Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

EVENTFILM

Stil skarpt på den gode stemning og forevig de gode øjeblikke med en eventfilm

Indfang højdepunkterne med en eventfilm og opnå…

 

Øget kendskab

Uanset om du afholder et event for dine kunder eller dine medarbejdere, har du med garanti et formål med dit event. Det formål kan du styrke gennem en eventfilm, som har fanget de bedste øjeblikke gennem linsen. Du kan efterfølgende dele højdepunkterne på din hjemmeside eller sociale medier med dine målgrupper.

Mere salg

Måske afholder du et event som lancering af et nyt produkt eller service. Måske vil du vise omverden, at dine medarbejdere fortjener det bedste. Måske er det noget helt tredje. Vores erfarne og professionelle videojournalister vinkler din eventfilm, så den tjener det ønskede formål. Gem dit event på video til senere brug.

Bliv inspireret af andres eventfilm

MAKEEN Energy

Hovedkontor åbner i Randers

Innovater

Elgiganten åbningsfest

CCI Cue Days

Stemningsfilm

Laudrup Vin

25-års jubilæum

Joca A/S

Messe og reception

Hvad får du, når du køber en eventfilm?

En eventfilm hos os inkluderer:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Fri kørsel til én destination
Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer, kan du tilkøbe det.
Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet, har du én runde rettelser.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

Pris på eventfilm

Prisen på eventfilm afhænger af længden og formatet på dit event. Derfor laver vi altid en skræddersyet pris, der passer til lige præcis det event, du ønsker at få filmet. Kontakt os og få et konkret tilbud på dit event.

Eventfilm - lad minderne leve længere

Derfor skal du vælge en event video hos os

Vi fortæller ægte historier med rigtige mennesker, som får dine kunder til at trykke på dine knapper

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 3.000 film for mere end 600 kunder på fire år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Tips & tricks

Vi sørger for, at du bliver rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Eventfilm gengiver mindeværdige øjeblikke

Gode initiativer og indsatser behøver ikke at gå stille hen. Har du brugt tid og energi på at stable et event på benene, bør du også overveje at forevige udbyttet.

Hos SIGNA har vi et mandskab af videojournalister, som er eksperter i at finde og fortælle de gode historier, hvor end de kommer hen. Event video er ingen undtagelse.
Ud over gode stemningsbilleder kan en eventfilm indeholde udsagn fra arrangører eller deltagere.

Deles filmen efterfølgende på hjemmesider og sociale medier, kan dem som ikke deltog få indblik i jeres mindeværdige dag. Og dem som deltog kan trække på smilebåndet og mindes dagens højdepunkter.

Kombiner video med content og sæt skub i din marketing

Hos SIGNAfilm har vi et klart mål! Vi vil hjælpe din virksomhed med at blive synlig, så du kan skaffe flere nye kunder. Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af dine videoer. Vi mener at denne kombination, hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide, at binde video & digital kommunikation sammen, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

SIGNA 360 | SIGNAfilm
Eventfilm 1

Peter Salling Friis, Key Account Manager & Filmelsker, Aarhus

Vil du høre mere om eventfilm? 

Kontakt Peter eller en af vores andre medarbejdere på 86 12 47 00 og bliv klogere på hvordan du kan komme i gang med at få udviklet en film for din virksomhed.