Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

TIMELAPSE VIDEO

Gør en lang historie kort

Derfor skal du vælge en timelapse

 

Gør en lang historie kort

Timelapse video er en hurtig tidsrejse, hvor du for eksempel viser halvandet års byggeri på halvandet minut. Det er fascinerende at se på, og øjet bliver automatisk fanget. På de sociale medier er det populært indhold, som får mange til at stoppe op og kigge med. Effekten af timelapse video er oplagt til byggeri af domiciler, store robotter, boligprojekter og meget andet.

SIGNAfilm producerer timelapse med soldrevne kameraer, som sagtens kan stå i regn og frost i flere år. Hver dag uploader kameraerne nye billeder, som du kan få et link til, så du kan følge med i dit projekt.

Hvorfor vælge en timelapse film?

Markedsfør dine byggerier

Timelapse film er ideelle til at markedsføre og fremvise dine nuværende og kommende byggeprojekter. På få sekunder kan du kort og præcist fremvise byggeriernes udvikling og færdige resultat til relevante kundeemner i branchen.

Skab synlighed omkring din virksomhed

Brug timelapse til at øge synligheden og opmærksomheden til din virksomhed. Læg filmen på din hjemmeside og imponer kunderne med dramatiske forandringer på din byggeplads. Brug også filmene på de sociale medier for at skabe blikfang, og få kunderne til at klikke videre ind på dit website.

Perfekt til byggebranchen

Timelapse bruges mere og mere i erhvervslivet – specielt i bygge- og anlægsbranchen, hvor filmformatet bruges til at dokumentere byggeriets udvikling og proces. Halvandetårs byggeri kan koges ned til halvandet minut, og er oplagt til en byggeplads med byggeri af domiciler, store konstruktioner, boligprojekter osv.

Se løsninger inden for byggebranchen

 

Skræddersyede løsninger

Vi tager altid afsæt i dine ønsker og behov, så du kan få den film du ønsker. Udover normale timelapse film, kan vi også implementere droneoptagelser og interviews.

Timelapse kan også anvendes til overvågning og kvalitetssikring sammen med brug af GDPR-software, således at medarbejdere ikke kan genkendes. 

Kontakt os og hør hvordan!

 

Timelapse kamera byggeplads interface

Følg din byggeplads online

SIGNA arbejder med mange forskellige kunder inden for byggebranchen og vi har ca. 80+ specialkameraer i funktion, som giver bedre resultater end med time lapse GoPro løsningerne. Mens timelapse projektet står på har du mulighed for at få adgang til et interface med dine kameraer via en time lapse app, som vi stiller til rådighed for dig. Herfra kan du f.eks. foretage følgende handlinger:

  • Du kan zoome ind i billedet for at se detaljer på din byggeplads
  • Du kan se før/efter – f.eks. hvad er der sket den sidste uge
  • Du kan foretage panorering i billedet
  • Du kan dele et billede eller et link og få spændende indhold direkte på dit web så andre kan følge udviklingen på din byggeplads

Vores erfaring med mere end 80 opstillede kameraer gør vores løsning til det bedste kamera til timelapse på en byggeplads.

Grundpriser på timelapse til din byggeplads

PRISEKSEMPEL 1

Et kamera i seks måneder:

Fra 19.900 DKK

PRISEKSEMPEL 2

Et kamera i 12 måneder:

Fra 29.800 DKK

PRISEKSEMPEL 3

To kameraer i 12 måneder:

Fra 46.600 DKK

Kom i gang med  dit timelapse projekt nu!

Ønsker du at bestille en timelapse-video fra din byggeplads eller har du spørgsmål til konceptet, så kontakt os nedenfor.

Bliv inspireret af andres timelapse film

ikon byggebranche

SIGNA har mange partnerskaber i byggebranchen

Byggebranchen er en af SIGNAs store kundegrupper, hvor vi konstant har mere end 50 timelapse kameraer ude på en byggeplads. Men vi har mange andre eksempler på, hvordan vi har løst opgaver i byggebranchen.

Se eksempler fra SIGNAs løsninger til byggebranchen.

Stephan Kohlwes | SIGNAfilm

Stephan Kohlwes, Business Unit Manager & filmelsker, København

Vil du høre mere om timelapse videoer?

Kontakt Stephan eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med at få udviklet film til din virksomhed.