Vælg en side

INSPIRATION

Vil du have inspiration om film og kommunikation direkte i din indbakke?

Læs vores seneste blogindlæg og kundecases

Gør en lang historie kort med timelapse film

Gør en lang historie kort med timelapse film

Du kender dem fra naturprogrammer, hvor du ser planter skyde op af jorden og stjerner fare hen over himlen i en rasende fart. Timelapse film har en dragende effekt på os, og det kan du udnytte som virksomhed, hvis du har en længerevarende proces, som du gerne vil vise...

7 grunde til, at du skal arbejde med videomarkedsføring

7 grunde til, at du skal arbejde med videomarkedsføring

Allerede tilbage i 2017 blev video spået som en af de største online marketingtrends i 2018. Nu skriver vi snart 2020, og video er stadig lige hot. Og det bliver det garanteret ved med at være. Så hvis du ikke allerede er i gang med at bruge video, kan du stadig nå at komme med på moden og udnytte de mange fordele, der er ved det.

Men hvorfor er video egentlig blevet så stort og populært? Læs vores 7 grunde til at arbejde med video marketing.

Hvad er en persona, og hvordan bruger du den?

Hvad er en persona, og hvordan bruger du den?

Har du også tendens til at formidle din viden til folk, der ligner dig selv i stedet for folk, der rent faktisk repræsenterer din målgruppe? Det kender jeg i hvert fald godt. Og derfor bruger vi i SIGNAfilm det, vi kalder for ”personaer” til at blive skarpere på, hvem det egentlig er, vi kommunikerer til.
I dette indlæg vil jeg forsøge at gøre dig klogere på, hvad en persona er, og hvordan du kan bruge personaer i arbejdet med din målgruppeanalyse.

Er animationsfilm den rette filmtype for dig?

Er animationsfilm den rette filmtype for dig?

Animationsfilm, explainer videoer og infografiske film er for alvor begyndt at vinde frem overalt. Men hvorfor er de animerede og designede film blevet så populære, og hvad er egentlig fordelene ved dem?
I dette indlæg giver vi 5 konkrete råd til, hvornår det kan være en fordel at bruge animationsfilm, så du kan blive klogere på, om det er den rette filmtype at vælge til lige netop dit behov.

KLAR TIL AT KOMME I GANG?

Vil du i gang med film og digital kommunikation?

Lad os sætte skibet i vandet!