[hfcm id="4"]
Vælg en side

Du har styr på dine kunders rejse og ved lige præcis, hvor du skal være til stede online for at ramme dem i deres beslutningsproces. Eller har du?

Hvis ikke du er nået så langt, så tag lige at læse med her først, hvor vi fortæller, hvordan du griber kunderejsen an. 

Nu er du klar! Og med klar mener vi, at du skal til at planlægge det spændende videoindhold, dine kunder skal se fra dig.

Der findes mange forskellige typer af content marketing, du kan bruge til at tiltrække, engagere og konvertere med. Men det er ikke er nogen hemmelighed, at vi hos SIGNAfilm er fan af video.

Lad os genbesøge eksemplet på en kunderejse med specifikke indsatser, inden vi dykker ned i, hvordan video kan integreres i de enkelte steps.   

Eksempel på kunderejse

Tiltræk og engagér med video

Er der noget, video kan, så er det at tiltrække og skabe engagement. Tager vi f.eks. sociale medier, så siger samtlige studier, at folk hellere vil se en film end at læse en tekst. Faktisk mener 95% af folk, at de husker et budskab bedre, hvis det bliver serveret gennem video (kilde: Social Media Week).

En anden ting er, at vi som mediebrugere er lidt magelige. Så jo mere lettilgængeligt indholdet er, desto bedre. Og så er vi utålmodige som bare fa…., hvilket betyder, at vi sjældent bliver hængende i længere tid ad gangen. Brug derfor korte SoMe videoer på 20-30 sekunder eller nedklip af længere film til at tiltrække dine kunder og få dem til at klikke ind på din hjemmeside, hvor der evt. er en lidt længere version.

Eksempler på indhold i videoer til at tiltrække og engagere kan være:

 • Nedklip af produktdemonstrationer (hvor du så f.eks. linker videre til en fuld version)
 • Events og arrangementer
 • Employer branding og jobopslag – hvorfor skal man arbejde hos dig?
 • Nedklip af testimonials – altså kunder, der giver en kort udtalelse om dig (hvor du så f.eks. linker videre til en fuld version)
 • Videndeling – stil dig op foran kameraet og giv et par gode, personlige tips til dine følgere
 • Showcases af dine produkter/services (særligt godt til annoncering)
 • How-to tips – vis en proces fra start til slut, f.eks. hvordan et produkt anvendes. Her kan animationsvideo, hvor fantasien kan få frit spil, også bruges
 • Brug infografik med statistikker og tal til at tale til folks logik

Kan det så betale sig med video til de sociale medier? Det kan du læse mere om her

Videoeksempel: Showcase til annoncering på de sociale medier

 

animationsfilm til facebook

Videoeksempel: Testimonial til sociale medier og skriftlig case

 

animationsfilm til facebook

Konvertér og modn leads med video

At konvertere og modne leads handler om at få folk til at vise nok interesse for dig, så de siger ja tak til at modtage mere viden fra dig. Viden som de så herefter også gerne skulle vise løbende interesse for, så de til sidst er kommet tættere på en købshandling. Også i denne fase er video et stærkt virkemiddel.

Eksempler på indhold i videoer til at konvertere og modne leads kan være:

 • En kort præsentation af indholdet i et download af forfatteren selv – prøver du f.eks. at få folk til at downloade en whitepaper eller e-bog med gode tips og tricks, kan du bruge video som en teaser
 • En kort introduktion til en demo eller et seminar, du gerne vil have folk til at tilmelde sig til
 • En forklaring af de vigtigste takeaways fra et download til de folk, der har sagt ja tak til at modtage det, men endnu ikke har fået det læst

Videoeksempel: Teaser til download til annoncering på de sociale medier

 

Videoeksempel: Intro til download i e-mail flow

Sælg med video

Selv i fasen hvor der skal sælges, kan du bruge video med en personlig hilsen til at præsentere dig selv, f.eks. i en mail, når du prøver at booke et møde. Her handler det især om personlig branding, for oftest køber vi kun af mennesker, vi synes godt om, og som virker troværdige. Og selvom du er nok så god en sælger eller skribent, så kommer din personlighed altså bedst frem på film. 


Ovenstående eksempler på video i kunderejsen er ikke udtømmende, og der findes utallige muligheder for at bruge video til at tiltrække, engagere, konvertere og modne potentielle kunder.

Få inspiration til flere forskellige videotyper her. 

Thomas Jepsen | SIGNAfilm

Vil du have hjælp til at bruge video som en aktiv del i dine kunders rejse, så tøv ikke med at hive fat i mig

Thomas Jepsen
Content Marketing Specialist
Mail: thomas@signafilm.dk
Telefon: +45 22 13 23 55