Vælg en side

Dine målgrupper har brug for de gode historier fra din virksomhed

Mange virksomheder står midt i eller over for en udfordrende tid, hvor det kan være svært at udføre arbejdet og holde kontakt til kunderne på normal vis. Men verden er ikke gået i stå; der er også en tid efter corona. Og i den tid, har din virksomhed sandsynligvis brug for at være mere aktive og kommunikere mere end nogensinde før.

Herunder finder du nogle ideer til, hvordan film og kommunikation hurtigt kan hjælpe med at vende en udfordring til en ny løsning.

Undgå at mange timers forberedelse går i vasken

Med livestreaming og webinarer er det muligt at afholde online konferencer og præsentationer uanset antallet af deltagere. Ved at streame jeres arrangementer, behøver I ikke aflyse mange timers planlægning, og jeres kunder, medarbejdere osv. kan stadig følge med blot fra bag en skærm. Samtidig kan der løbende stilles spørgsmål direkte via en live-chat, så jeres målgrupper fortsat er inkluderet i tingene.

Læs mere om professionel livestreaming her.  

 

SIGNAfilm står klar til at hjælpe din virksomhed under COVID-19 1
SIGNAfilm står klar til at hjælpe din virksomhed under COVID-19 2

Aflast dine support-medarbejdere

Vi oplever, at mange virksomheder har et enormt pres på deres support og kundeservice, og ofte er det de samme spørgsmål, der går igen. Med en kort og præcis video, der besvarer de spørgsmål kan I hurtigt imødekomme disse efterspørgsler og derved aflaste presset på jeres support eller kundeservice.

Hold dialogen i gang gennem videopræsentationer

Selvom vi ikke kan mødes fysisk, kan vi stadig holde dialogen kørende. De fleste fysiske møder er blevet til online møder, hvor produkter og lignende måske fremvises på en anden måde, end I er vant til. Med en videopræsentation kan vi sikre, at produktet præsenterer sig bedst muligt uden den fysiske tilstedeværelse.

SIGNAfilm står klar til at hjælpe din virksomhed under COVID-19 3
SIGNAfilm står klar til at hjælpe din virksomhed under COVID-19 4

Animationsfilm tillader dig at lave film uden fysisk kontakt

Hvis det skal gå hurtigt med at få kommunikeret et budskab, er animationsfilm helt klart en rigtig god løsning. Processen kræver ingen fysisk kontakt og kan derfor fint igangsættes i en situationen som denne. Animationsfilm egner sig godt til komplekse budskaber, men kan også sagtens bruges til simple, men vigtige budskaber, som I har brug for at få ud hurtigst muligt.

Læs mere om animationsfilm her.

Supporter dine kunder gennem instruktionsfilm

Har du kunder, der har brug for løbende support på jeres produkter, kan du i en periode erstatte den fysiske medarbejder med en film. På en instruktionsfilm kan du nemt vise kunden, hvordan de håndterer produktet på bedste vis uden din tilstedeværelse, så I stadig kan yde vigtig support. Instruktionsfilm kan også bruges til at demonstrere jeres produkter for potentielle kunder, som I ikke har mulighed for at mødes fysisk med i disse dage.

Læs mere om instruktionsfilm her.

SIGNAfilm står klar til at hjælpe din virksomhed under COVID-19 5
SIGNAfilm står klar til at hjælpe din virksomhed under COVID-19 6

Giv din målgruppe adgang til de vigtige budskaber

I en tid som denne, vil vi alle gøre stor brug af særligt de online medier, og her er det vigtigt, at din virksomhed er til stede med de budskaber, jeres målgrupper har brug for. Vi har et super skarpt team af kommunikationsspecialister og journalister, som kan hjælpe jer med al online kommunikation – fra pressemeddelelser, nyhedsbreve, artikler til opslag på de sociale medier osv.

Nå bredere ud med billig annoncering

Grundet den situation, vi står i, er det i disse dage billigere at annoncere på online medier som Facebook, Instagram og Google. Det kan du med fordel udnytte til at komme i gang med din annoncering. Din målgruppe er stadig online og har højst sandsynligt mere tid, der skal slås ihjel end sædvanligt – og derfor er der god mulighed for at fange dem f.eks. på de sociale medier. Vil du nå bredere ud med vigtige budskaber i disse dage, er annoncering oplagt. Og vi hjælper dig gerne i gang.

SIGNAfilm står klar til at hjælpe din virksomhed under COVID-19 7

Hos SIGNAfilm er vi i højeste beredskab og fuldt ud klar til at hjælpe dig og din virksomhed igennem denne udfordrende tid på bedste vis.

Hos SIGNAfilm har vi et ønske om at hjælpe vores kunder med at kommunikere relevante budskaber til deres målgrupper – i gode tider og i svære tider som denne. Vi kan forestille os, at du har mange ting at fortælle dine kunder, medarbejdere og andre interessenter i disse dage, og hvis du har brug for hjælp til at løse den opgave – hurtigt – står vi klar.

Vi håber, vi kan være med til at holde hjulene kørende i din forretning eller inspirere dig til, hvordan du kan vende situationen til det bedst mulige scenarie.

Skal vi hjælpe dig med at styrke din kommunikation gennem COVID-19?

Har du brug for hjælp til at kommunikere et vigtigt budskab hurtigt, så ring til os på tlf. 86 12 47 00. 

Etableringsår

Film produceret

Kunder

nye ansatte siden starten