[hfcm id="4"]
Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

TIMELAPSE VIDEO

Gør en lang historie kort

Derfor skal du vælge en timelapse

 

Gør en lang historie kort

Timelapse video er en hurtig tidsrejse, hvor du for eksempel viser halvandet års byggeri på halvandet minut. Det er fascinerende at se på, og øjet bliver automatisk fanget. På de sociale medier er det populært indhold, som får mange til at stoppe op og kigge med. Effekten af timelapse video er oplagt til byggeri af domiciler, store robotter, boligprojekter og meget andet.

SIGNAfilm producerer timelapse med soldrevne kameraer, som sagtens kan stå i regn og frost i flere år. Hver dag uploader kameraerne nye billeder, som du kan få et link til, så du kan følge med i dit projekt.

Grundpriser på timelapse

Opsætning af kamera

Pris ved et kamera: 6.000 DKK

Pris ved ekstra kamera: 3.000 DKK

Månedlig leje af kamera

Pris ved et kamera: 1.650 DKK

Pris ved ekstra kamera: 825 DKK

Nedtagning og færdig film

Pris ved et kamera: 4.000 DKK

Pris ved ekstra kamera: Gratis

PRISEKSEMPEL 1

Et kamera i seks måneder:

19.900 DKK

PRISEKSEMPEL 2

Et kamera i 12 måneder:

29.800 DKK

PRISEKSEMPEL 3

To kameraer i 12 måneder:

42.700 DKK

Kom i gang med timelapse nu

Ønsker du at bestille en timelapse video med det samme, eller har du spørgsmål vedrørende timelapse, så kontakt os nedenfor.

8 + 4 =

Bliv inspireret af andres timelapse film

IBA Kolding

H+H – Termoblokken

Derfor skal du vælge en timelapse hos os

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 3.000 film for mere end 600 kunder på fire år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak, musik og optagelse på én lokation inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier med rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Hør hvad 3 af vores kunder siger om at få lavet film

C-Value: SIGNAfilm skabte tryghed

IMS: Det er nemt at få lavet film

H+H: Det har givet os et enormt boost

Stephan Kohlwes | SIGNAfilm

Stephan Kohlwes, Business Unit Manager & filmelsker, København

Vil du høre mere om timelapse videoer?

Kontakt Stepahn eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med at få udviklet film til din virksomhed.