[hfcm id="4"]
Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

PROFESSIONEL LIVESTREAMING

Hold dit arrangement online med perfekt lyd, lys og billede 

Derfor skal du vælge professionel livestreaming

 

Ingen smittefare

 Afhold møder, seminarer, salgskonferencer og webinarer online – uden kram og håndtryk. Du når ud med dine budskaber helt uden smittefare.

Spar tid

Har du vigtige budskaber kan du servere dem for medarbejdere og kunder uden at de skal bruge tid i bil, tog eller fly. Det er for øvrigt også godt for miljøet.

Femstjernet kvalitet

Skype, Zoom og Microsoft Teams er fine programmer, men kvaliteten er ikke altid i top. Med professionelle kameraer, mikrofoner og lys får du en oplevelse i tv-kvalitet.

Sparring på performance

Videojournalisterne hos SIGNAfilm hjælper dig gerne med gode råd til din optræden, dine slides og din kommunikation. Det er mindst lige så vigtigt som godt udstyr.

Lej vores studie – eller bestil et studie hos dig selv

SIGNAfilm har et tv-studie i Aarhus, hvor du kan afvikle din livestream.

Du kan for eksempel også optage undervisning eller præsentationen af din virksomheds årsrapport.

Optagelser som kan bruges igen og igen – og du får sagt det samme hver gang.

Har du behov for at livestreame fra din virksomhed eller et arrangement, kan vi selvfølgelig også pakke studiet sammen og stille det op ude hos dig.

Livestream 1
Livestream 2
Livestream 3
Livestream 4

Eksempel på livestream

Den 2. april 2020 inviterede borgmester Torben Hansen erhvervslivet i Randers og omegn til et gratis online webinar om situationen for erhvervslivet. SIGNAfilm stod for at livestreame eventet, hvor fire nøglepersoner fortalte om kommunens hjælpepakke, de nationale hjælpepakker og den finansielle situation og muligheder for virksomhederne. Desuden var der mulighed for spørgsmål.

Priser på livestreaming

lej signafilms studie

Ring for pris

Livestream hos dig

Ring for pris

Prisen på livestreaming varierer meget fra opgave til opgave. Er der brug for hjælp til hosting og deltager registrering og live dækning med flere kameraer eller er det en mere simpel løsning, hvor I selv håndterer arrangementet.

SIGNA kan hjælpe med mange af de ting, der gør et livestreaming event til en succesrig oplevelse.

Peter | SIGNAfilm

Peter Salling Friis, Strategic Advisor & filmelsker, Aarhus

Vil du høre mere om livestream?

Kontakt Peter eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med at få udviklet film til din virksomhed.