Vælg en side

CPK Gruppen – Ny hjemmeside viser kvalitet og troværdighed

Da SIGNAfilm påbegyndte udviklingen af CPK Gruppens nye hjemmeside, var det med ambitionerne om at skabe et resultat, der formår at repræsentere CPK Gruppens kompetencer og DNA 100%. Læs med i denne case og hør, hvordan CPK Gruppen fik en ny, professionel hjemmeside på under to måneder.

Et udtryk af kvalitet og know-how

CPK Gruppens ønske om en ny hjemmeside bundede i en følelse af, at den eksisterende side ikke helt ydede virksomheden retfærdighed. Den udstrålede ikke den kvalitet og autenticitet, som CPK Gruppen ønskede. I en branche, hvor købsbeslutningerne i høj grad baseres på udbud, er troværdighed og kvalitet nøgleord for CPK Gruppen som leverandør. Derfor bestod vores opgave i SIGNAfilm i at udvikle en hjemmeside, der hele vejen igennem kan repræsentere CPK Gruppen som en udbyder, der garanterer høj kvalitet, stor know-how samt stabilitet.

I udviklingen var det vigtigt for os at være tro mod CPK Gruppens farveunivers og værdier ved at inkorporere dem i layout og indhold. Samtidig er hjemmesiden blevet opfrisket med nye billeder fra medarbejdernes hverdag for at give den et troværdigt og personligt udtryk.

Hjemmesider | SIGNAfilm
Hjemmeside - CPK Gruppen reference | SIGNAfilm
Hjemmeside-reference | SIGNAfilm

Kasper Enger Nymand

Medejer, CPK Gruppen ApS

”Vi synes, resultatet er blevet rigtig godt og fortæller præcis, hvad vi ønskede at fortælle. Overblikket, enkeltheden og brugen af vores farver giver en meget præsentabel hjemmeside, som vi kan stå fuldt inde for. Samarbejdet har hele vejen igennem været meget professionelt og gennemført.” – Kasper Enger Nymand, medejer i CPK Gruppen.

Ny hjemmeside på seks uger

Fra aftalen var indgået, gik der ca. seks uger, før CPK Gruppen kunne lancere deres nye hjemmeside. Arbejdet startede med en klarlægning af det visuelle udtryk samt den indholdsmæssige tone. Da det var på plads, var CPK Gruppens involvering i forløbet minimal.

”Vi har gennem hele forløbet følt, at SIGNAfilm har været yderst professionelle og synliggjort alle scenarier for os – både i forhold til layoutet, sidestrukturen og indholdet,” fortæller Kasper Enger Nymand.

CPK Gruppen havde behov for en samarbejdspartner, der kunne styre projektet, rådgive og få tingene gjort, så de selv kunne fokusere på andre opgaver. Derfor tog vi teten på hele projektet fra system, layout, sitemap, fotografering, indhold og mobiloptimering til opsætning af Google Analytics.

”Vi har været utroligt glade for, at SIGNAfilm har kunnet bistå med både tekster, billeder og sammensætningen af hjemmesiden, så den er overskuelig for vores besøgende. Vi har ikke selv brugt alverdens tid på projektet, hvilket har været dejligt, da det ikke er et område, vi har stor forstand på. Hvis vi selv havde skulle stå for det her projekt, var resultatet aldrig blevet det samme,” siger Kasper.

Facts om projektet

System

WordPress, Divi 

Projektleder

Michelle Hemmingsen

Fotograf

Bo Nymann

}

Projekttid

6 uger

Kundecases og testimonials

Skal vi også hjælpe med din hjemmeside?

Lever din hjemmeside ikke op til din virksomheds ønskede opfattelse eller målsætninger? Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din nuværende hjemmeside eller udvikle en ny.

Sigrid Tanderup

Sigrid Tanderup

Content Marketing Specialist

Mail: sigrid@signafilm.dk
Telefon: +45 22 59 06 15