Vælg en side
Blog om video marketing | SIGNA

Sådan kommer du i gang med din video marketing!

7 trin du kan følge

 

Læs en gennemgående guide med 7 steps til at opnå succes med din video marketing. 

Sådan kommer du i gang med din video marketing 1

Efter du har udfyldt denne formular, modtager du dit download på din e-mail. Det kan tage et par minutter. For at hjælpe dig godt i gang, får du som lidt ekstra assistance, et par mails med sammenhæng til video marketing.

Hos SIGNAfilm bruger vi dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig med vores nyhedsbrev samt via telefon eller mail angående vores ydelser. Du kan afmelde dette til enhver tid. Læs mere om dette i vores privatlivspolitik.

Storytelling og video - a match made in heaven

Her er der 4 gode grunde til at downloade vores whitepaper

N

The famous "why"

Simon Sinek siger, at du skal starte med hvorfor. Så det gør vi. Her får du 7 rigtig gode grunde til, hvorfor du skal gå i gang med video marketing. Så er du eller din chef i tvivl om, hvorfor video er relevant og effektivt, så læs med i vores guide.

N

Få hjælp til selvhjælp

Med vores 7 trin får du en tjekliste over, hvilke konkrete overvejelser, du bør gøre dig, når du kaster dig ud i video. De 7 trin guider dig igennem de ting, du skal gøre for at komme godt i gang og sikre størst succes med dine videoer.

N

Vælg den rigtige filmtype

Vi guider dig i, hvilke filmtyper, der findes, og hvad de hver især er gode til. Video kan tage mange former, og det er vigtigt at vælge den rette type til et specifikt formål.

Hos SIGNA har vi 16 forskellige filmtyper.

 

N

Bliv bedre til at måle effekten

Som marketing- og kommunikationsansvarlig er det vigtigt at kunne holde øje med resultaterne af de indsatser, der igangsættes. I whitepaperet hjælper vi dig med, hvordan du kan måle effekten af dine videoer.

Bliv inspireret af andres løsninger

Har du ikke fået tilstrækkelig med inspiration fra vores whitepaper, så har du flere muligheder. SIGNA har gennem årene lavet løsninger med video marketing for virksomheder og organisationer i en lang række segmenter. Vi har samlet vores løsninger og har opdelt dem i 12 segmenter. Klik på et segment og bliv inspireret.

Kontakt os med spørgsmål om video marketing