Vælg en side

Kom godt i gang med
employer branding!

Hos SIGNA vil vi gerne hjælpe dig godt i gang med din virksomheds employer branding-strategi. I vores e-bog, som du kan downloade gratis, finder du guides, cases og inspiration til hvordan du kan styrke din employer branding.

 

Employer branding bog - gratis download
Medarbejderfilm kan styrke dit employer brand

Betydningen af autentiske medarbejderhistorier

Autencitet er nøgleordet, når det gælder om at fremvise dit employer brand. Potentielle ansatte søger ikke kun efter jobmuligheder; de søger efter et sted, hvor de kan passe ind, vokse og bidrage. Korte film, der fortæller ægte historier om dine nuværende medarbejdere, deres oplevelser, udfordringer og succeser, kan male et klart billede af, hvad nye ansatte kan forvente. Læs om, hvordan du kan anvende kulturen aktivt.

For personer som rejser til Danmark for at arbejde, så er forståelsen af dit employer branding helt afgørende. Og vi hører jævnligt fra kunder, hvor nye medarbejdere er rejst hjem igen, fordi familien ikke har kunnet indfinde sig det nye sted. Gensidig forventningsafstemning er et af nøglepunkterne, for at holde på medarbejderne.

I en verden, hvor virksomheder konstant kæmper om opmærksomhed, har autentiske medarbejderhistorier vist sig at være et kraftfuldt værktøj. Disse historier giver et unikt indblik i virksomhedens hjerte og sjæl, hvilket skaber en dybere forbindelse mellem brandet og dets publikum. Når medarbejderne deler deres personlige rejser, udfordringer og triumfer, tilføjer det et menneskeligt element til virksomhedens image, hvilket gør det mere relaterbart og troværdigt for kunderne. (Se mere på vores landing page om employer branding)

Det handler ikke kun om at sælge et produkt eller en service, men om at fortælle en historie, der resonerer på et personligt niveau. Denne tilgang kan forstærke brandloyalitet og skabe langvarige relationer, da kunderne føler en større tilknytning til virksomheden, dens værdier og de mennesker, der arbejder der.

Hos bl.a. Velux, Novo Nordisk og Eltronic Group anvender man SIGNAfilm til at gode medarbejderhistorier.

Deres medarbejderfilm anvendes til at tiltrække konkrete medarbejdergrupper, fortælle om interne historier, ombygninger eller nyt udstyr.

Virksomhedens rolle i storytelling

Virksomhedens rolle i storytelling er afgørende og flerdimensionel. Det er virksomheden, der sætter scenen og definerer narrativet, hvilket skaber en ramme for, hvordan brandet og dets værdier opfattes. En effektiv storytelling-strategi kræver, at virksomheden ikke kun fokuserer på at fortælle om sine produkter eller tjenester, men også formidler sin mission, vision og de underliggende værdier, der driver den. Dette indebærer at væve fortællinger sammen, som både afspejler virksomhedens identitet og modsvarer målgruppen. Så er det i år rekrutteringen skal have en saltvandsindsprøjtning, så skal du måske kigge på implementering af medarbejderfilm som et fast abonnement. BOOK MØDE MED SIGNAFILM

Det er gennem disse fortællinger, at virksomheden kan skabe emotionelle forbindelser, forstærke sit brand og skille sig ud i et travlt marked. Ved at være ærlige, transparente og følelsesmæssigt engagerende i deres fortællinger, kan virksomheder effektivt engagere deres publikum og skabe en varig indvirkning.”

Det er vigtigt, at virksomheden selv tager teten i at forme disse fortællinger. Dette betyder at fokusere på de positive aspekter af arbejdspladsen og fremhæve de unikke oplevelser, medarbejderne har. Ved at vælge at fortælle disse historier gennem film, tilbyder virksomheden en mere dybdegående og engagerende måde at dele sine værdier og kultur på.

Relateret til storytelling så kan AI teknologier hjælpe med at effektivisere HR funktion. Læs vores artikel om, hvordan kunstig intelligens kan hjælpe i onboarding og rekruttering.

Medarbejderfilm kan styrke dit employer brand

Skabelsen af engagerende medarbejderfilm

At skabe engagerende og autentiske medarbejderfilm kræver en forståelse for storytelling og visuel formidling. Det handler om at fange essensen af hver enkelt medarbejders historie og formidle den på en måde, der resonerer med seerne. Dette kan inkludere alt fra hverdagens øjeblikke på kontoret til større karrieremilepæle.

