Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

PERSONLIG BRANDING FILM

Din genvej til mere salg, tillid og tryghed fra dine kunder

Kan dine kunder se dig, får du…

 

Tillid og tryghed

Giv lidt af dig selv og få uendeligt meget mere tilbage. Lav en personlig branding film, som viser, hvem du er, og hvordan du kan hjælpe dine kunder. Når dine kunder kan se dig, så får de mere tryghed og tillid til dig.

Hvad er dit personlige brand
Få styr på personlig branding

Mere salg

Understøt dine mails og dit eksisterende salg med en film, hvor du fortæller, hvem du er, og hvad du kan hjælpe dine nuværende og potentielle kunder med. Det er relationsskabende, og dine kunder vil gå fra at være skeptiske til købelystne.

 

Kontakt mig eller en af mine kollegaer for en snak om,
hvilke film du skal eller kan bruge til din opgave. 

Ring 86124700

Peter Salling Friis | SIGNAfilm
Storytelling er den bedste marketing

Bliv inspireret af andres personlig branding film

Patrick van Kappel – Your next employee motivator

Carsten Færge – Kapitalbørsen

Schrøder Translink – specialister i at sælge virksomheder

Magnusson – Legal challenges in e-sports

Lean Akademiet – Ann Svendsen

Magnusson – Sam Jalaei

Personlig branding er vigtigt, fordi omdrejningspunktet i høj grad er din personlige udvikling. I arbejdet med dit image kan du nemlig hele tiden give din profil et eftersyn og se på, hvilke kompetencer du bør optimere eller tilføje.”

FindUddannelse.dk

Hvad får du, når du køber en personlig branding film?

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer, kan du tilkøbe det.

Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

PRIS FOR PERSONLIG BRANDING FILM

Afhænger af antal og lokationer

Spørg om prisen på din opgave!

Fremstillingen af film til personlig branding afhænger meget af de forhold, som filmene skal produceres under. Er der tale om 200 konsulenter fordelt på 15 lokationer i Danmark, så klarer vi også det. 

Skal filmene fremstilles på forskellige lokationer for at vise personen i privat og erhvervsmæssig sammenhæng, så er det helt normalt, men kræver en individuel vurdering.

Derfor skal du vælge en videoproduktion hos os

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 5.000 film for mere end 300 kunder på fire år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak, musik og optagelse på én lokation inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier med rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Vis hvem du er med en personlig branding film

Støder du tit på potentielle kunder, som lægger røret på, før du overhovedet er kommet i gang med din elevatortale om din virksomheds gode produkter og løsninger? Sender du ofte mails, som aldrig bliver besvaret?

Så lav en relationsskabende personlig branding film, der giver din målgruppe tillid til dig og tryghed ved at handle med dig. Nuvel, dine produkter er gode, men hvis du skal lave den bedste behovsafdækning af dine kunder, er en god kunderelation bygget på tillid og tryghed alfa og omega.

Med en videoproduktion fra SIGNAfilm øger du dit salg. Vi er filmnørder, og vi laver ikke film bare for at lave film. Vi laver film, fordi vi ikke kan lade være, og fordi vi tror på, at det er den mest værdifulde måde at kommunikere dine budskaber på.

Ønsker du at puste liv og luft i dit salg, så du forstår dine kunders behov – hver eneste gang, så vælg en personlig branding film fra SIGNAfilm!

 

Jens Ole Bie | SIGNAfilm

Jens Ole Bie, Business Unit Manager & Filmelsker, Aarhus

Vil du høre mere om personlig branding film? 

Kontakt Jens Ole eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på hvordan du kan komme i gang med at få udviklet en film for din virksomhed.