[hfcm id="4"]
Vælg en side

DRONEFILM

EVENTS & BEGIVENHEDER

Forlæng de gode oplevelser med dronefilm

 

Planlægger du et event, som du gerne vil kunne huske i lang tid efter og kunne fremvise på en måde så både stemningen og eventet i sin helhed indfanges? Eller har du en stor begivenhed, du gerne vil vise frem, også efter den er slut? Så bør du lave en dronefilm. I SIGNAfilm har vi stor erfaring med at lave professionelle dronefilm og droneoptagelser af events og begivenheder. De giver dig et evigt minde og kan bruges i din fremadrettede markedsføring.

Tag seerne og deltagerne med på en flyvetur

Har du ikke tit ønsket dig at flyve op i helikopteren og mørke atmosfæren fra oven? 

Med droneoptagelser fra et event eller en begivenhed har du mulighed for at give andre den oplevelse og tage dem med på en lille flyvetur. Det kan glæde både dem, der deltog og dem, der ville ønsket de havde deltaget i eventet. En dronefilm kan nemlig indfange hele dit event eller begivenhed fra alle vinkler og kanter, så seeren får følelsen af rent faktisk at være fysisk tilstede.

Eksempler på dronefilm fra andre events

Caterpillar

Danfoss

Realdania

Hvad får du, når du køber droneoptagelser?

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer kan det tilkøbes.med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet færdig, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

DRONEOPTAGELSE AF EVENTS O.L.

  • To timers optagelse

  • 5-10 luftfotos taget med drone 

  • 1-2 minutters redigeret droneoptagelse

  • Underlægningsmusik

  • Kørsel til én filmdestination

6.495,-

Dronefilm - Events & begivenheder 1

Stephan Kohlwes, Business Unit Manager & Filmelsker, København

Vil du høre mere om dronefilm og få et tilbud?

Kontakt Stephan eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med film i din virksomhed.