Vælg en side

Sådan kommer du i gang med animationsfilm i B2B-marketing!

Få inspiration til, hvordan du kan anvende animationsfilm i din virksomheds markedsføring.

I denne e-bog får du alt, hvad du behøver at vide om animationsfilm i en marketingskontekst, serveret på et sølvfad. Vi præsenterer dig blandt andet for en masse viden om animationsfilm og forskellige cases, der kan give dig inspiration til, hvordan du kan bruge de animerede billeder i virksomhedens interne og eksterne kommunikation.

Vi har strøet en masse guldkorn ind på siderne – kun for din skyld. Du kan f.eks. finde mange forskellige eksempler på konkrete animationsfilm, som vi har lavet for vores kunder.

Hvis du ser noget, du kan lide, og du tænker, at animationsfilm skal være en del af din virksomheds markedsføring, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig videre i processen. Vi er kun et opkald væk!

God læselyst.

Efter du har udfyldt denne formular, modtager du dit download i din indbakke (husk at tjekke dit spamfilter!). Det kan tage et par minutter for den at nå helt frem. For at hjælpe dig ekstra godt i gang får du også som en ekstra service et par mails om content- og videomarketing.

Hos SIGNA bruger vi dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsbrev og til at kunne kontakte dig via telefon eller mail angående et eventuelt samarbejde med udgangspunkt i vores ydelser. Du kan afmelde dette til enhver tid. Læs mere om dette i vores privatlivspolitik.

Animation i B2B - E-bog
Når du udfylder formularen accepterer du, at modtage e-mails fra SIGNAfilm ApS med viden om filmproduktion, animation og visuel dokumentation med timelapse. Du kan til enhver tid afmelde dig, ligesom du også altid kan anmode om adgang til det data, vi opbevarer om dig og få det slettet. Se mere i vores privatlivspolitik.
Storyboard til animationsfilm i b2b

Vil du inspireres?

Tag et kig på vores 3 nyeste blogindlæg

Brug AI-teknologi og gør onboarding mere effektivt

Brug AI-teknologi og gør onboarding mere effektivt

Brug AI teknologier til at gøre onboarding mere effektiv Den måske mest omtalte teknologiske introduktion de senere år har været gennembruddet for brugen af kunstig intelligens - eller mere populært Artificial Intelligence - benævnt som AI teknologier.  Vi kender til...

Med mangelfuld onboarding forlader medarbejderne virksomheden i utide

Med mangelfuld onboarding forlader medarbejderne virksomheden i utide

Med mangelfuld onboarding forlader medarbejderne virksomheden i utide Det kan være dyrt for en virksomhed, når medarbejdere forlader jobbet inden for de første par måneder. Faktisk kan det i gennemsnit koste 12 gange deres løn. En af de primære årsager til tidlig...