Vælg en side

DRONEFILM

TURISME & NATUR

Tiltræk flere turister med dronefilm

 

Arbejder du med turisme, hvor du er udbyder af eller planlægger ture til turistattraktioner og seværdigheder? Ville det så ikke være skønt at kunne vise de flotte bygninger, destinationer og naturskønne områder frem til på en autentisk måde?

Forestil dig at se Nyhavns caféer, bådfarten i København, Marselisborg Havn i Aarhus, forlystelsesparker og andre skønne seværdigheder fra oven. Ville du så ikke også have lyst til at besøge de steder? Med dronefilm kan du med flotte luftoptagelser og -fotos give kommende turister en fornemmelse af, hvad de kan forvente. Det vil med garanti være med til at drive salg og besøg til turistattraktioner, forlystelser og seværdigheder.

Dronefilm med turisme og natur

Vi har samlet nogle eksempler på brug af dronen i forbindelse med turisme i Danmark og den dejlige danske natur. Dronen er et godt virkemiddel, som er attraktiv hos en nysgerrig turist. Ovenfor kan du klikke på billedet og se Fredericia Kommunes præsentation af deres natur og deres historie.

VisitOdense præsenterer det hyggelige H.C. Andersen kvarter. Et yndet område for turisme i Odense med masser af reference til den gamle digter.

Der er kig til de flotte gamle bygninger og den skønne fynske natur.

 

Blæsten går frisk over Limfjordens vande. Og det har den gjort så længe nogen kan huske. 180 kilometer stille men storslået natur fra Nordsøen til Kattegat. Her er der først og fremmest ro, men der bydes også på oplevelser for hele familien.

Limfjorden er en historie om sejhed og stolthed trods tidernes gunst og ugunst. Her er der sindige indbyggere med skæve smil. Her er der plads til at puste ud og glemme hverdagens store armbevægelser. Her er enestående og til tider barsk natur.

Enjoy Limfjorden.

Hvad får du, når du køber droneoptagelser?

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer kan det tilkøbes.med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet færdig, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

ALMINDELIG DRONEOPTAGELSE

  • En times optagelse

  • 5-10 luftfotos taget med drone 

  • 1-2 minutters redigeret droneoptagelse

  • Underlægningsmusik

  • Kørsel til én filmdestination

6.295,-

Dronefilm - Turisme & natur 1

Per Pedersen, Business Unit Manager & Filmelsker, Fredericia

Vil du høre mere om dronefilm og få et tilbud?

Kontakt Per eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med film i din virksomhed.