal bare have en drone i luften i en times tid, så er det på plads.

Står du med et større byggeprojekt, du har brug for at dokumentere det effektive byggeri? Eller vil du præsentere en bygning med flot arkitektur? Vi har stor erfaring med at lave dronefilm og droneoptagelser af dansk byggeri og arkitektur og ved, at de flotte billeder fra luften er det bedste virkemiddel til at yde dit projekt retfærdighed.

Skab overblik over dit byggeprojekt

Droneoptagelser fra byggepladsen kan ikke alene dokumentere dit arbejde, men også skabe overblik over, hvor langt byggeriet er kommet. En mulighed er at bruge timelapse film, hvor byggeriet filmes fra samme sted hver gang over en given periode for at vise udviklingen. Skal du vise en arbejdsproces i forbindelse med en byggeproces, er dronefilm fantastisk til at få alle vinkler fra din arkitektur med og samtidig kan vi forklare processen.

Dronefilm fra byggeri med arkitektur

Vis smuk arkitektur fra oven

Storslåede bygninger og arkitektur fortjener at blive vist fra alle leder og kanter. Med en dronefilm kan du komme hele vejen rundt og fortælle historien om bygninger og deres omgivelser med smukke droneoptagelser. 

Eksempler på droneoptagelser af bygninger & arkitektur

Hvad får du, når du køber droneoptagelser?

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer kan det tilkøbes.med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet færdig, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

ALMINDELIG DRONEOPTAGELSE

  • En times optagelse

  • 5-10 luftfotos taget med drone 

  • 1-2 minutters redigeret droneoptagelse

  • Underlægningsmusik

  • Kørsel til én filmdestination

6.295,-

Dronefilm - Byggeri og arkitektur 1

Stephan Kohlwes, Business Unit Manager & Filmelsker, København

Vil du høre mere om dronefilm og få et tilbud?

Kontakt Stephan eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med film i din virksomhed.