Vælg en side

Lav en overskuelig content kalender – hent vores gratis skabelon

En overskuelig content kalender er din redningskrans i en travl hverdag. Hent vores gratis Excel skabelon og sæt struktur på dine content-aktiviteter her.

Content kalender | Gratis Excel skabelon fra SIGNAfilm

Efter du har udfyldt denne formular, modtager du dit download på din e-mail. Det kan tage godt et par minutter.

Når du udfylder formularen accepterer du, at modtage e-mails fra SIGNAfilm ApS med viden om content marketing, filmproduktion, animation og visuel dokumentation med timelapse. Du kan til enhver tid afmelde dig, ligesom du også altid kan anmode om adgang til det data, vi opbevarer om dig og få det slettet. Se mere i vores privatlivspolitik.

 

3 gode grunde til at downloade vores skabelon til din content kalender

N

Gør hverdagen nemmere for dig selv

Flyder din hverdag også med overfyldte to-do-lister og en proppet mailindbakke? I en travl hverdag glemmer man nemt det der indlæg, der skulle postes på LinkedIn kl. 13 sharp, og det der blogindlæg, der skulle være udgivet for to dage siden.

Vil du gøre din hverdag nemmere, så prøv at sætte alle de der små aktiviteter, der er så nemme at glemme i en overskuelig content kalender.

N

Skab et overskueligt overblik

Med en content kalender kan du planlægge dine aktiviteter på de sociale medier, bloggen, nyhedsbreve osv. på en simpel og overskuelig måde. Med noget så genialt som et Excel-ark kan du lave et overblik, der fortæller dig præcist, hvilke aktiviteter, du skal udføre på de enkelte medier på specifikke dage og tidspunkter. Vi har lavet en skabelon for, hvordan sådan en overskuelig kalender kan se ud, og den er du velkomment til at bruge.

N

Bliv mere effektiv og slip bekymringerne

Vi vil alle gerne sikre, at der hele tiden sker noget nyt på vores forskellige medier. Og sætter vi ikke struktur på aktiviteterne, hænger det som en sort sky over hovedet på os konstant!

Med en content kalender planlægger du langt ud i fremtiden. Det samler dit arbejde og gør dig mere effektiv. Saml alle de aktiviteter, du ved, der kommer ét sted, så du slipper for løbende at huske på 100 forskellige ideer og kanaler.

Kontakt mig eller en af mine kollegaer for en snak om,
hvilke film du skal eller kan bruge til din opgave. 

Ring 86124700

Anna Slott Skyum | Content marketing | SIGNA