At skabe engagerende medarbejderfilm er en dynamisk proces, der kræver en vedvarende indsats for at fange essensen af en virksomheds kultur og de unikke historier, dens medarbejdere har at fortælle. Det er ikke en engangsaktivitet, men snarere en løbende fortælling, der udvikler sig sammen med virksomheden. Se casen hvor JUAL Group fik lavet employer branding film hos SIGNAfilm.

I denne kontekst tilbyder SIGNAfilm en innovativ løsning gennem deres faste abonnement på medarbejderfilm. Dette abonnement sikrer, at virksomheder regelmæssigt kan opdatere og udvide deres fortællinger, hvilket holder indholdet friskt, relevant og dybt engagerende. Ved at have adgang til kontinuerlig professionel videoproduktion, kan virksomheder nemt dokumentere og dele deres rejse, højdepunkter og vigtige øjeblikke, hvilket skaber en autentisk og levende skildring af deres brand og værdier. Dette er ikke bare en fordel for brandet, men også en måde at værdsætte og anerkende medarbejdernes bidrag og historier på.

Medarbejderfilm er ligeledes et vigtigt redskab til opsætning af onboarding processen, så du bedst tiltrækker og fastholder medarbejdere. Og en god onboarding proces bidrager til, at medarbejderne bliver længere, er mere loyale og hurtigere bliver effektive i det nye job. Læs artiklen om effekterne af en manglende onboarding proces.

Fordele ved medarbejderfilm til employer branding

Default Image Alt Text

Øget synlighed og tiltrækning af talent

Øget synlighed og tiltrækning af talent

Ved at dele medarbejderfilm på sociale medier, din hjemmeside og andre platforme, kan du øge din virksomheds synlighed og appellere til et bredere pool af potentielle ansatte.

Default Image Alt Text

Styrkelse af intern moral & selvforståelse

Styrkelse af intern moral & selvforståelse

Når nuværende medarbejdere ser sig selv og deres kollegaer blive værdsat og fremhævet i medarbejderfilm, kan det øge jobtilfredsheden og styrke den interne moral.

Default Image Alt Text

Opbygning af tillid & autencitet

Opbygning af tillid & autencitet

Autentiske medarbejderfilm hjælper med at bygge tillid og vise virksomhedens engagement i sine medarbejdere, hvilket er afgørende for at opbygge et stærkt employer brand.

Default Image Alt Text

Altid godt content lige ved hånden

Altid godt content lige ved hånden

Med medarbejderhistorier som optages f.eks. månedligt kan der sættes fokus på aktuelle ønsker og behov.

Hvad koster korte medarbejderfilm?

Prisen på medarbejderfilm kan laves på abonnement, så der kommer en SIGNAfilm videojournalist f.eks. en formiddag en gang om måneden.

Filmene produceres efter samme tankegang, som det er gældende for vores SoMe film. Indgås der en fast aftale, vil man kunne spare yderligere 15-25% på vores normale SoMe-filmpakker.

  • Få 6 timers optagelse, hvor du kan få op til 10 film med en længde på op til 30 sekunder/film
  • Planlægning foregår via telefon eller Teams.
  • Du søger for at medarbejderne er klar på de aftalte tidspunkter og at de ved, hvad budskabet er.
  • SIGNAfilm sørger for at coache og hjælpe de medvirkende, så de performer bedst muligt
  • Optagelserne foregår på én lokation
  • Vi redigerer filmene og pålægger underlægningsmusik samt undertekster

Pris fra 17.500 kr.

I en verden, hvor employer branding er mere vigtig end nogensinde, tilbyder korte medarbejderfilm en effektiv og autentisk måde at kommunikere din virksomheds værdier, kultur og engagement over for medarbejderne. Ved at fokusere på de positive historier og oplevelser fra dine medarbejdere, kan du skabe et stærkere, mere attraktivt employer brand, der tiltrækker og fastholder top-talenter.

Korte medarbejderhistorier fortalt gennem film er en kraftfuld måde at styrke dit employer brand. Ved at fremhæve autentiske og positive oplevelser kan virksomheder skabe en stærkere forbindelse med nuværende og fremtidige medarbejdere, og dermed skabe en solid platform for tiltrækning og fastholdelse af talent.

Medarbejderfilm kan styrke dit employer brand
Jens Ole Bie | SIGNAfilm

Er du klar til at fortælle din virksomheds unikke historier gennem de ansattes stemmer?

Hos SIGNAfilm hjælper vi virksomheder med at fortælle deres unikke medarbejderhistorier gennem engagerende og professionelt producerede medarbejderfilm.

Kontakt mig for at diskutere, hvordan vi kan hjælpe med at styrke dit employer brand.

Jens Ole Bie
Business Unit Manager
Mail: 
jens.ole@signafilm.dk
Telefon: +45 4050 3222