Vælg en side

Få et overskueligt årshjul til dine marketingaktiviteter – hent vores gratis skabelon

Et årshjul er dit sikre anker i en hektisk hverdag. Hent vores gratis skabelon og sæt struktur på dine content aktiviteter med det samme.

Årshjul - gratis skabelon 1

Efter du har udfyldt denne formular, modtager du dit download på din e-mail. Det kan tage godt et par minutter.

Når du udfylder formularen accepterer du, at modtage e-mails fra SIGNAfilm ApS med viden om content marketing, filmproduktion, animation og visuel dokumentation med timelapse. Du kan til enhver tid afmelde dig, ligesom du også altid kan anmode om adgang til det data, vi opbevarer om dig og få det slettet. Se mere i vores privatlivspolitik.

 

Derfor skal du downloade vores skabelon til dit årshjul

N

Du gør din hverdag lettere

Er din hverdag et stort virvar af krøllede post-it notes og voksende to-do lister? Med et årshjul får du sat system i dine indsatser, så du glemmer ikke det der indlæg, der skulle være postet kl. 13.00. Sharp. For en uge siden. 

Når du samler alle de aktiviteter, du ved, du skal i gang med, slipper du for løbende at huske på 117 forskellige idéer og kanaler.

 

N

Du får det forkromede overblik

Med et velstruktureret årshjul får du en gennemskuelig plan over dine online aktiviteter. Med noget så lavpraktisk som et Microsoft Excel-ark skaber du det forkromede overblik, så du ved præcist, hvad der skal gøres på hvilke medier på hvilke tidspunkter. 

N

Du kan sige adiós til dine bekymringer

Vi vil alle gerne være til stede med det rigtige indhold på det rigtige tidspunkt. Men sætter vi ikke struktur på aktiviteterne, kan det hurtigt komme til at hænge som en sort sky over vores hoved!

Med vores gratis årshjul planlægger du langt ud i fremtiden, og gør dermed dit arbejde meget mere effektivt. 

Kontakt os med spørgsmål vedr. content