Vælg en side

DRONEFILM

EJENDOMSMÆGLERE

Ejendomsmæglere øger hussalget med dronefilm

 

Billeder og almindelige film kan sagtens give dine købere et godt indtryk af, hvordan ejendommen ser ud. Men med dronefilm kan ejendomsmæglere fremvise hver en detalje på ejendommen og skabe et helt andet indtryk og meget autentisk hos køberne. 

 

Droneoptagelser til ejendomsmæglere giver køberne det store overblik

Med dronefilm kan du flyve hele vejen rundt om bygningen og give dine købere det fulde overblik over både have, terasse og carport. Ikke nok med det, med dronefilm har du mulighed for at vise hele området frem. Hvor tæt ligger husene? Er der havudsigt? Ligger huset tæt på fodboldbaner, hvor børnene kan lege? Osv.

Og når ejendomsmæglere får lavet en dronefilm, får de også luftfotos med i prisen. Så kan du bruge både billeder og film til at fremvise dine ejendomme og huse på dit website eller sociale medier. Du kan sågar vise potentielle købere en dronefilm af det hus, de er ude at se på for virkelig at give dem indtrykket af, hvilket område de vil blive en del af.

Ejendomsmæglere har stor gavn af dronefilm

Med dronefilm kan ejendomsmæglere eller ejendomsdevelopere give potentielle købere et overblik over omgivelserne, hvor boligerne ligger.

Her har vi for Share//Invest lavet en film om Valby-området ved Vigerslevvej.

Her et eksempel fra en af vores ejendomsmæglere – Anita Jæger i Silkeborg. Som uafhængig mægler er hun i kamp med alle de store kæder – og det gælder om at præsentationen af husene og hendes marketing er helt i top.

En liebhaverejendom i det midtjyske skal præsenteres ordentligt.

 

Hvad får du, når du køber droneoptagelser?

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer kan det tilkøbes.med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet færdig, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

ALMINDELIG DRONEOPTAGELSE

  • En times optagelse

  • 5-10 luftfotos taget med drone 

  • 1-2 minutters redigeret droneoptagelse

  • Underlægningsmusik

  • Kørsel til én filmdestination

6.295,-

Stephan Kohlwes | SIGNAfilm

Stephan Kohlwes, Business Unit Manager & Filmelsker, København

Vil du høre mere om dronefilm og få et tilbud?

Kontakt Stephan eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med film i din virksomhed.