Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

TIMELAPSE FILM

Gør en lang historie kort

Derfor skal du vælge en timelapse

 

Gør en lang historie kort

Med en timelapse film kan du vise den udvikling frem, som din virksomhed er med til at skabe. I løbet af sekunder kan du med timelapse visualisere længevarende forløb som byggeprojekter, konferencer, festivaler og meget mere. Timelapse film giver den wow-effekt, der fanger seernes blik og får dem til at blive hængende.

Hos SIGNAfilm har vi kameraer specielt fremstillet til timelapse, som løbende sender optagelserne til vores server via 4G. Det betyder, at din film altid er sikkerhedskopieret, selv når kameraerne er udstationeret i flere måneder.

Bliv inspireret af andres timelapse film

Ruko

Innovater – Byggeriet Bygården

H+H – Termoblokken

Derfor skal du vælge en videoproduktion hos os

Vi fortæller ægte historier med rigtige mennesker, som får dine kunder til at trykke på dine knapper.

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 3.000 film for mere end 600 kunder på fire år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak, musik og optagelse på én lokation inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier med rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Hør hvad 3 af vores kunder siger om at få lavet film

C-Value: SIGNAfilm skabte tryghed

IMS: Det er nemt at få lavet film

H+H: Det har givet os et enormt boost

Kombiner video med kommunikation og sæt skub i din forretning

Hos SIGNAfilm har vi et klart mål: Vi vil hjælpe din virksomhed med at opnå jeres mål! Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af dine film. Vi mener at denne kombination, hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide at kombinere video og digital kommunkation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

Timelapse 1

Hvad får du, når du køber en timelapse?

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer kan det tilkøbes.

Indledende telefonmøde

Vi holder indledningsvist et telefonmøde, hvor vi aftaler og planlægger forløbet for dit projekt.

Storyboard

Efter telefonmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet, har du én runde rettelser.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Den færdige film

Varer dit projekt flere måneder eller år, laver vi hver måned en opdatering på optagelserne. Til sidst klipper vi billederne sammen til en film, så dit længerevarende projekt bliver kogt ned til en historie på få sekunder.

Billeder

Hvis du ønsker det, kan du udover filmen til sidst få tilsendt stilbillederne fra din timelapse, som du kan bruge frit.

Timelapse film kan tage forskellig form, og vi kan hjælpe med projekter, der løber over en periode på alt fra en dag til flere år. Kontakt os og få et konkret tilbud, der matcher dit behov.

Timelapse 2

Nikolaj Arenbrandt, Key Account Manager & filmelsker, København

Vil du høre mere om timelapse film?

Kontakt Nikolaj eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med at få udviklet film til din virksomhed.