Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

REKLAMEFILM

Ram dine kunders følelser og behov med en reklamefilm

Med en journalistisk reklamefilm får du…

 

Øget kendskab

Tal til din målgruppe gennem en reklamefilm med fokus på storytelling, så du får dit budskab ud, præcis som du ønsker det. Uanset om du ønsker at oplyse eller underholde, kan en reklamefilm øge kendskabet til din virksomhed, dit brand, produkt eller service.

Mere salg

Traditionelle reklamefilm har til formål at sælge. Og det har vores utraditionelle reklamefilm sådan set også. Vi tror bare på, at de polerede og velsmurte salgstaler tager sig bedre ud – og giver bedre resultater – gennem storytelling og en journalistisk tilgang.

Reklamefilm med journalistik

Tal til dine kunders behov med en reklamefilm

 

Hos SIGNAfilm kan du få lavet reklamefilm til TV, biograf, web og sociale medier, men det er ikke traditionelle reklamefilm, som du kender dem. I vores DNA ligger nemlig ikke blot evnen, men også trangen til at give dine film et journalist præg.

En reklamefilm kan være oplysende, hvad end det handler om dit brand, produkt, virksomhed eller noget helt fjerde. Reklamefilm kan også være en kilde til latter som følge af sjove og humoristiske indslag og vinkler. Det afhænger helt og aldeles af, hvilket behov reklamen har til formål at afdække. Og her gælder AIDA modellen stadig – 

En reklamefilm kan stå alene eller være en del af en kampagne som en hel række af film eller supporteres af andre medier. Gennem kampagneanalyse og storytelling kan gode historier i reklamefilm bidrage til øget salg, og filmene kan derfor ses som et salgsværktøj.

Skarpe budskaber og salgstaler kan gennem reklamefilm med fokus på storytelling virke mindre påtvunget for målgruppen, når det fortælles gennem gode historier.

Ud over gode fortællinger, har SIGNAfilm også en styrke i at fange realistiske og flotte billeder fra gennemtænkte vinkler, som giver din reklamefilm troværdighed.

Så ønsker du at reklamere for din virksomhed, produkt eller noget helt tredje gennem gode historier, så vælg en utraditionel reklamefilm fra SIGNAfilm!

 

Ready-set-go klaptræ

Træd ud fra mængden med en stærk reklame baseret på journalistik og storytelling

AIDA modellen virker stadig

Bliv inspireret af andres reklamefilm

Lizn

Be present without the noice

Enjoy Limfjorden

Biograf – Nyd stilheden

Kolding HF & VUC

TV2Syd – Læs din HF hos os!

Professionshøjskolen Absalon

Biograf – Læs til pædagog hos Absalon

Enjoy Limfjorden

TV2 Lorry: Vi skaber plads til livet

Select – Maxi Grip

Den nye bold uden harpiks

Kontakt mig eller en af mine kollegaer for en snak om,
hvilke film du skal eller kan bruge til din opgave. 

Ring 86124700

Peter Salling Friis | SIGNAfilm

Hvad får du, når du køber en reklamefilm?

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination
Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer, kan du tilkøbe det.
Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

Derfor skal du vælge en reklamefilm hos os

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 5.000 film for mere end 750 kunder på syv år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak, musik og optagelse på én lokation inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier med rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Hør hvad 3 af vores kunder siger om at få lavet film

C-Value: SIGNAfilm skabte tryghed

IMS: Det er nemt at få lavet film

H+H: Det har givet os et enormt boost

Kombiner video med kommunikation og sæt skub i din forretning

Hos SIGNAfilm har vi et klart mål: Vi vil hjælpe din virksomhed med at skaffe nye kunder. Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af dine indsatser. Vi mener at denne kombination, hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide, at kombinere video og digital kommunkation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

Reklamefilm 1
Reklamefilm 2

Peter Salling Friis, Key Account Manager & Filmelsker, Aarhus

Hør mere om reklamefilm og få et tilbud

Kontakt Peter eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan reklamefilm kan hjælpe din virksomhed.