Vælg en side

Sådan kommer du i gang med employer branding!

Få inspiration til at tiltrække og fastholde medarbejdere med employer branding i denne e-bog

 

I denne e-bog zoomer vi ind på employer branding hvor du kan finde inspiration, viden og cases til hvordan du kan bruge employer branding i virksomhedens interne og eksterne kommunikation.

Der er links til film om, hvordan forskellige af SIGNAs kunder har lavet film omkring employer branding. 

Har du brug for en (længerevarende) kampagne for at tiltrække talenter og potentielle medarbejdere, så lad os tage et møde.

Efter du har udfyldt denne formular, modtager du dit download på din e-mail. Det kan tage et par minutter. For at hjælpe dig godt i gang, får du som lidt ekstra assistance, et par mails med sammenhæng til video marketing.

Hos SIGNAfilm bruger vi dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig med vores nyhedsbrev samt via telefon eller mail angående vores ydelser. Du kan afmelde dette til enhver tid. Læs mere om dette i vores privatlivspolitik.

Kom godt i gang med employer branding 1
Når du udfylder formularen accepterer du, at modtage e-mails fra SIGNAfilm ApS med viden om filmproduktion, animation og visuel dokumentation med timelapse. Du kan til enhver tid afmelde dig, ligesom du også altid kan anmode om adgang til det data, vi opbevarer om dig og få det slettet. Se mere i vores privatlivspolitik.
Køb en employer branding film | SIGNAfilm

Vil du inspireres?

Tag et kig på vores 3 nyeste blogindlæg

Brug AI-teknologi og gør onboarding mere effektivt

Brug AI-teknologi og gør onboarding mere effektivt

Brug AI teknologier til at gøre onboarding mere effektiv Den måske mest omtalte teknologiske introduktion de senere år har været gennembruddet for brugen af kunstig intelligens - eller mere populært Artificial Intelligence - benævnt som AI teknologier.  Vi kender til...

Med mangelfuld onboarding forlader medarbejderne virksomheden i utide

Med mangelfuld onboarding forlader medarbejderne virksomheden i utide

Med mangelfuld onboarding forlader medarbejderne virksomheden i utide Det kan være dyrt for en virksomhed, når medarbejdere forlader jobbet inden for de første par måneder. Faktisk kan det i gennemsnit koste 12 gange deres løn. En af de primære årsager til tidlig...