[hfcm id="4"]
Vælg en side

DRONEFILM

MASKINER & LANDBRUG

Vis dine maskiner frem med dronefilm

 

Har du en transportvirksomhed, og vil du vise folk, hvordan du lever af at køre frem og tilbage på landevejen? Eller er du en landmand eller leverandør til landbrugsmaskiner, der gerne vil vise, hvordan landbruget dyrkes, og hvordan maskinerne virker? Uanset hvordan du arbejder med maskiner, er en dronefilm exceptionel til at indfange maskinerne fra alle leder og kanter, stillestående eller i bevægelse, og give det fulde overblik og forståelse for funktionaliteten.

Sådan kan du vise dine maskiner med drone

NCC

Pon Equipment

Filterteknik

Hvad får du, når du køber droneoptagelser?

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer kan det tilkøbes.med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet færdig, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

ALMINDELIG DRONEOPTAGELSE

  • En times optagelse

  • 5-10 luftfotos taget med drone 

  • 1-2 minutters redigeret droneoptagelse

  • Underlægningsmusik

  • Kørsel til én filmdestination

5.295,-

Dronefilm - Maskiner & landbrug 1

Per Pedersen, Business Unit Manager & Filmelsker, Fredericia

Vil du høre mere om dronefilm og få et tilbud?

Kontakt Per eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med film i din virksomhed.