Vælg en side

Hvis du tror, at fjernstyrede droner kun er for gadget-nørder, der vil se, hvor højt og langt de kan flyve, tager du grueligt fejl. Droner kan rent faktisk bruges professionelt til at lave fantastiske dronefilm og luftfotos, som gør det utrolig svært for dine kunder at miste interessen. Og hvorfor så det? Svaret får du i et simpelt spørgsmål: Hvem har ikke altid haft en drøm om at kunne flyve?

Jeg tror, at de færreste med god samvittighed kan svare nej til det. Og det er præcis den følelse man får, når man ser en dronefilm eller et luftfoto. Følelsen af at flyve langt over landskab, byggerier og virksomheder og have det fulde overblik over ALT. Hvis ikke det er en wow-oplevelse, så ved jeg ikke, hvad er.

Droneoptagelser og luftfotos skaber liv og dynamik

Droneoptagelser og luftfotos er særligt velegnede til at præsentere spændende byggerier og lækker arkitektur, men de kan også bruges til så mange andre ting. Skal du for eksempel have filmet maskiner, biler eller mennesker i bevægelse, skaber filmklip optaget med drone et helt anden liv og dynamik til din film, end hvad kameramanden kan klare på sine tåspidser.

Det kan også være, at du har et produkt, du gerne vil vise fra alle leder og kanter for at forklare mekanikken – og det kan du også gøre med en dronefilm. Selv hvis du har et lidt kedeligt produkt, er der ikke noget som en dronefilm til at pifte det op.

Læs mere om dronefilm her.

 

Kom med på en flyvetur

En ting er at snakke om, hvor fantastisk dronefilm er. En anden er at vise det. Derfor vil vi gerne tage dig med på en flyvetur og vise dig 3 eksempler på dronefilm, som forskellige virksomheder har fået lavet til at fortælle deres unikke historie. I eksemplerne er der både film, hvor det er udelukkende dronefilm, og film, hvor der indgår klip optaget med drone.

 

Eurowind – Opsætning af vindmøller

Vi har en idé om, at vindmøller er store, men hvor store er de egentlig? Og hvem er det, der sætter dem op, så de kan producere vedvarende energi til Danmark?

I denne blanding mellem en produktfilm og en profilfilm er droneoptagelser brugt til bl.a. at fortælle, hvor omstændeligt det egentlig er at opsætte vindmøller og ikke alene imponerende, hvor store dele og mange tons vindmøller, folkene fra Eurowind arbejder med i processen.

 

 

Brønderslev Forsyning – Fra spildevand til postevand

 

Rent postevand og varmt vand til at bade i er ting, vi som forbrugere tager for givet, fordi det er en så naturlig del af vores hverdag. Så naturlig, at vi ikke engang skænker det en tanke, hvem der egentlig sørger for den luksus. I denne profilfilm bruges droneoptagelser til at fortælle, hvordan Brønderslev Forsyning sørger for rent postevand og varmt vand til radiatorer og brusebade, som kræver de helt rigtige mennesker, anlæg og kraftvarmeværk for at det kan lade sig gøre. 

 

 

Filterteknik – Små filtre til store maskiner

 

At dyrke et landbrug kræver de helt rigtige maskiner, og for at de maskiner fungerer optimalt, kræver det den helt rigtige leverandør af filtre, som skal sørge for, at maskinerne bare kører derudaf. I denne film fra Filterteknik bruges der klip optaget med drone til at vise, hvad de store landbrugsmaskiner bruges til og hvor mange maskiner, der alle sammen har brug for at få skiftet filtre jævnligt, så de kører uden problemer.

 

 

Ruth | SIGNAfilm

Vil du også med ud på en flyvetur over din virksomhed eller dit projekt? Så er du meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din historie med at få luft under vingerne.

Fie  Dierichen
Content marketing specialist
Mail:
fie@signafilm.dk
Telefon: +45 22 59 03 20