Vælg en side

DRONEFILM

MASKINER & LANDBRUG

Vis dine maskiner og dit landbrug frem med dronefilm

 

Har du en transportvirksomhed, og vil du vise folk, hvordan du lever af at køre frem og tilbage på landevejen? Eller er du en landmand eller leverandør til landbrugsmaskiner, der gerne vil vise, hvordan landbruget dyrkes, og hvordan maskinerne virker? Uanset hvordan du arbejder med udstyr, er en dronefilm exceptionel til at indfange maskinerne fra alle leder og kanter, stillestående eller i bevægelse, og give det fulde overblik og forståelse for funktionaliteten.

Dronefilm med maskiner og landbrug

Sådan kan du vise dine maskiner og dit landbrug frem med drone

NCC Industry

Det er store maskiner og masser af kompetent manpower i spil, når man kigger inden for hos NCC Industry. Så det er vigtigt, at det er de rigtige mennesker, som bliver ansat her.

WeldingDroid

Med WeldingDroid er svejsning blevet nemmere end nogensinde. Med det unikke system er skånes brugeren for krævende arbejdsstillinger – og når først maskinen arbejder, er hænderne fri til andre opgaver.

Filterteknik

For landbrug og maskinstationer med meget forskelligt udstyr, er der mange forskellige filtre, som konstant skal skiftes. Hos Filterteknik kan man sikre sig, at alt indkøbes fra et sted, så de forskellige landbrugsmaskiner altid er klar til start.

Bøje Maskintransport er en af Danmarks førende virksomheder indenfor transport af CNC-udstyr. Og i gennemsnit bliver det til levering af én ny CNC-maskine – året rundt. Enten bistår Bøje Maskintransport med levering af nyt udstyr eller også hjælper man med at flytte de eksisterende maskiner til en ny lokation.

Bøje Maskintransport holder til i Horsens, hvorfra man servicerer hele Danmark.

 

ARC – Amager Ressource Center skulle som de første i Danmark sprænge en skorsten på 150 meter.

Det var med en smule kildren i maven, men sprængningen gik helt efter planen.

 

Danmark består af bølgende marker og en række mennesker, som med entusiasme er en del af dansk landbrug. DLG amba er en vigtig brik i dansk landbrug, hvor man konstant arbejder for at skabe de bedste betingelser for landmanden og hans landbrug. 

 

 

Hvad får du, når du køber droneoptagelser?

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer kan det tilkøbes.med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet færdig, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

ALMINDELIG DRONEOPTAGELSE

  • En times optagelse

  • 5-10 luftfotos taget med drone 

  • 1-2 minutters redigeret droneoptagelse

  • Underlægningsmusik

  • Kørsel til én filmdestination

6.295,-

Dronefilm - Maskiner & landbrug 1

Per Pedersen, Business Unit Manager & Filmelsker, Fredericia

Vil du høre mere om dronefilm og få et tilbud?

Kontakt Per eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med film i din virksomhed.